Chcete si parádně odpočinout? Tak to zamiřte do maďarského lázeňské městečka Mezőkövesd s vyhlášenými termálními lázněmi. Ubytováni budete jen 700 m od nich v luxusním Zsóry Hotelu Zen & Spa **** s komfortními pokoji, polopenzí a neomezeným wellness.

O ubytování

Zsóry Hotel Zen & Spa **** se nachází v okrajové části lázeňského městečka Mezőkövesd. Doslova pár kroků od hotelu najdete vyhlášené termální lázně Zsóry-fürdő (200 m), které tvoří nádherný rozlehlý park s mnoha bazény a atrakcemi. Za vidění rozhodně stojí nejstarší část Mezökövesdu – skanzenová čtvrť Hadaš. Kromě tradiční maďarské vesnické architektury se zde seznámíte s prací řemeslníků a výtvarníků. Navštívit můžete také velmi zajímavé muzeum lidového umění Matyó, které je součástí seznamu kulturního dědictví UNESCO. Spoustu památek i kulturního vyžití nabízí nedaleké město Eger (20 km). Najdete zde starobylý hrad, turecký minaret, muzeum Beatles i vynikající restaurace a kavárny. Doporučujeme ochutnat speciality maďarské kuchyně, typickou silnou kávu i vynikající místní víno.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlném dvoulůžkovém pokoji s televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou. Většina pokojů má balkon.

Na čem si pochutnáte?

V příjemné hotelové restauraci si pochutnáte na pestré polopenzi. Ráno načerpáte energii na snídani ve formě bufetu. Večeře mají servírovanou podobu. Na nápojovém lístku najdete široký výběr vín ze zdejší oblasti, která se k podávaným specialitám skvěle hodí. Oblíbený drink si můžete dát v lobby baru.

Kde budete relaxovat?

Parádní relax na vás čeká v hotelovém wellness centru. Najdete zde bazén, vířivku, solnou místnost či finskou a infra saunu. Dopřát si můžete také masáže a kosmetické procedury.

Zsóry Hotel Zen&Spa ****

Zsóry Hotel Zen&Spa ****

Fülemüle u. 7. , Mezőkövesd
Maďarsko

Provozuje společnost:
Longwang-Miskolc Kft. IČ: 05-09-019142


+36 (70) 778-9302

info@zsoryhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
0,5 km
Aquapark
0,5 km