Kompletně renovovaný tříhvězdičkový Hotel Adalbert - Szent Tamás Ház už očekává hosty! Užijte si pobyt v maďarské Ostřihomi z její historické čtvrti, jen nedaleko baziliky či řeky. Kromě polopenze vás čeká parádní večeře v restauraci i slevy na konzumaci.

O ubytování

Hotel Adalbert *** Szent Tamás Ház najdete v historické čtvrti Ostřihomi, jen kousek od Sochy Ference Liszta. Jde tak o perfektní výchozí bod k objevování památek a dalších lákadel města.

Centrum města Ostřihom tvoří množství historických budov v barokním, rokokovém a klasicistním stylu. Za návštěvu jednoznačně stojí známá Ostřihomská bazilika (600 m), která je třetím největším kostelem v Evropě. Mezi oblíbené turistické cíle patří také Muzeum křesťanství (450 m) a Hradní muzeum (290 m) v prostorách zrekonstruované zříceniny hradního paláce nebo historická čtvrť Vodní město (700 m). Jen nedaleko se nachází také termální a zážitkové lázně Aquasziget (700 m), protože co by to bylo za dovolenou v Maďarsku bez relaxu v termálech.

A daleko to nebudete mít ani za hranice – stačí přejít most Márie Valérie (800 m) a můžete objevovat krásy slovenského města Štúrovo. Mezi oblíbené místní atrakce patří termální koupaliště Vadaš a bronzová socha polského krále Jana Sobieského. K výletu láká také starobylé městečko Visegrád (22,7 km), ve kterém se odehrálo hned několik setkání historického významu, mimo jiné zde v roce 1991 vznikla Vyšehradská skupina (V4). Perlou městečka je pozdněgotický Královský palác. Delší výlet si pak můžete udělat na historický Zámek Belá (10,9 km), do Budapešti (40 km) či v zimě do Ski areálu Visegrád (25 km).

Kde budete spát?

Pokoj Superior Double (20 m²) nabízí komfortní ubytování pro dvě osoby. Laděn je do světlých barev s tyrkysovými prvky, nechybí ani moderní nábytek. Najdete zde dvě pohodlná lůžka, LCD satelitní televizi, WiFi připojení, klimatizaci, minibar či miniledničku a koupelnu se sprchovým koutem i fénem.

Superior Apartmán (30-35 m²) je ideální, pokud cestujete s dítětem, protože nabízí možnost přistýlky ve formě rozkládacího gauče. Je také mnohem prostornější, a kromě spací části v něm najdete vybavený kuchyňský kout (mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice, nádobí) a jídelní stůl s posezením. V koupelně je pak buď sprchový kout či vana. Na vyžádání je možné do pokoje umístit také cestovní dětskou postýlku.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu najdete kavárnu a bar, kde se podávají snídaně formou bufetu. Jen 300 m od hotelu se nachází skvělá restaurace Prímás Pince, která zaujme nevšedním prostředím sklepení přímo pod bazilikou a skvělou nabídkou regionální kuchyně i kvalitního vína.

Cestujete s dětmi?

Děti si jistě oblíbí dětský koutek plný hraček.

Hotel Adalbert *** Szent Tamás Ház

Hotel Adalbert *** Szent Tamás Ház

Batthyány Lajos u. 6. , Esztergom
Maďarsko

Provozuje společnost:
Szent Adalbert Központ Szálloda és Étterem IČ: 0018615850


+36 33 599 115

hotel@hoteladalbert.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1 km