V lázeňském městě Zalakaros zažijete parádní pobyt. V Penzionu Friskó najdete pohodlné pokoje, vychutnáte si snídaně i welcome drink.

O ubytování

Penzion Friskó se nachází v nejmenším maďarském městě Zalakaros. Tato lokalita je mezi turisty velmi oblíbená především díky své termální vodě, kterou si návštěvníci mohou užít v nedalekém rozlehlém lázeňském areálu Gránit (100 m). Příjemnou procházkou dojdete na rozhlednu Kilátó (2 km), která nabízí nádherný panoramatický výhled na jezero Balaton (34 km). V okolí se nachází mnoho tras pro výlety pěšky i na kole a turistických atrakcí. Vydat se můžete do buvolí rezervace Kápolnapuszta (14 km), aquaparku (1 km), do zoologické zahrady (15 km) nebo na ostrov Kányavári (16 km) na jezeře Kis-Balaton. Za návštěvu rozhodně stojí nádherné lázeňské městečko Hévíz (32 km) se slavným biotermálním jezerem.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji typu Superior, který je vybaven klimatizací, LCD televizí, WiFi připojením, balkónem a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Ráno si pochutnáte na snídani ve formě bohatého bufetu. Po celý den si můžete objednávat pokrmy z jídelního lístku hotelové restaurace s pivní zahrádkou. V létě zde probíhají večery s živou hudbou a grilováním. Součástí penzionu je kavárna New Wave, kde nabízejí kromě vynikající kávy také lahodné zákusky, pivo, víno a koktejly.

Penzion Friskó

Penzion Friskó

Szőlő u. 4. , Zalakaros
Maďarsko

Provozuje společnost:
Friskó Tamás IČ: 55475068


+3693340064

info@friskopanzio.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
0,3 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
1,1 km