Vydejte se do maďarské metropole a užijte si poznávání krásných historických památek, relaxační plavbu po Dunaji i lenošení v termálních lázních. O pohodlné ubytování se postará Hotel Gloria Budapest City Center *** umístěný přímo v centru města a balíčkem se snídaněmi formou bufetu, večeří formou 'all you can eat', welcome drinkem a neomezenou konzumací kávy a čaje.

O ubytování

Rodinný Hotel Gloria Budapest City Center *** se nachází v blízkosti centra Budapešti, nedaleko stanice metra (800 m) i autobusové zastávky. Vydejte se za dokonalým odpočinkem do termálních lázní Széchenyi (5 km) či do Gellértových lázní (5 km). Během pobytu v maďarské metropoli byste rozhodně neměli vynechat návštěvu Budínského hradu, Rybářské bašty či ikonické budovy parlamentu (7 km). Čtvrť Budínského hradu a malebné břehy Dunaje (3 km) plné restaurací, kaváren a muzeí jsou na Seznamu světového dědictví UNESCO.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji kategorie Standard Plus s manželskou postelí či dvěma oddělenými lůžky. Některé z pokojů mají klimatizace, všechny jsou vybaveny televizí, WiFi připojením, telefonem a vlastní koupelnou se sprchou a fénem. Na vyžádání je možné na pokoj umístit také lednici.

Na čem si pochutnáte?

V klimatizované restauraci, která je laděná do barokního stylu, si každé ráno pochutnáte na snídaních formou bufetu. Ochutnejte například místní maďarské speciality.

Hotel Gloria Budapest City Center ***

Hotel Gloria Budapest City Center ***

Bláthy Ottó utca 22. , Budapest
Maďarsko

+36 70 94 88 575

gloria@hotelgloria.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4,5 km
Vzdálenost od lázní
4,2 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
15,5 km