Dopřejte si dovolenou v centru Budapešti v pop artovém hotelu T62 ***. Pokochejte se nádherným výhledem, ráno si pochutnejte na lahodné snídani s vynikající kávou a vyrazte za kulturou.

O ubytování

Hotel T62 *** zařízený v moderním pop artovém stylu se nachází v centru Budapešti. Stačí přejít slavný Széchenyiho řetězový most (3 km) a dostanete se k ikonickému Budínskému hradu i Rybářské baště (4 km). Slavná bazilika sv. Štěpána a budova Parlamentu jsou od hotelu vzdáleny zhruba 1 km. Oblíbeným cílem turistů je také nedaleká zahrada Városliget (2 km), ve které se nachází zoologická a botanická zahrada i hrad Vajdahunyad. Do čtvrti kolem Budínského hradu a k malebným břehům Dunaje se vypravte za památkami UNESCO.

Máte už všechny typické budapešťské památky zhlédnuté? Možná vás zaujmou méně známé atrakce. Navštivte labyrint podzemních chodeb Panoptikum (2,2 km), ve kterém byl kdysi vězněn i slavný Vlad Napichovač neboli Drákula. Vydejte se do muzea Terror Háza (900 m), věnovaného hrůzám nacistického a sovětského režimu, prohlédněte si železné boty na břehu Dunaje (1,8 km), vyvezte se zubačkou (2,6 km), poprvé otevřenou v roce 1870, až k hradu a prozkoumejte jeskynní kostelík vytesaný do skály Gellértova kopce (3,4 km).

Kde budete spát?

Ubytovaní budete ve dvoulůžkovém pokoji typu Standard (17 m²) s komfortní manželskou postelí či oddělenými lůžky. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, LCD televizí, WiFi připojením, telefonem, rádiem, trezorem a vlastní koupelnou s fénem. Nechybí psací stůl a šatní skříň.

Pokud máte rádi dostatek prostoru, zvolte si pokoj Large, který je prostornější (27 m²). Navíc nabízí také malou ledničku a set na přípravu kávy a čaje.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci se podává snídaně formou bohatého bufetu, který se každý den obměňuje. Najdete zde i vegetariánské a bezlepkové pokrmy a navrch dostanete výbornou kávu. Během dne si můžete dopřát osvěžující drink a lehké občerstvení ve stylovém hotelovém baru.

T62 Hotel ***

T62 Hotel ***

Teréz krt. 62. , Budapest
Maďarsko

+36 1 721 4560

csilla.hornyak@accenthotels.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 18 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
V okolí hotelu je několik možností, kde za poplatek zaparkovat

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
12,3 km