Maďarské město Bogács leží jen 100 m od Termálních lázní Bogács a 15 km od lázeňského města Eger. Při ubytováním v Penzionu Alabástrom se můžete těšit na pohodlné dvojlůžkové pokoje, snídaně nebo chutnou polopenzi. Vaše děti do 5 let bude mít pobyt zdarma.

O ubytování

Penzion Alabástrom se nachází v městečku Bogács ve vzdálenosti pouze 100 m od vyhlášených termálních lázní. Vydejte se na výlet k jezeru Bogács (1 km) nebo na rozhlednu Millenniumi (800 m). V blízkém Nozsvaj (5 km) najdete nádherný zámek De La Motte s expozicí o místním kraji. V nedalekém Egeru můžete navštívit řadu památek, například hrad Jager, minaret nebo uličku Lajos Kossuth s nádhernými barokními paláci. Vyhlášené místní víno Býčí krev ochutnáte ve vinných sklípcích, které jsou skoro na každém kroku.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji. K vybavení každého pokoje patří klimatizace, televize, WiFi připojení, skříňka, posezení a vlastní koupelna. Na pokoj je možné umístit 1 nebo 2 přistýlky.

Na čem si pochutnáte?

V restauraci penzionu si každé ráno vychutnáte snídani ve formě bufetu. Vybrat si budete moci ze široké nabídky masných nářezů, sýrů nebo zeleniny a ovoce. Na servírované večeři se můžete těšit speciality od šéfkuchaře, který se specializuje na jídla tradiční maďarské kuchyně, ale s radostí vám připraví i mezinárodní pokrmy. Na zahrádce s příjemným jezírkem se za příznivého počasí pořádají grilovací večery.

Něco navíc

Součástí penzionu je i fitness centrum.

Alabástrom Panzió

Alabástrom Panzió

Dózsa Gy. u. 17/A , Bogács
Maďarsko

Provozuje společnost:
Alabástrom Panzió Vendéglátó Kkt. IČ: 05-03-000180


+36 49 534 027

alabastrom.panzio91@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 600 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Konferenční místnost

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od lázní
0,2 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,2 km