Poznejte přírodní i historické krásy italského Toskánska při pobytu ve stylu italské farmy v Agriturismo Relais Campiglioni ***. Čekají zde na vás komfortní pokoje, ve kterých se prolíná tradiční italský design s moderním vybavením. Každé ráno si pochutnáte na lahodné bufetové snídani a pak si užijete vodní radovánky i relaxaci u dvou bazénu či ve vířivce se slanou vodou. Součástí balíčku je degustace místního vína a olivového oleje, a navíc získáte i balíček zajímavých slev na další aktivity.

O ubytování

Agriturismo Relais Campiglioni *** se nachází v srdci nádherného Toskánska v krajině plné zvlněných kopců, olivových hájů a vinic. Vydejte se poznat všechny krásy tohoto jedinečného italského regionu, kde si díky příjemnému klimatu a vynikajícímu místnímu vínu užijete dovolenou snů všemi smysly!

Ubytování ve stylu italské farmy nabízí skvělou polohu v malebné oblasti Chianti, která je považována za nejkrásnější část Toskánska. Historickými památkami i jedinečnou atmosférou vás okouzlí města Siena (43 km), Florencie (52 km) a Arezzo (42 km). Centrum Sieny je zapsané na seznamu UNESCO a najdete v něm například nejkrásnější náměstí v Itálii Piazza del Campo, středověkou věž Torre del Mangia či palác Palazzo Pubblico.

Na seznamu UNESCO nechybí ani centrum Florencie, jemuž dominuje renesanční katedrála Santa Maria del Fiore se zvonicí a baptiseriem. Milovníci umění by neměli minout galerii Uffizi, kde je k vidění jedna z největších sbírek renesančního umění na světě.

Ať už se ovšem na výlet vydáte kamkoliv, zajisté budete mít mnoho příležitostí ochutnat lahodnou toskánskou kuchyni plnou chutí, vůní a čerstvých regionálních surovin. Nejznámějším pokrmem této oblasti je Bistecca alla Fiorentina, což je málo propečený opepřený biftek s kostí s glazé z balzamikového octa. Jako suvenýr si pak domů odvezte vyhlášené víno a domácí olivový olej z toskánských vinic a hájů.

Kde budete spát?

Dvoulůžkový pokoj Classic (20 m²) je vybaven WiFi připojením, LED TV, klimatizací, psacím stolem, šatní skříní a minibarem. Součástí je také vlastní koupelna se sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem.

Dvoulůžkový pokoj Deluxe (30 m²) nabízí moderní a komfortní ubytování v rustikálním stylu s dřevěnými trámy a odhalenými cihlami. Pokoj disponuje prostornou terasou, nebo balkonem s posezením a vlastní koupelnou se sprchovým koutem, toaletou a umyvadlem. Součástí vybavení je WiFi připojení, LCD TV, klimatizace, trezor, minibar a fén.

Čtyřlůžkový apartmán (50 m²) se skládá z ložnice, obývací místnosti s kuchyňským koutem, vlastní koupelny a terasy. V ložnici najdete manželskou postel a jednolůžko, rozkládací pohovku v obývací místnosti je možné využít jako přistýlku pro jednu osobu. Součástí vybavení je také WiFi připojení, LCD TV, klimatizace, krb a jídelní stůl. Kuchyňka disponuje lednicí, mikrovlnnou troubou, sporákem a náčiním na vaření. V koupelně je sprchový kout, toaleta, umyvadlo a fén.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno si pochutnáte na vynikající bufetové snídani. Těšte se na lahodné pokrmy připravené z kvalitních místních surovin.

Kde budete relaxovat?

Během letní sezóny (od května do září) lákají k osvěžení a odpočinku dva bazény a vířivka se slanou vodou, ze kterých je krásný výhled na toskánské kopečky, vinice a olivový háj. Po koupání můžete relaxovat ve velké zahradě s altánky a lehátky, jež je dokonalou oázou klidu a pohody.

Cestujete s dětmi?

Pro malé hosty je k dispozici hřiště se skluzavkou a houpačkou.

Agriturismo Relais Campiglioni ***

Agriturismo Relais Campiglioni ***

Via Campiglioni le Selici 31 , Montevarchi
Itálie

Provozuje společnost:
Landi Orlanda IČ: 01651080515


+39 353 456 3267

info@campiglioni.it

Check In
15:00 - 19:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
za 15 €/noc - do 20 kg
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Možnost procedur
Dětský koutek
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
4,1 km
Aquapark
35,4 km

Tipy na výlet

Toskánsko

Toskánsko Tip na výlet

Region Toskánsko se nachází ve střední Itálii při pobřeží Tyrhénského a Ligurského moře. Jedná se o jednu z nejkrásnějších a turisticky nejatraktivnějších oblastí v Itálii. Je to kraj bohatý na překrásné přírodní scenérie, historii, památky, malebná městečka a výborné víno. Na cestě Toskánskem vás budou provázet vinice, olivové háje a aleje cypřišů.

Která města nesmíte v této lokalitě minout?

  • Florencie
  • Pisa
  • Siena
  • V západní části Toskánska nevynechejte Luccu, která je obklopena zachovalými hradbami, po kterých vede promenáda.

Pláže jsou po celé délce převážně písčité s mírným sestupem do moře. Relaxovat můžete nejen u moře, ale i v přírodních lázních s horkými prameny. Zdarma přístupné jsou lázně v Saturnii nebo Terme di Petriolo.

Více informací
Florencie
Florencie
Město Siena
Město Siena
Katedrála Santa Maria del Fiore
Katedrála Santa Maria del Fiore