Zažijte Rimini ve velkém stylu! V luxusním 5* Grand Hotelu s více než 100letou historií se budete cítit jako filmová hvězda. Čeká na vás přepychový pokoj Deluxe, výtečná polopenze i relax u venkovního bazénu. Hotel je navíc přímo u legendárního pásu pláží Lungomare, od břehu moře vás tak bude dělit doslova jen pár kroků.

Věděli jste, že...?

K samotné budově Grand Hotelu Rimini **** se váže barvitá historie. Hotel byl postaven v roce 1908 a objevil se mimo jiné ve filmu Amarcord legendárního režiséra Federica Felliniho. V roce 1994 se dočkal statutu národní památky.


O ubytování

Luxusní Grand Hotel **** se nachází v italském městě Rimini, největším přímořském letovisku v Itálii a jednom z největších v Evropě. Těšit se můžete na 15 km pláží, krásné historické památky, bujarý noční život a úžasnou italskou gastronomii. V jedinečné budově s více než 100letou historií se budete cítit jako v pohádce.

Mezi oblíbené atrakce v okolí patří park Italia in Miniatura (7,2 km) se stovkami miniatur nejznámějších italských a evropských památek. Nemusíte se ale omezovat jen na mini provedení, na dosah budete mít celou řadu historických monumentů, které můžete vidět i naživo. Podívejte se třeba na hrad Castel Sismondo (2,1 km) z 15. století, nebo se projděte po původním římském mostě Ponte di Tiberio (1,7 km) starém více než 2 000 let.

Na výlet můžete vyrazit do nedalekého letoviska Cesenatico (22 km), kde najdete raritu v podobě přístavu, na jehož návrhu se podílel sám Leonardo da Vinci. Památkami vás okouzlí také město Ravenna (53 km), a vydat se můžete dokonce i za hranice – do San Marina (20,8 km). Za návštěvu zde stojí především krásné historické jádro a tři nejznámější pevnosti, La Guaita , La Cesta a Il Montale.

Moře a pláže

Hotel má vlastní soukromou pláž o ploše 15 000 m², která je součástí rozsáhlého pásu pláží, známého jako Lungomare. Pláž má velmi mírný sestup do vody, což je ideální pro rodiny s dětmi. Přes léto si zde můžete půjčit lehátka a slunečníky, občerstvit se v plážovém baru a nechybí ani různorodé atrakce pro děti, včetně dětského bazénu.

Na dosah budete mít i další pás pláží, zvaný Rivabella, kde najdete mimo jiné vodní zábavní park Arenas Parco Acquatico (2,8 km). Navštívit můžete i městskou pláž Lido San Giuliano (2 km). Ta je klidná a udržovaná, zázemí zde zajišťují bary a restaurace a nechybí půjčovna slunečníků a lehátek nebo třeba šlapadla k pronajmutí.

Kde budete spát?

Ubytujete se v přepychovém, elegantně vybaveném pokoji Deluxe s interiérem laděným do italského Liberty stylu z počátku minulého století, včetně původních parket a některých kusů nábytku.

Pokoj měří 25 m² a je vybavený komfortní manželskou postelí nebo odděleními jednolůžky, posezením s pohovkou nebo křesly, minibarem, televizí, trezorem, WiFi připojením, klimatizací a elektrickými žaluziemi. Koupelna, obložená luxusními materiály, jako je onyx nebo travertin, je vybavená sprchovým koutem nebo vířivou vanou. Některé pokoje mohou mít výhled přímo na moře.

Na čem si pochutnáte?

O gastronomické zážitky při svém pobytu rozhodně nebudete mít nouzi. Přímo v hotelu najdete hned několik luxusních podniků:

  • Ve snídaňové restauraci Belle Epoque se podává výtečné snídaňové menu se slanými i sladkými pokrmy a voňavou italskou kávou.

  • Gurmánská restaurace La Dolce Vita vás okouzlí nádherným interiérem a nabídkou plnou jedinečných chutí a vůní regionu.

  • Restauraci Otto e Mezzo at La Spiaggia najdete přímo na pláži. Pohostí vás lehkými saláty, pizzou, mořskými plody a dalším občerstvením.

  • Terasa Lounge and Grill s překrásným výhledem do zahrady bude skvělou volbou na oběd, k odpolednímu čaji nebo večernímu drinku.

  • Zahrada a terasa jsou v letních měsících často dějištěm nejrůznějších kulinářských akcí.

Kde budete relaxovat?

Wellness centrum Dolce Vita Spa je dokonalou oázou relaxace. Najdete zde vyhřívaný bazén s masážními tryskami, finskou saunu, tureckou parní saunu a odpočívárnu. Dopřejte si také některou z pestré nabídky masáží a procedur.

V létě si pak náležitě užijete odpočinek u venkovního bazénu v kouzelné zahradě, kde nechybí ani lehátka a slunečníky.

Cestujete s dětmi?

O zábavu těch nejmenších hostů se postará venkovní dětské hřiště, mini club (v letních měsících) či různé hry a knihy k zapůjčení. Využít můžete také službu hlídání dětí nebo možnost vypůjčení dětské postýlky, vaničky, ohřívače lahví a dalšího vybavení.

Něco navíc

Pokud se chcete i na dovolené trochu rozhýbat, zavítejte do hotelového fitness centra. Nebo si vyberte některou ze skvělých sportovních aktivit, jako je tenis, minigolf, jízda na koni, lekce plavání a další.

Grand Hotel Rimini *****

Grand Hotel Rimini *****

Parco Federico Fellini 1 , Rimini
Itálie

Provozuje společnost:
Better Bookings Ltd IČ: 10720746


123456

info@better-bookings.com

Check In
14:30 - 23:30
Check Out
6:00 - 11:00
Domácí mazlíček
za 20 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 25 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Vzdálenost od moře
0,2 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
23,5 km

Tipy na výlet

Rimini

Rimini Tip na výlet

Na pobřeží Jaderského moře mezi městy Ravenna a Ancona v regionu Emilia Romagna leží město Rimini. S historií sahající do dob Římské říše, krásnými plážemi a renesančními památkami patří k nejoblíbenějším italským letoviskům. Italskou atmosféru dobře nasajete, pokud se projdete zdejšími uličkami a ochutnáte těstoviny s boloňskou omáčkou nebo nějaké mořské speciality.

Co patří mezi skvosty Rimini?

  • Původní římský most Ponte di Tiberio
  • Hrad - Castel Sismondo
  • Historické jádro města - náměstí Piazza Cavour
  • Za vidění určitě stojí i Augustův oblouk, palác Palazzo dell´Arengo nebo Piazza Tre Martiri.

Z Rimini můžete vyrazit na výlet do San Marina, do některého z okolních aquaparků nebo do delfinária.

Více informací
Ravenna
Ravenna
San Marino
San Marino
Italia in Miniatura
Italia in Miniatura