Vydejte se do italské části Benátsko, konkrétně do letoviska Eraclea Mare a užijte si italskou kuchyni, místní víno i krásy okolních měst. Bydlet budete v Kempu Portofelice, kde na vás čekají útulné mobilheimy vhodné pro 2 až 4 osoby + jedno dítě do 16 let, které je zdarma v ceně. Zábavu si užijete ve venkovních bazénech a také v moři, které budete mít buď hned u ubytování, anebo do 500 m.

O ubytování

Portofelice Small Camp IT se nachází v italském regionu Veneto na severním pobřeží Jaderského moře. Tento kemp s vybavením odpovídajícím **standardu 4*** a nabízí spoustu vyžití pro děti i dospělé.

Obrovskou výhodou kempu ležícího v malebném borovém lese je jeho poloha – jedinečné Benátky jsou odsud vzdáleny jen 50 km. Zajímavým zážitkem je výlet do Benátek parníčkem vaporetto, který vyplouvá z přístavu Cavallina (25 km). Na památky je bohaté také hlavní město regionu – Treviso (55 km), která dalo vzniknout věhlasnému šumivému vínu Prosecco i legendárnímu italskému dezertu tiramisu. Největší středisko benátské oblasti Lido di Jesolo je vzdáleno pouze 10 km. Kromě nádherné téměř 15 km dlouhé písečné pláže zde najdete krásnou pobřežní promenádu, mnoho zábavních parků, aquaparků a skvělých restaurací.

Kde budete spát?

Domek single (16 m² + terasa 8 m²) se skládá z jedné místnosti s oddělenými postelemi pro 2 dospělé a pohovkou, která slouží jako přistýlka pro 1 dítě do 6 let. K vybavení patří dále WiFi připojení a satelitní televize. Součástí je také plně vybavený kuchyňský kout s lednicí, vařičem, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a nádobím. Ve vlastní koupelně se sprchou najdete ručníky. K domku náleží terasa.

Domek standard (32 m² + terasa 16 m²) se skládá ze dvou ložnic s oddělenými postelemi pro 4 osoby a obývací části s rozkládací pohovkou, která poslouží jako přistýlka pro 1 dítě do 16 let. Součástí plně vybaveného kuchyňského koutu je lednice, vařič, mikrovlnná trouba, rychlovarná konvice a nádobí. Ve vlastní koupelně se sprchou najdete ručníky. K vybavení patří dále WiFi připojení a satelitní televize. K domku náleží terasa s posezením.

Na čem si pochutnáte?

Přímo v areálu kempu je restaurace, supermarket či zmrzlinárna.

Kde budete relaxovat?

Areál kempu leží přímo u pláže. Kromě moře si vodní radovánky užijete také v bazénu a vířivce.

Cestujete s dětmi?

Na děti čeká spousta her a zábavy v Kids Clubu a během animačních programů.

Něco navíc

Nudit se v tomto kempu rozhodně nebudete. Nechybí zde zázemí na lukostřelbu, volejbal, tenis, mini golf a samozřejmě vodní sporty. Do těla si můžete dát také v posilovně. Díky půjčovně kol můžete okolí kempu objevovat také ze sedla kola.

Small Camp Portofelice

Small Camp Portofelice

Viale del Fiori 15 , Eraclea Mare
Itálie

Provozuje společnost:
Small Camp S.R.L. IČ: SCUSUBM70N


+48661640640

info@smallcamp.coop

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma pro 1 auto

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
7,9 km
Vzdálenost od moře
1 km
Zastávka
0,5 km
Aquapark
10,6 km