Vychutnejte si luxusní ubytování v Toskánsku v rodinném Hotelu Borgo I Tre Baroni **** s výhledem do údolí Casentino. V ceně je snídaně formou bufetu a neomezený vstup do bazénu. Ideální dovolená pro rodiny s dětmi, partu přátel i páry.

Ověřeno Travelkingem

“Na pobyt i cestu do Hotelu Borgo I Tre Baroni vzpomínám opravdu velice rád. Byla to moje první velká cesta po Itálii a první seznámení se s Toskánskem. Po zdolání kopce a serpentin se člověk ocitne v nádherné toskánské vesničce a stylově zařízeném hotelu. Čas můžete trávit u bazénu se sklenkou vína, nebo se vydat do Florencie, která je v pohodlné dojezdové vzdálenosti. S klidným srdcem mohu všem doporučit.”

Tomáš Čmelík - Spolumajitel Travelkingu
Osobně ověřeno v: Srpnu 2018

O ubytování

Hotel Borgo I Tre Baroni **** je rodinný hotel s tradicí sahající až do roku 1900. Přátelská atmosféra a perfektní služby jsou pro rodinu Baroni na prvním místě. Resort leží nad údolím Casentino ve stejnojmenném národním parku a poskytuje výhled na údolí a středověký hrad Poppi (5 km), na který dohlédnete z většiny pokojů, restaurace i od posezení u bazénu. Hotel je citlivě zrekonstruovaný ve stylu typické toskánské architektury s terakotovými podlahami, dřevěným nábytkem, střešní terasou a tradičními dekoracemi.

Na výlet se vydejte do krásných městeček jako je Arezzo (45 km), Siena (100 km), San Gimignano (112 km) a samozřejmě Florencie (65 km), která je plná nádherných památek. Ujít si nenechte náměstí Piazza del Duomo, katedrálu Santa Maria del Fiore či radnici Palazzo Vecchio. V blízko ubytování jsou i další parádní atrakce – vodopády Passo Fangacci (13 km), klášter Eremo Di Camaldoli (13 km), kostel San Pietro a Romena (20 km) a klášter La Verna (40 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pokoji Comfort, který je zařízen praktickým nábytkem v toskánském stylu a měří 16-18 m². Najdete zde manželskou postel nebo 2 oddělená jednolůžka, televizi a křesla k posezení. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchou či vanou, fénem a toaletními potřebami.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně se podávají formou bufetu, kde najdete domácí pečivo, koláče a toasty, dále vejce, sýr, šunku, ovoce, jogurty i nápoje. Během dne je k dispozici italská restaurace Mater, kterou doporučuje i michelinský výběr v kategorii „Nejlepší italská kuchyně“ a dopřát si zde můžete fantastickou večeři.

Kde budete relaxovat?

K odpočinku vybízí relaxační posezení s knihovnou. V létě si navíc užijete venkovní bazén, který je obklopen zahradou a budete z něj mít panoramatický výhled do údolí.

Něco navíc

Hotel se označuje jako „pet friendly“, a tak na dovolenou klidně vezměte i svého psího miláčka.

Borgo I Tre Baroni ****

Borgo I Tre Baroni ****

Via di Camaldoli 52 , Poppi
Itálie

+(390) 575 556 204

info@itrebaroni.it

Check In
14:00 - 21:30
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
za 19 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Minibar
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,1 km