Dopřejte si romantický zážitek v Benátkách. A&O Venezia Mestre nabízí ubytování na předměstí přímo u nádraží, čekají vás pokoje v moderním designu i snídaně formou bufetu. Na ostrov mezi gondoly a památky se dostanete snadno po Mostě svobody.

O ubytování

A & O Venezia Mestre je nově postavený hotel na předměstí Benátek, jeho polohu si však nebudete umět vynachválit. Stojí jen 500 metrů od železniční stanice a zastávky veřejné dopravy. Zároveň má hotel skvělé spojení na benátský ostrov (9 km) a do centra starého města s nespočtem památek.

Kde budete spát?

Těšte se na ubytování v moderních pokojích. K dispozici jsou dvoulůžkové pokoje s WiFi a koupelnou se sprchou, WC i ručníky. Dále ale hotel nabízí i vícelůžkové pokoje s uzamykatelnými skříňkami. Pokud se na pobyt chystáte s celou rodinou, budete ubytováni v rodinných pokojích s palandami, kde se všichni pohodlně vyspíte.

Na čem si pochutnáte?

Ráno se v hotelové jídelně posílíte snídaní formou bufetu a na cestu po památkách si můžete za příplatek vzít obědový balíček. Na oblíbený nápoj si pak zajděte do hotelového baru.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je připraven dětský koutek.

Něco navíc

K dispozici je v budově také společenská místnost s TV, bankomat i WiFi připojení v celé budově hotelu. Dalším plusem je úschovna zavazadel , která vám umožní toulat se po městě bez zátěže i po check outu či před zahájením ubytování.

A&O Venezia Mestre **

A&O Venezia Mestre **

Via Ca Marcello 19 , Benátky
Itálie

Provozuje společnost:
Allegro Vouchers s.r.o. IČ: 24655236


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 10 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětský koutek
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 km
Vzdálenost od moře
4,5 km
Zastávka
0,5 km