Zavítejte do slunného Toskánska a zažijte romantický pobyt v Hotelu Il Colombaio *** jen 40 km od Florencie. Každý den se těšte na chutné snídaně a večeře formou bufetu a neomezený vstup do venkovního bazénu. Místo vás dostane svou starobylou atmosférou. Děti do 4 let mají pobyt zdarma.

Ověřeno Travelkingem

“Z Toskánska jsme byli všichni nadšeni a rozhodně se sem ještě vrátíme. Hotelu Il Colombaio nabízí ubytování v klasickém toskánském stylu, navíc je u něj velký bazén, děti zase nadchly želvy. Nachází se v pohodové a romantické vesničce Castellina in Chianti, která je obklopena vinicemi a plná fantastických restaurací i kaváren. Navíc to je odtud kousek do skvostných měst jako je Siena a Florencie.” Přečtěte si celou recenzi

Vladimír Dvořák - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Srpnu 2022

O ubytování

Hotel Il Colombaio *** najdete v půvabném městečku Castellina in Chianti v Toskánsku. Rustikální zařízení hotelu sídlícího v tradiční kamenné vilce nabízí tu pravou atmosféru Itálie. Okolí hotelu navíc patří k oblíbeným místům na turistiku a cyklistiku - je totiž protkané zajímavými trasami a památkami. Jen 550 m od hotelu stojí Architektonické muzeum, za návštěvu stojí i novorománský kostel San Salvatore (400 m) nebo hrad Rocca (500 m). A nezapomeňte ochutnat místní znamenité víno Chianti classico.

Vydat se můžete i za památkami do nedaleké Sieny (20 km) a Florencie (40 km). Siena je považovaná za jedno z nejkrásnějších italských středověkých měst a její centrum je dokonce zapsané na seznamu památek UNESCO. Prohlédnete si zde rozlehlé náměstí Piazza del Campo, palác Palazzo Pubblico či dominantu města, věž Torre del Mangia. Ve Florencii na vás zase čeká unikátní katedrála Santa Maria del Fiore, jedna z nejvýznamnějších galerií světa, Galleria Uffizi, radnice Palazzo Vecchio a mnoho dalšího.

Kde budete spát?

Budete ubytováni v pokoji vybaveném tradičním nábytkem, který přímo dýchá osobitým stylem oblasti. Nechybí tu TV s plochou obrazovkou, minibar, skříň a vlastní koupelna s kosmetikou a fénem. Atmosféru dotvářejí odhalené stropní trámy a malované obrazy na stěnách. Za příplatek můžete zvolit apartmán se 2 pokoji.

Na čem si pochutnáte?

V hotelu se podávají snídaně formou bufetu s výběrem místních sýrů, uzenin a mnoha druhy sladkého i slaného pečiva. Přímo ve vesničce Castellina in Chianti pak můžete navštívit hned několik, především italských, restaurací.

Kde budete relaxovat?

U hotelu je vám k dispozici venkovní bazén s lehátky, dále se zde nachází slunná letní terasa a alej, kde si pochutnáte na čerstvých fících přímo ze stromu.

Hotel Il Colombaio ***

Hotel Il Colombaio ***

Via Chiantigiana 29 , Castellina in Chianti
Itálie

+39 057 774 0444

info@albergoilcolombaio.it

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km