Užijte si ve dvou slunnou Itálii nedaleko proslulého Lago di Garda na 4 - 8 dní s ubytováním v Hotelu Panorama *** s venkovním bazénem, komfortními pokoji s klimatizací i balkonem a také se stravou ve formě chutné polopenze.

Lago di Garda a okolní města

Z hotelu je to jen 2 km do centra města Lago di Garda. Oblast je ideální pro cyklisty a milovníky túr. Vydejte se na výlet podél jezera a zastavte se na krásných místech. Trasu začněte v regionu Trentino přes městečka Arco, Riva del Garda, Limone sul Garda, Torbole a Garda.

Riva del Garda se chlubí náměstím se starou hodinovou věží, náměstím Piazza Carducci i bývalím scaligerský vodním hradem la Rocca.

Limone sul Garda je bývalé rybářské městečko a jeho jméno je odvozeno od pěstování citrónů.

Garda nabízí krásnou promenádu podél jezera a je ideální na nenáročnou cyklistiku.


Zábava poblíž jezera Lago di Garda

Gardaland patří k největším italským zábavním parkům a nabízí spousty různách atrakcí. Vstupné je cca 35 € na den (dospělá osoba), pro dítě pak 29 € na den.

Jungle Adventure Parks je také zábavní park, který najdete uprostřed přírody a je inspirován lanovými centry. Zabaví se tu děti i dospělí, vstupné se pohybuje od 15 do 30 €.

Aqua Paradise Park je taktéž zábavní park, tentokrát vodní. Vstup vyjde na 23 € za dospělého a 18 € za dítě na celý den.

Hotel Panorama *** (Costermano)

Hotel Panorama *** (Costermano)

Via Salita degli Olivi 16 , Costermano
Itálie

Provozuje společnost:
Hotel Palme S.r.l. IČ: 01564240172


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 m
Vzdálenost od jezera
0 m