Užijte si dovolenou u největšího italského jezera Lago di Garda. Těšte se na polopenzi a neomezené wellness v Parkhotelu Jolanda ***, který leží v městečku San Zeno di Montagna nedaleko jezera. Platnost do října.
Užijte si dovolenou u největšího italského jezera Lago di Garda. Těšte se na polopenzi a neomezené wellness v Parkhotelu Jolanda ***, který leží v městečku San Zeno di Montagna nedaleko jezera. Platnost do října.

Hotel na ruinách kláštera poblíž Lago di Garda

Vyrazte na nezapomenutelnou dovolenou do slunné Itálie k největšímu italskému jezeru, které vás zaručeně oslní čistou vodou a velikostí - jezero je téměř 52 km dlouhé. Ubytujte se v Parkhotelu Jolanda ***, který leží v městečku San Zeno di Montagna a jen 7 km od jezera.


Parkhotel Jolanda *** je opravdu speciální - je postaven na ruinách historického kláštera a leží kousek od centra.


Hotel disponuje restaurací, barem/kavárnou, společenskou místností, výtahem, tenisovými kurty, sluneční terasou s lehátky a slunečníky. Ubytování budete v dvoulůžkovém pokoji (min. 2 dospělí, max. 2 dospělí + 2 děti) s vlastní koupelnou se sociálním zařízením a fénem. Každý pokoj má navíc SAT-TV, topení, telefon a trezor.

V novém wellness centru si dopřejete dostatek relaxace. Využijte neomezený vstup do krytého bazénu, sauny, vany se slanou vodou, whirlpoolu, Kneippova bazénku, parní lázně, regenerační sprchy a fitness centra.

Nádherná příroda a vyžití v oblasti Lago di Garda

Gardské jezero je největším italským jezerem, na kterém se romanticky rozprostírají malé ostrůvky. Panuje zde příjemné středomořské klima a díky příznivým povětrnostním podmínkám je Lago di Garda ideálním místem pro vodní sporty jako kitesurfing, windsurfing, plachtění apod.

Okolí jezera je taktéž perfektní pro výlety či vyjížďky na kole

V samotném městečku San Zeno di Montagna se také nudit nebudete. Kromě jedinečného výhledu na jezero nabízí aktivní vyžití pro pěší turistiku a výlety na kolech. 

Okolí je ideálním prostředím pro klidné procházky, nejlépe po příjemných stezkách uprostřed olivových sadů, lesů a borů. Výletních stezek jsou desítky - od pobřeží jezera až na nejvyšší vrcholky okolních hor, kde často jediná přístupová cesta vede po horolezeckých stezkách.

Parkhotel Jolanda *** (CK Nic než pryč)

Parkhotel Jolanda *** (CK Nic než pryč)

Via Degli Alpini 7, San Zeno di , Montagna
Itálie

Provozuje společnost:
ATF - A Travel Factory S.R.L. IČ: IT02843790210


+ 393 347 188 852

info@nicnezpryc.cz

Check In
od 16:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná