Užijte si Amsterdam s veškerým komfortem. V Radisson Hotel & Suites Amsterdam South na vás čeká stylový, moderní apartmán s kuchyňkou i pestrá snídaně formou bufetu. Zároveň jde o skvělý výchozí bod k poznávání památek a dalších krás města – obdivujte historické monumenty, užijte si plavbu po kanálech nebo se pusťte do víru nočního života v nejlepších barech a klubech.

Věděli jste, že...?

Hotel se může pochlubit vysokým hodnocením na recenzních platformách TripAdvisor a HolidayCheck. Vychvalován je zejména moderní design a jedinečná poloha v idylickém prostředí plném atrakcí. Není tedy divu, že hotel získal ocenění Travellers' Choice Award.


O ubytování

Hotel Radisson Hotel & Suites Amsterdam South se nachází v klidné čtvrti Amstelveen a nabízí ideální výchozí bod pro objevování nesčetných krás Amsterdamu. Díky vynikajícímu spojení veřejnou dopravou se snadno a rychle dostanete ke všem památkám a zajímavostem, které město nabízí.

Amsterdam okouzlí výletníky uvolněnou atmosférou, ale i bohatou historií. Navštivte největší nizozemské muzeum Rijksmuseum (8,2 km) a prohlédněte si díla holandských mistrů, podívejte se do Rembrandtova domu (10,1 km), Muzea Anny Frankové (9,7 km) a Van Goghova muzea (6,9 km). Vynechat byste neměli ani plavbu po legendárních městských kanálech, z lodi budete mít nepřekonatelný výhled na amsterdamskou architekturu.

Milovníky nakupování jistě zlákají oblasti kolem Vondelparku (6 km) nebo Bloemenmarktu (9,1 km). Za návštěvu stojí také skvělé farmářské trhy, nevšední zážitek spojující jídlo a živou hudbu. Noční ptáci mohou za soumraku vyrazit do baru nebo za taneční zábavou do některého z legendárních klubů ve městě.

Kde budete spát?

Ubytujete se v moderním, elegantně vybaveném studiovém apartmánu Standard (22 m²). Ten je vybavený manželskou postelí, stolkem s židlí k posezení a televizí s plochou obrazovkou. Součástí pokoje je také kuchyňský koutek s varnou deskou, mikrovlnnou troubou, dřezem a kávovarem a koupelna se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

Kulinářská nabídka hotelu je navržena tak, aby potěšila každý jazýček. Od pestrých snídaní formou bufetu přes bohatou nabídku místních specialit a kvalitních vín, máte se zkrátka na co těšit.

V moderním prostředí restaurace Keuken & Bar se budete cítit příjemně kdykoli během dne. Těšte se na výběr regionálních klasik, jako je fish & chips, nebo si vychutnejte pestrý výběr originálních nápojů.

Radisson Hotel & Suites Amsterdam South ****

Radisson Hotel & Suites Amsterdam South ****

Professor W.H. Keesomlaan 14 , Amsterdam
Holandsko

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
Příplatek dle ceníku hotelu
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,6 km
Vzdálenost od moře
32,3 km
Zastávka
1,2 km
Aquapark
31,5 km

Tipy na výlet

Město Amsterdam

Město Amsterdam Tip na výlet

Amsterdam prostě nemůžete nemilovat. Město s nezaměnitelnou atmosférou si velmi rychle získá vaše srdce. Široké kanály s plujícími loďkami, dlouhé řady malebných domů, kola, kam se podíváte a nespočet restaurací a kaváren – to vše a mnohem víc vám mohou „Benátky severu“ nabídnout. Vydejte se sem za poznáním historie, umění a kultury nebo s přáteli za bujarým nočním životem.

A jaké zážitky byste si při návštěvě hlavního města Nizozemska neměli nechat ujít? Určitě vyrazte na plavbu lodí po kanálech, ze kterých poznáte město ze zcela nové perspektivy. Nevynechejte ani slavná muzea umění, jako je Rijksmuseum nebo Museum Van Gogha. Odpočiňte si v rozsáhlém Vondelparku, projeďte se na kole a navštivte typické Coffee shopy.

Co v Amsterdamu navštívit?

  • Rijksmuseum
  • dům Anny Frankové
  • Muzeum Van Gogha
  • Vondelpark
  • náměstí Dam
  • květinový trh Bloemenmarkt
  • kostel Oude Kerk
  • městská brána Waag
  • bazilika sv. Mikuláše
  • větrný mlýn De Gooyer
Více informací
Dům Anne Frankové
Dům Anne Frankové
Rijksmuseum Amsterdam
Rijksmuseum Amsterdam
Skanzen Zaanse Schans
Skanzen Zaanse Schans