Při správné dovolené u moře má být z ubytování slyšet šumění vln a k pláž na dohled. V chorvatském Hotelu Bonaca *** si navíc vychutnáte bohatou polopenzi včetně nápojů. Z Makarske s různorodými památkami, atrakcemi a událostmi, ale i pestrými turistickými službami a výbornými restauracemi se vám nebude chtít vracet domů.

O ubytování

Hotel Bonaca *** se nachází ve stínu borovic v klidné části města Makarska jen 200 m od moře. Jedná se o ideální místo pro ty, kteří chtějí sportovat, bavit se, relaxovat v lázních nebo si užít rodinnou dovolenou s dětmi.

Do centra města Makarska dojdete během 15 minut příjemnou promenádou podél pobřeží. Ve vyhlášeném dalmáckém letovisku to v sezóně žije. Těšte se sem na nespočet kaváren, obchůdků se suvenýry i rukodělnými výrobky, restaurací s přímořskými specialitami i bujarý noční život. Zatoulejte se do typických romantických uliček a objevujte místní památky jako kostel sv. Marka (1,8 km) nebo pomník francouzského maršála Marmonta (1,2 km).

Většina turistů míří do Chorvatska za mořem, země však skýtá i mnoho dalších přírodních krás a nabízí tak příležitosti pro celoroční turistiku. Nejznámější letovisko Dalmácie se nachází přímo na úpatí přírodního parku Biokovo (9,4 km), kam můžete vyrazit na túru po horských stezkách a kochat se fascinujícími výhledy na Jadranské moře a pobřeží. Vypravte se i na nejvyšší vrchol, Sveti Jure (13,2 km) s vyhlídkou a restaurací ve výšce 897 metrů nad mořem. Nevynechejte ani místní unikát v podobě skleněného chodníku (12,5 km) s nádherným rozhledem na celou Makarskou riviéru a ostrovy Brač a Hvar.

Okolí hotelu překypuje atraktivními turistickými cíli, ke kterým se vyplatí naplánovat výlet. Příjemnou projížďkou podél pobřeží z Makarské se dostanete k malebným letoviskům Baška Voda (8,4 km) nebo Brela (10,4 km). Prozkoumejte také podhorské vesnice Makar (2,6 km) a Kotišina (4,2 km), kde můžete ochutnat domácí pršut nebo si prohlédnout vzácné exempláře v botanické zahradě. Oblíbeným cílem je také poutní místo Vepric (1,4 km). Dlouho budete vzpomínat rovněž na výlet lodí na okolní ostrovy.

Moře a pláže

Největším lákadlem je samozřejmě relax u průzračného moře. Makarská riviéra nabízí ideální podmínky pro letní dovolenou. Dokonalý odpočinek si užijete na prosluněných, oblázkových plážích, z nichž nejbližší máte jen 200 metrů od ubytování. Vyrazit za koupáním však můžete i na další populární pláže, jako je Gradská pláž (1,3 km), pláž Plišivac (9,4 km) nebo Slačeva (7,1 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortně vybaveném pokoji, jehož součástí je vlastní koupelna a balkon/francouzský balkon s výhledem na moře, nebo do zeleně. Najdete v něm klimatizaci, televizi, WiFi připojení, psací stůl a ledničku. Fén je možné zapůjčit na recepci.

  • Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí, nebo dvěma jednolůžky je vybaven moderním nábytkem.

  • Třílůžkový pokoj je vybaven manželskou postelí a jedním jednolůžkem.

  • Rodinný pokoj nabízí kapacitu pěti lůžek (jedna manželská postel a tři jednolůžka).

Na čem si pochutnáte?

V přízemí hotelu je prostorná restaurace s terasou. V příjemné atmosféře zde ochutnáte tradiční chorvatskou i mezinárodní kuchyni. Na své si přijdou i vegetariáni a hosté s dietními požadavky. Během letní sezóny zde probíhají oblíbené večery s živou hudbou.

Něco navíc

Na hotelové recepci vám rádi domluví výlet lodí a doporučí další atrakce a restaurace. Nezapomeňte se také zeptat na aktuální kulturní události a slavnosti v okolí. Odpoledne doporučujeme nabrat síly na čilý noční život ve městě!

Hotel Bonaca ***

Hotel Bonaca ***

K.P.Krešimira IV 124 , Makarska
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Blanka d.o.o. IČ: 56763667792


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 10 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Vzdálenost od moře
0,2 km
Zastávka
1,2 km

Tipy na výlet

Makarska

Makarska Tip na výlet

Makarská riviéra je jednou z turisticky nejoblíbenějších oblastí Chorvatska. Jejím centrem je letovisko Makarska, které z jedné strany omývá průzračná voda Jaderského moře a z druhé jej obepínají svahy nejvyššího vrcholu pohoří Biokovo.

Své návštěvníky láká Makarska na krásné oblázkové pláže lemované vysokými borovicemi. Palmová promenáda podél moře zase přímo láká k příjemným večerním procházkám. Makarska je zároveň skvělý výchozí bod pro mnoho výletů. Z městského přístavu se lodí snadno dostanete na protilehlý ostrov Brač. Milovníci turistiky zase mohou pěšky nebo na kole zdolat některý z okolních horských vrcholů. Najdete zde i největší místní atrakci: skleněný chodník Skywalk, který je součástí Přírodního parku Biokovo a nabízí opravdu nezapomenutelné výhledy. V jižní části města se rozprostírá poloostrov Sveti Petar s rozlehlým borovicovým lesem protkaným mnoha stezkami, které jsou ideální k běhu a procházkám. V severozápadní části lesoparku stojí maják Sveti Petar, za nímž se nachází FKK pláž (nudistická pláž).

V centru zábavy celé oblasti najdete samozřejmě mnoho restaurací, barů, kaváren, obchodů, dětských parků i sportovního vyžití.

Více informací
Tučepi
Tučepi
Baška Voda
Baška Voda
Pohoří Biokovo
Pohoří Biokovo