Objevte krásy jedinečného chorvatského ostrova Pag během pobytu ve zbrusu nových apartmánech v Royal Ville ****, která leží v oblíbeném letovisku Novalja. Těšte se na moderní a komfortní ubytování pro 4 až 6 osob. Záleží jen na vás, jestli se vykoupete v bazénu na zahradě, nebo zamíříte na některou z blízkých pláží. Kromě vodních radovánek můžete dovolenou trávit na výletech – užijte si zábavu na legendární pláži Zrće, vystoupejte na nejvyšší horu ostrova Sveti Vid a navštivte také nádherný Zadar.

O ubytování

Royal Villa **** se nachází v oblíbeném letovisku Novalja na chorvatském ostrově Pag. Čeká zde na vás zbrusu nová vila s moderními apartmány. Během horkých letních dnů se můžete osvěžit v bazénu na zahradě nebo v moři – pláž je vzdálena pouze pár minut chůze. Velkou výhodou Pagu je, že je s pevninou spojen mostem, takže se na ostrov pohodlně dostanete autem.

Ať už budete chtít na dovolené odpočívat, bavit se nebo sportovat, přijdete si tady na své. Centrum letoviska Novalja s krásnou novou promenádou a mnoha obchody a restauracemi leží 600 m od ubytování.

Krajina na Pagu je velmi specifická a nejlépe ji poznáte na okružní turistické stezce „Druhá strana Měsíce“, která začíná u 22 km vzdáleného města Pag, jež je hlavním městem ostrova. Nádhernými výhledy se pokocháte z nejvyššího vrcholu ostrova Sveti Vid (12 km), kam vás z několika směrů dovedou značené trasy. Jestliže dáváte přednost spíše gastroturistice, udělejte si výlet do nedaleké sýrárny Gligora (8 km), kde nahlédnete pod pokličku výroby jednoho z nejlepších sýrů na světě a samozřejmě tuto delikatesu budete moci ochutnat.

Z ubytování je to jen 2,5 km na světově proslulou pláž Zrće, která je centrem zábavy celého Chorvatska. Pláž je plná klubů a diskoték, takže to na ní žije v kteroukoliv denní i noční hodinu. Za zhruba hodinu jízdy autem se dostanete do nádherného pevninského města Zadar (74 km), které vás okouzlí starobylým historickým centrem i moderními atrakcemi Mořské varhany a Pozdrav slunci.

Moře a pláže

Milovníky radovánek v moři potěší, že pláž Gajac je vzdálena jen 650 m, pláž Lokunje pak 2,5 km a pláž Straško 3 km. Pokud před městskými plážemi dáváte přednost koupání v přírodě a soukromí, Pag vás rozhodně nezklame! Jeho členité pobřeží je plné menších zátok, kde budete s trochou štěstí celý den sami.

Kde budete spát?

Apartmán pro 4 osoby disponuje dvěma ložnicemi, obývacím pokojem s kuchyňským koutem, vlastní koupelnou a balkonem s výhledem do zahrady. V prostorném obývacím pokoji najdete LCD televizi, pohovku, jídelní stůl se židlemi a kuchyňský kout (lednice s mrazákem, varná deska, rychlovarná konvice, nádobí). Koupelna je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem se zrcadlem a toaletou. V každé ložnici jsou dvě samostatná lůžka a pohovku v obývacím pokoji lze využít jako přistýlku pro 2 osoby, takže maximální kapacita je 6 osob. Samozřejmostí je klimatizace a WiFi připojení.

Apartmán pro 4 osoby s výhledem na moře má stejné dispozice i vybavení jako apartmán výše. Z balkonu a oken ovšem nabízí výhled na kouzelný Jadran. I v tomto případě je možné pohovku v obývací místnosti využít jako přistýlku pro až 2 osoby, čímž se celková kapacita navýší na 6 osob.

Kde budete relaxovat?

V udržované zahradě na vás čeká bazén s masážními tryskami. O vaše pohodlí se během slunění postarají lehátka a slunečníky.

Royal Villa ****

Royal Villa ****

Sajužnja ulica 26 , Gajac, Novalja, Pag
Chorvatsko

Provozuje společnost:
CMT potovalna agency d.o.o. IČ: 1719041


+38 631 568 962

jan.kastigar@cmt.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
0,8 km
Zastávka
1,2 km

Tipy na výlet

Ostrov Pag

Ostrov Pag Tip na výlet

Ostrov Pag je jedním z nejvyhledávanějších turistických oblastí Chorvatska. A není se čemu divit – své návštěvníky láká na průzračné moře plné života, romantické pláže, atrakce a sportovní vyžití pro děti i dospělé a v neposlední řadě také na vynikající gastronomii.

Tento velice slunný ostrov (slunce zde svítí 280 dní v roce) je jedním z mála míst na Jadranu, které kromě tradičních oblázkových nabízí i krásné písečné pláže. Jemný písek najdete na plážích v letoviscích Stará Novalja, Potočnica a Povljana (její východní část). V severovýchodní části ostrova se v zátoce Zrće nachází stejnojmenná oblázková pláž, která je světově známým místem noční zábavy.

Díky bohatému podmořskému životu patří k oblíbeným aktivitám na Pagu šnorchlování a potápění. Vidět můžete kraby, ježovky, mořské sasanky i červené hvězdice. Dovolenou na Pagu si dále můžete zpestřit třeba prohlídkou staletých olivovníků u vesnice Lun, návštěvou výrobny a prodejny vyhlášeného pažského sýru v Kolanu nebo výletem do historického města Pag.

Populární jsou také lodní výlety na okolní ostrovy. Z letoviska Mandre vyplouvají lodě na ostrovy Olib a Silba. Součástí je i oběd a zastávky na koupání. Dále je možné se z Mandre vydat na kratší půldenní výlet na ostrůvky Maun a Škrda.

Více informací
Novalja
Novalja
Pláž Zrće
Pláž Zrće
Sýrárna Gligora
Sýrárna Gligora