Nechcete se na dovolené nudit ani minutu? Pak zavítejte do Pine Beach Adriatic Eco Resortu v letovisku Pakoštane! Čeká zde na vás krásná písečná pláž, průzračné moře, stylové ubytování v bungalovu a úžasná plná penze. Navíc si můžete vybrat z nepřeberného množství aktivit – plachtění, mini golf, lanový park či vodní atrakce? Vyzkoušejte všechno! Na výlet pak můžete vyrazit do některého z překrásných přírodních parků v okolí.

O ubytování

Pine Beach Adriatic Eco Resort se nachází v chorvatském letovisku Pakoštane u Vranského jezera, v krásné, klidné zátoce obklopené borovicovým lesem. Zažijete zde letní dovolenou opravdu se vším všudy – písečná pláž, tyrkysové moře, nespočet sportovních aktivit i skvělé výlety už na vás čekají.

Na procházku vyrazte třeba k nedalekému Vranskému jezeru (1,6 km), to je krasového původu a jedná se o největší chorvatské jezero, proslulé množstvím ryb a ptáků. Za návštěvu stojí také královské město Biograd na Moru (7 km) – tradiční a velmi pěkně upravené letovisko s bohatou vegetací, krásnými plážemi a malebnou promenádou. Navštívit zde můžete Etnografické muzeum – Zavičajni muzej, kde se seznámíte s historií i současností oblasti.

Z přístavu Biograd na Moru pak vyjíždějí výletní lodě do přilehlého přírodního parku Telašćica (66 km). Skvělým cílem pro celodenní výlet jen také nejznámější chorvatský národní park – Plitvická jezera (144 km) nebo neméně zajímavý národní park Krka (51,5), kde vodopády nejen uvidíte, ale můžete se pod nimi i vykoupat.

Moře a pláže

Pláž budete mít doslova přímo před nosem a lepší už snad ani být nemůže. Přírodní, písečná pláž s mírným sestupem do vody poskytne prostor na opalování i příjemný stín borovic a je skvělá pro dospělé i děti. Pohodlí zajistí lehátka k zapůjčení, o zábavu se zase postarají vodní atrakce a pestrá nabídka aktivit – vyzkoušejte si jízdu na kajaku, plachtění, windsurfing a mnoho dalšího.

Tento kus ráje se vám pravděpodobně ani nebude chtít opouštět, pokud ale chcete navštívit i další pláže v okolí, Pakoštane se může pochlubit hned několika upravovanými plážemi (ani zde obvykle nechybí stín borovic). K nejnavštěvovanějším patří oblázkové pláže Janice 1 a 2 (1,5 km). Zajímavostí je, že v okolí najdete hned dvě nudistické pláže – Lumbrak (4,2 km) a FKK (2 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se ve stylovém bungalovu z přírodních materiálů. Zážitek vlastního "domečku" v borovicovém lese je opravdu nezapomenutelný. Bungalovy nemají vlastní koupelnu, součástí resortu jsou ale moderní sdílené toalety a sprchy. V každém domečku navíc budete mít k dispozici lůžkoviny a síť proti komárům.

  • Bungalov Standard je vybavený manželskou postelí nebo 2 oddělenými lůžky a úložnými skříněmi.

  • Bungalov u moře je vybavený stejně jako varianta standard (dvoulůžková postel/2 jednolůžka a úložné skříně), ráno po probuzení ale otevřete dveře a uvidíte přímo na mořskou hladinu.

  • Bungalov Comfort poskytne o něco větší pohodlí díky WiFi připojení a elektrickému osvětlení. Nechybí dvoulůžková postel/2 jednolůžka a úložné skříně.

  • Rodinný bungalov zahrnuje 2 spací zóny oddělené přepážkou a celkem 5 lůžek (některá mohou být spojená do dvoulůžka). Samozřejmostí jsou úložné skříně.

  • Rodinný bungalov Comfort je vybavený jako klasická rodinná varianta (5 lůžek, úložné skříně), navíc má ale vnitřní elektrické osvětlení a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

V útulné restauraci Pine Beach si pochutnáte především na středomořské kuchyni, těšit se můžete na mořské plody, pokrmy z masa, těstovina a saláty, vše je připraveno z čerstvých, lokálních surovin. Na kávičku nebo drink si zajděte do baru Mareto, umístěného uprostřed resortu, na pláži se potom můžete občerstvit v plážovém baru Jedro.

Kde budete relaxovat?

Odpočinek u moře můžete dotáhnout k dokonalosti relaxační masáží. Stačí si objednat na recepci.

Cestujete s dětmi?

Kromě různorodých zábavných aktivit pro celou rodinu je speciálně pro děti připravený bohatý animační program pod vedením profesionálů a Mini Disco večery. Nechybí ani venkovní hřiště s prolézačkami, skluzavkou a dalšími atrakcemi.

Něco navíc

Nuda v resortu opravdu nehrozí. Kromě různorodých vodních sportů a zábavy na nafukovacích atrakcích si můžete užít také chvilky dobrodružství v lanovém parku, zajímavé exkurze, partii minigolfu, stolní tenis, lekce aerobiku a mnoho dalšího. Součástí resortu je také malá posilovna, kde můžete využít služeb profi trenérů. A večer se uvolníte při karaoke či hudebních představeních.

Pine Beach Resort Pakoštane ***

Pine Beach Resort Pakoštane ***

Brune Bušića 45 , Pakoštane
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Proficio d.d. IČ: 080459501


+385 (0)23 253 060

info@pinebeach.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
0,3 km
Zastávka
1,4 km

Tipy na výlet

Biograd na Moru

Biograd na Moru Tip na výlet

Dovolená v atraktivní přímořské lokalitě v centru dění? Takovou si užijete v chorvatském městě Biograd na Moru, které bylo v minulosti královským sídlem. Jde o upravené město se spoustou zeleně a rozkvetlých parků, s krásnými oblázkovými plážemi a bujarým nočním životem. Označuje se také za jachtařské centrum, a to díky dvěma přístavům tzv. marinám.

Z Biogradu můžete podniknout i spoustu výletů do okolních destinací, třeba na ostrovy Kornati, do nedalekého historického města Zadar nebo do národních parků Paklenica či Krka. Kromě koupání na plážích, které získaly ocenění Modrá vlajka za kvalitu a čistotu, tak budete moci poznat i zdejší úchvatnou přírodu a bohatou historii.

Co v Biogradu na Moru a okolí navštívit?

  • oceněné pláže Bošana a Dražica
  • pláž Soline – rušná pláž s hudbou i občerstvením
  • ostrov Pašman - výlet trajektem
  • Vransko jezero
  • FunPark Mirnovec – největší zábavní park v Chorvatsku
Více informací
Přírodní parky Vransko jezero
Přírodní parky Vransko jezero
Národní park Krka
Národní park Krka
Národní park Paklenica
Národní park Paklenica