Ostrov Pag patří k nejoblíbenějším místům Chorvatska. Prozkoumejte jeho krásy při pobytu v oblíbeném letovisku Novalja, kde se ubytujete v moderních, klimatizovaných apartmánech Novalja Pool Apartments *** jen kousek od pláže i městské promenády a užijete si relax nejen u moře, ale i u venkovního bazénu.

O ubytování

Apartmány Novalja Pool Apartments *** najdete jen cca 8 minut chůze od pláže a nedaleko historického centra oblíbeného letoviska Novalja (500 m) na ostrově Pag. Toto přímořské město proslulo především bujarým nočním životem, zábavu si však ve městě užijete i během dne. V centru je vybudovaná krásná nová promenáda, kterou lemují četné kavárny, restaurace a bary, kam si můžete zajít na drink nebo romantickou večeři.

Novalja ale není jen party město, turisty ze široka daleka láká na průzračnou hladinu moře, příjemné pláže a atraktivní místa v okolí. Ne nadarmo je ostrov Pag považovaný za jeden z nejkrásnějších v Chorvatsku. Vypravit se můžete třeba na prohlídku prastarého olivového háje u vesnice Lun (18,7 km) nebo prozkoumat historické město Pag (25,4 km). Nadšení turisté by si neměli nechat ujít ani známou stezku nazvanou Druhá strana Měsíce (28,7 km). Možností máte víc než dost, i pokud se rozhodnete vyrazit na celodenní výlet. Navštivte město Zadar (75 km) s překrásnými historickými památkami nebo si naplánujte výlet do pohoří Velebit (68,7 km).

Moře a pláže

Jen cca 10 minut chůze vás dělí od nejbližší pláže – Lokunje. Díky pozvolnému sestupu do vody je pláž vhodná i pro rodiny s dětmi. Stejně jako většina místních pláží, i tato je oblázková. K zapůjčení jsou zde lehátka a slunečníky a využít můžete také toalety či venkovní sprchy. Hned u pláže navíc najdete beach bar a půjčovnu pomůcek na vodní sporty.

Nedaleko od hotelu (3 km) najdete také nejznámější pláž na Pagu – Zrće. Tato oblázková pláž je proslulá zejména nočními kluby, plážovými bary a nikdy nekončící taneční zábavou. Přes den se ale hudba přece jen trochu utlumí a na pláži si užijete i vodní sporty nebo den s rodinou. Pokud preferujete spíše klidnější místa, vyrazte na pláž Braničevica (3,8 km) s mořským Aquaparkem Novalja Gajac a dětským hřištěm s prolézačkami. Na Pagu najdete i několik písečných pláží, v letoviscích Stará Novalja (5,4 km), Potočnica (10 km) a Povljana (32,8 km).

Kde budete spát?

Přivítá vás vzdušný, moderně vybavený apartmán s veškerým komfortem. K dispozici budete mít jednu nebo dvě ložnice s manželskými postelemi, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, plně vybavený kuchyňský kout a jídelní kout. Nechybí koupelna se sprchovým koutem, televize s plochou obrazovkou, klimatizace a WiFi připojení.

Kde budete relaxovat?

Úžasný relax a zábavu si užijete nejen na pláži, vzdálené pár minut chůze, ale také přímo u apartmánu – těšit se totiž můžete na venkovní bazén a posezení.

Novalja Pool Apartments ***

Novalja Pool Apartments ***

Bok ul. 5 , Novalja, Croatia
Chorvatsko

Provozuje společnost:
CMT potovalna agency d.o.o. IČ: 1719041


00386 31 568 96

jan.kastigar@cmt.si

Check In
od 15:00
Check Out
do :10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Minibar
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Vzdálenost od moře
0,6 km
Zastávka
100 m

Tipy na výlet

Ostrov Pag

Ostrov Pag Tip na výlet

Ostrov Pag je jedním z nejvyhledávanějších turistických oblastí Chorvatska. A není se čemu divit – své návštěvníky láká na průzračné moře plné života, romantické pláže, atrakce a sportovní vyžití pro děti i dospělé a v neposlední řadě také na vynikající gastronomii.

Tento velice slunný ostrov (slunce zde svítí 280 dní v roce) je jedním z mála míst na Jadranu, které kromě tradičních oblázkových nabízí i krásné písečné pláže. Jemný písek najdete na plážích v letoviscích Stará Novalja, Potočnica a Povljana (její východní část). V severovýchodní části ostrova se v zátoce Zrće nachází stejnojmenná oblázková pláž, která je světově známým místem noční zábavy.

Díky bohatému podmořskému životu patří k oblíbeným aktivitám na Pagu šnorchlování a potápění. Vidět můžete kraby, ježovky, mořské sasanky i červené hvězdice. Dovolenou na Pagu si dále můžete zpestřit třeba prohlídkou staletých olivovníků u vesnice Lun, návštěvou výrobny a prodejny vyhlášeného pažského sýru v Kolanu nebo výletem do historického města Pag.

Populární jsou také lodní výlety na okolní ostrovy. Z letoviska Mandre vyplouvají lodě na ostrovy Olib a Silba. Součástí je i oběd a zastávky na koupání. Dále je možné se z Mandre vydat na kratší půldenní výlet na ostrůvky Maun a Škrda.

Více informací
Novalja
Novalja
Pláž Zrće
Pláž Zrće
Stezka „Druhá strana Měsíce“
Stezka „Druhá strana Měsíce“