Užijte si skvělou dovolenou pro páry i pro rodiny v chorvatském letovisku Vodice. Čeká na vás nejen moře, ale také vnitřní a venkovní bazény, aktivnější jedinci jistě ocení i fitness centrum. Děti zabaví pestrý animační program, dětský klub a hřiště, dospělé zase zaujmou koncerty živé hudby, kde se seznámí s tradičními dalmatskými písněmi. Užijete si navíc i chutnou polopenzi se snídaněmi i večeřemi formou bufetu.

O ubytování

Hotel Imperial *** najdete v chorvatském letovisku Vodice v Severní Dalmácii, jen pár metrů od pláže. Vodice jsou obklopené zelení, najdete zde údajně nejkrásnější palmy v Dalmácii, pobřeží je lemované borovicemi a kolem hotelu rostou středomořské byliny. Umístění hotelu je skvělé na dovolenou v páru i s rodinou. Kromě vodních radovánek si zde užijete krásnou přírodu i výlety po památkách, stejně jako ochutnávky lokální gastronomie.

Pokud se zajímáte o kulturu historii, navštivte obrannou věž Čarićova (1,8 km) z roku 1646, na jejímž nádvoří se dnes pořádají divadelní představení a promítání letního kina. Za vidění stojí také kostel svatého Kříže (1,6 km) postavený slavným mistrem Ivanem Skokem. Procházkou po promenádě můžete dojít do dalších letovisek, Tribunj (4 km) a Srima (1,7 km).

Tribunj je malá rybářská obec a pokud si potrpíte na ryby a mořské plody, určitě navštivte některou z místních restaurací. Historické centrum z 15. století leží na malém ostrůvku spojeném s pevninou kamenným mostem. V poklidné Srimě potom najdete krásnou oblázkovou pláž oceněnou Modrou vlajkou (ocenění za vysoký standard ochrany přírody a čistotu moře).

Moře a pláže

Ke koupání v této oblasti slouží několik pláží. Hned u ubytování (280 m) budete mít 300 m dlouhou oblázkovou hotelovou pláž s pozvolným sestupem do vody a betonovým molem. Nechybí letní plážový bar, venkovní sprcha, toalety, převlékací kabinky a různé atrakce, hned u pláže je centrum vodních sportů s tobogánem.

Na nedaleké pláži Hangar (700 m) si pak užijete spoustu zábavy v přímořských restauracích a klubech, kam si můžete zajít na drink i celonoční taneční party. Přes den je pláž zase rájem pro děti, které zabaví dětský vláček a různorodé vodní i suchozemské atrakce. Sportovci mohou využít tenisové kurty, hřiště na plážový volejbal, ale třeba i půjčovnu šlapadel a vodních skútrů nebo školu potápění. Převlékací kabinky, sprchy či toalety jsou zde naprostou samozřejmostí, nechybí ani půjčovna lehátek a slunečníků či dozor plavčíka.

Oblíbenosti se těší také oblázková pláž Male Vrulje (950 m) v jižní části města s borovicemi, které propůjčují příjemný stín, a celou řadou zábavných atrakcí. Populární je i oblázková Modrá pláž (2,2 km), oceněná Modrou vlajkou za čistotu moře a prostředí, nebo klidnější pláž Vićevica (2,6 km), která na ni navazuje. Všechny tyto pláže nabídnou potřebné zázemí (převlékací kabinky, sprchy, toalety, občerstvení).

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném moderním pokoji s balkónem (5 m²), kde můžete posedět a kochat se krásným výhledem na moře nebo do zahrady. Všechny pokoje jsou klimatizované, vybavené koupelnou se sprchovým koutem a fénem, televizí, chladničkou, psacím stolem, zatemňovacími závěsy a WiFi připojením.

  • Pokoje Standard jsou menší (20 m²), můžete si zvolit, zda preferujete postele spojené ve dvoulůžko nebo jako dvě samostatná jednolůžka. Do pokoje je možné přidat i přistýlku.

  • Pokoje Superior vám nabídnou o něco více prostoru (24 m²) a propracovanější design interiéru. Také do pokoje Superior je možné přidat přistýlku a můžete si vybrat mezi jednolůžkovými postelemi a dvoulůžkem.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace se zaměřuje na středomořská jídla, speciality z masa a ryb a lokální pokrmy. Jídlo nebo odpolední kávu si můžete vychutnat na slunné terase, popřípadě si objednejte drink nebo něco k zakousnutí z baru u bazénu.

Kde budete relaxovat?

Pokud si kromě moře chcete pohovět i u bazénu, máme pro vás dobrou zprávu - hotel má jak vyhřívaný vnitřní bazén, tak venkovní bazén s podmanivým výhledem na moře. K odpočinku vám navíc poslouží sauna, vybít energii naopak můžete v plně vybaveném fitness centru.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je v hotelu připravený zábavný animační program, na který budou ještě dlouho po dovolené vzpomínat.

Něco navíc

Jednou týdně se v hotelu pořádají koncerty živé hudby, kde si můžete poslechnout tradiční dalmatské písně a ještě více se seznámit s místní kulturou.

Hotel Imperial *** Vodice

Hotel Imperial *** Vodice

Put Vatroslava Lisinskog 2 , Vodice
Chorvatsko

Provozuje společnost:
HOTEL IMPERIAL VODICE d.d. IČ: 06819473304


+38 522 454 488

booking@rivijera.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 20 €/noc - Pouze vycvičení psi do 9 kg
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 6 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Minibar
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od moře
0,3 km
Zastávka
1 km

Tipy na výlet

Vodice

Vodice Tip na výlet

Letovisko Vodice leží na břehu Jaderského moře 11 km severozápadně od Šibeniku. Díky mnoha vodním pramenům (odtud název Vodice) je město i jeho okolí plné zelené vegetace. Pobřeží zdobí nádherné palmy, které jsou údajně vůbec nejkrásnější v Dalmácii.

Dávnou minulost Vodice připomínají památky jako například třípatrová obranná věž Čarićova z roku 1646. Dnes se na nádvoří věže v letních měsících konají představení divadel a letního kina. Do samotné věže není možné vejít, protože je ve velmi špatném technickém stavu. Další významnou stavbou je kostel svatého Kříže postavený v gotickém slohu na začátku 15. století. Podél celého pobřeží vede malebná promenáda lemovaná palmami. Po této promenádě se dá dojít až do vedlejších letovisek Tribunj na severu a Srima na jihu.

Ke koupání a vodním radovánkám slouží dvě nejznámější pláže. Na zalesněném poloostrově Punta leží stejnojmenná oblázková pláž s pozvolným vstupem do vody. Jedná se o ideální místo pro rodiny s malými dětmi. Dále zde najdete betonovou pláž Hagar. Celé pobřeží včetně pláží je lemováno borovicemi, které během horkého léta poskytují příjemný stín.

Více informací
Aquapark Dalmatia
Aquapark Dalmatia
Národní park Kornati
Národní park Kornati
Národní park Krka
Národní park Krka