Vyrazte do chorvatského Karlobagu a užijte si skvělou dovolenou u moře! Apartmány Zuanović ubytují až 6 osob, klidně tak vyrazte s celou rodinou. Těšit se můžete na klimatizované ubytování s velkou terasou a dechberoucím výhledem na moře. Nechybí vybavená kuchyň a večer si můžete posedět u venkovního ohniště. Navíc budete jen pár minut chůze od pláže i historických památek.

O ubytování

Apartmány Zuanović najdete v chorvatském Karlobagu, jen 5 minut chůze od mořského břehu a na dosah skvělých restaurací i historických památek. K oblíbené pláži Zagreb dojdete do 10 minut, krásná pláž Tatinja je potom vzdálená 1,6 km. Prohlédnout si můžete také zříceninu hradu nebo pozůstatky kostela svatého Karla Boromejského z roku 1710, poničeného bombardováním v roce 1943.

Přes most se pěšky i autem dostanete na protilehlý ostrov Pag. Na Pagu leží populární pláž Zrće, která je se svými plážovými bary a hudební nabídkou pokládána za nejlepší party pláž v Chorvatsku. Zároveň ale patří i k nejudržovanějším a přes den je vhodná také pro rodiny s dětmi. Mezi další zajímavé atrakce na Pagu patří prastarý olivovníkový háj u vesnice Lun nebo tradiční sýrárna Gligora.

Milovníci pěších túr si mohou udělat výlet směrem do vnitrozemí, k pohoří Velebit, kde si užijete celou síť turistických tras. Autem se z Karlobagu navíc pohodlně dostanete také k několika národním parkům – Paklenica s obrovskými kaňony, krasovými jeskyněmi a řekou Paklenica, Severní Velebit a Plitvická jezera.

Moře a pláže

Příjemnou procházkou městem se během 10 minut dostanete na pláž Zagreb. Ta je dlouhá přibližně 300 m, převážně betonová, se strmějším sestupem do vody. Najde se zde ale i mělčí, oblázková část vhodná pro děti a zajímavou atrakcí je uměle vytvořený mořský bazének.

Nejznámější pláží v Karlobagu je pak Tatinja. Ta se nachází v klidné zátoce cca 1,6 km od apartmánu. Pláž má postupný sestup do vody, a je tak vhodná i pro rodiny s dětmi. Je převážně kamenitá a štěrková, vybavená plážovým barem a toaletami. Hned u pláže najdete parkoviště, můžete sem tak vyrazit i autem.

Něco navíc

Těšit se můžete také na venkovní posezení a ohniště, kde si krásně odpočinete po dni plném zážitků.

Apartment Zuanović

Apartment Zuanović

Kralja Zvonimira 9 , Karlobag
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Katica Zuanović IČ: 03781573252


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 4 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od moře
100 m
Zastávka
0,6 km