Chorvatský ostrov Pag patří k nejoblíbenějším destinacím celého Jadranu. Objevte jeho jedinečnou přírodu i vyhlášené pláže i vy během pobytu v moderních apartmánech Kristal Paris Pool House **** v populárním letovisku Novalja. Kromě komfortního ubytování zde na vás čeká bazén a pestré možnosti zábavy a aktivit ve dne i v noci.

O ubytování

Kristal Paris Pool House **** se nachází v srdci oblíbeného letoviska Novalja na chorvatském ostrově Pag. Užijete si zde krásné pláže, pestré možnosti výletů a pokud budete chtít, tak i noční život na vyhlášené Zrće beach. Z apartmánů to budete mít jen pár minut chůze na krásnou promenádu (400 m), která v Novalje lemuje celé nábřeží. Najdete zde spoustu skvělých restaurací, kaváren a obchůdků.

Pokud si dovolenou u moře rádi zpestříte turistikou, vyšlápněte si na nejvyšší vrchol ostrova Sveti Vid (15 km), kam vede středně náročná značená stezka. Odměnou za jeho zdolání vám ovšem bude překrásný výhled na celý Pag a jeho okolí. Neméně zajímavým zážitkem je turistická stezka „Druhá strana Měsíce“ (23 km), která začíná ve městě Pag a provede vás unikátní krajinou této jedinečné části Chorvatska. V Pagu se dále můžete procházet jeho romantickými úzkými uličkami, prohlédnout si starobylé hradby nebo navštívit muzeum soli (21 km).

Milovníkům dobrého jídla doporučujeme exkurzi v sýrárně Gligora v nedalekém městečku Kolan (12 km). Právě tady se totiž vyrábí světoznámý Paški sir (Pagský sýr).

Moře a pláže

Jen cca 70 m vás bude dělit od pláže Riva. Ta je písčito-oblázková, s velmi mírným sestupem do moře. Díky skvělé lokalitě přímo v centru města je pláž obklopená bary, restauracemi a kavárnami. Zapůjčit si zde můžete slunečníky a lehátka, na pláži je i přírodní stín.

Nedaleko od apartmánu (6,8 km) najdete také nejznámější pláž na Pagu – Zrće. Tato oblázková pláž je proslulá zejména nočními kluby, plážovými bary a nikdy nekončící taneční zábavou. Přes den se ale hudba přece jen trochu utlumí a na pláži si užijete i vodní sporty nebo den s rodinou.

Pokud preferujete spíše klidnější místa, vyrazte na pláž Braničevica (6,7 km) s mořským Aquaparkem Novalja Gajac a dětským hřištěm s prolézačkami. Na Pagu najdete i několik písečných pláží, v letoviscích Stará Novalja (7 km), Potočnica (10,4 km) a Povljana (41,2 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v moderním klimatizovaném apartmánu s vlastní koupelnou a kuchyňským koutem. K vybavení náleží kuchyňské spotřebiče a náčiní, televize, WiFi připojení, pohodlné postele a dostatek úložných prostor. Některé apartmány mají vlastní balkon či terasu.

  • Apartmán s 1 ložnicí ubytuje 2 až 4 osoby.

  • Apartmán se 2 ložnicemi je vhodný až pro 6 osob, které ubytuje na 4 lůžkách a 2 přístýlkách.

  • Apartmán se 3 ložnicemi poskytne útočiště až 8 hostům, navíc má vlastní vířivku.

Kde budete relaxovat?

Během horkých dnů se krásně zchladíte ve venkovním bazénu umístěném přímo před apartmánovým domem.

Něco navíc

Využít můžete i venkovní posezení s působivým výhledem a gril.

Kristal Paris Pool House ****

Kristal Paris Pool House ****

Primorska 34 , Novalja, Croatia
Chorvatsko

Provozuje společnost:
CMT potovalna agency d.o.o. IČ: 1719041


mobile 00386 31 568 96

jan.kastigar@cmt.si

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Vzdálenost od moře
1,5 km
Zastávka
2,5 km