Stejně jako další resorty skupiny Aminess, také Aminess Khalani Beach Hotel ***** bude naprostým rájem pro letní dovolenou. Vnitřní i venkovní bazény, luxusní wellness centrum, vzdálenost jen 50 m od pláže, stylové pokoje a skvělá polopenze, to vše je v tomto hotelu samozřejmostí. Navíc se můžete těšit na bohatý animační program pro děti i dospělé. Třešničkou na dortu je lokalita hotelu, letovisko Makarská patří k nejoblíbenějším v Chorvatsku.

O ubytování

Hotel Khalani ***** patří do známé skupiny hotelů Aminess a je zatím jediným pětihvězdičkovým hotelem v chorvatském letovisku Makarska. Umístění v podstatě přímo na pláži (150 m od moře), bohaté vyžití a luxusní prostředí z něj dělají perfektní resort pro dovolenou s rodinou, přáteli i v páru.

Vaše první kroky pravděpodobně povedou přímo na pláž. Po náležitém přivítání s mořem ale doporučujeme vyrazit i do centra města Makarska (1,2 km), kde si projdete krásnou promenádu lemovanou palmami, prohlédnete si působivé historické stavby a ochutnáte skvělou lokální gastronomii. Vyzkoušejte třeba vynikající místní jehněčí nebo ryby, koneckonců jde o přístavní město. Neprohloupíte ani s ochutnávkou regionálního vína.

Nedaleko Makarske na vás čekají další krásná letoviska, příjemnou procházkou dojdete třeba do Tučep (7,1 km) nebo do Bašky Vody (7,7 km). Tučepi zaujmou nejen příznivce koupání v moři, díky krásné 3 km dlouhé pláži, ale i nadšence do adrenalinové zábavy, kousek za městem totiž najdete lanovou dráhu zipline (7,6 km). V Bašce Vodě se zase nechte okouzlit místní zelení, krásnými oblázkovými plážemi či historickými památkami. Všechna zmíněná letoviska navíc lemují pohoří a přírodní park Biokovo (10 km), na své si tak přijdou i vyznavači horské turistiky.

Moře a pláže

Areál hotelu se nachází přímo vedle oblázkové pláže Biloševac, od moře vás tak bude dělit doslova jen pár kroků. Pláž je 250 m dlouhá a skvěle vybavená. Využít můžete sprchy a převlékací kabinky, k zapůjčení jsou zde lehátka a slunečníky, na drink či občerstvení si zajdete k plážovému baru a o vaše bezpečí se postará zkušený plavčík. Nechybí ani zázemí pro vodní sporty. Na vás už je jen v klidu relaxovat, s úžasným výhledem na pohoří Biokovo a ostrovy Hvar a Brač.

Daleko to nebudete mít ani k dalším plážím. Poblíž pláže Biokovky (900 m) najdete hned dva vodní parky s nafukovacími atrakcemi, ze kterých budou nadšené především děti. Dospělí si zase mohou vyzkoušet parasailing – létání na padáku taženém motorovým člunem. Vyrazit můžete i na pláž Donja Luka (1,5 km), která patří k nejoblíbenějším v Makarské a je oceněná Modrou vlajkou za čistotu. I v její blízkosti se nacházejí nafukovací atrakce , a dokonce i tobogán.

Kde budete spát?

Čekají na vás pokoje se vzdušným, stylově vybaveným interiérem hodným pětihvězdičkového hotelu. Samozřejmostí je vždy vlastní koupelna, fén, župany, papuče, minibar, televize, trezor, sada na přípravu kávy a čaje, klimatizace i WiFi připojení.

  • Pokoj Classic (29 m²) je jednoduchý, útulně vybavený pokoj pro maximálně 2 osoby. V pokoji kromě dvoulůžkové postele najdete také stoleček s posezením a pracovní stůl. V koupelně je sprchový koute.

  • Pokoj Deluxe s balkónem (31-36 m²) je vhodný až pro 3 osoby, které se vyspí na dvoulůžkové posteli a rozkládací pohovce. Výhodou pokoje je vlastní balkón s venkovním posezením a výhledem do přírody. Nechybí pracovní stůl a lavice k posezení, koupelna je vybavená sprchovým koutem.

  • Pokoj Deluxe s balkónem a výhledem na moře měří 35 m² a je vybavený podobně jako varianta Deluxe s balkónem (rozkládací pohovka, dvoulůžková postel, psací stůl, lavice k posezení a koupelna se sprchovým koutem). Má také stejnou kapacitu – 3 osoby. Hlavní rozdíl spočívá ve výhledu, z balkonu s venkovním posezením totiž budete mít částečný výhled na moře.

  • Pokoj Luxury (35 m²) nakonec bere to nejlepší z pokojů Deluxe – nabídne 2 postele a 2 přistýlky na rozkládací pohovce, psací stůl, lavici k posezení, koupelnu se sprchovým koutem a balkon s venkovním posezením, ze kterého uvidíte přímo na mořskou hladinu.

Na čem si pochutnáte?

V hlavní restauraci hotelu se každé ráno a každý večer servíruje bohatý bufet plný lokálních i mezinárodních specialit, vynikajících dezertů a pokrmů z těch nejčerstvějších surovin. Pochutnat si můžete i na terase střešní restaurace 7 Seas s krásným výhledem na moře nebo v restauraci Eat Like a Local, kde vám naservírují autentická dalmatská jídla. Na svačinku či skvělý koktejl se pak kdykoliv zastavte u plážového baru.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness centru o ploše 1 600 m² vás čeká opravdu luxusní relaxační zážitek. Wellness je rozdělené na několik částí – SPA zóna zahrnuje rituální lázně hammam, turecké parní lázně, finskou saunu a bio saunu, vířivku, zážitkové sprchy a odpočinkovou zónu s pohodlnými lehátky, čerstvým ovocem a nápoji. Pro náročné je tu potom privátní SPA pokoj s vířivkou, 2 masážními stoly, infrasaunou, relaxační postelí a sprchou.

Beauty zóna sestává ze 4 masážních pokojů, kde si můžete užít masáže celého těla včetně obličeje, zkrášlující procedury, peelingy, manikúru či pedikúru. Součástí wellness je plně vybavené fitness centrum.

V bazénové části potom najdete krytý bazén o ploše 176 m², vířivku a odpočinkovou zónu s lehátky a občerstvením. Zaplavat si můžete také ve 2 venkovních bazénech (250 a 140 m²), každý z nich je doplněný bazénovým barem. Ve venkovní části je další vířivka, bazének pro děti a lehátka k opalování a odpočinku.

Cestujete s dětmi?

Hotely skupiny Aminess jsou známé svým skvělým animačním programem a ani Hotel Khalani ***** není výjimkou. Pro nejmenší je zde dětská zóna Miramì Fun Factory s oddělenými částmi pro děti do 3 a od 4 do 10 let. Součástí je také hlídání dětí, které si případně můžete domluvit i mimo provozní dobu dětské zóny, posezení pro rodiče, kuchyňka k přípravě jídla pro děti a spací pokojík. Děti si mohou vyzkoušet lekce plavání v dětském bazénu, zábavné hry, dílničky a večerní program včetně mini diskotéky či kina. Starší děti se potom spolehlivě zabaví při různých interaktivních hrách, sportovních soutěžích, workshopech či tanečních lekcích.

Něco navíc

Hned vedle hotelu najdete 8 venkovních a 2 vnitřní tenisové kurty, přidat se můžete také k nejrůznějším sportovním a zábavním aktivitám, které se v hotelu pořádají. Užijete si například kvízové večery, hudební zábava, zajímavé workshopy, kinovečery a další.

Aminess Khalani Hotel *****

Aminess Khalani Hotel *****

Ivana Gorana Kovačića 14 , Makarska
Chorvatsko

Provozuje společnost:
ROMANA d.o.o. IČ: MB02123622


+385 51 356 572

Ivan.Lukaric@aminess.com

Check In
15:00 - 15:00
Check Out
10:00 - 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Parkování na parkovišti 8 €/noc nebo v garáži 15 €/noc.

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od moře
0,2 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
1,1 km