Na dovolené ve Veya Hotelu by Aminess *** se rozhodně nudit nebudete. Ubytujete se přímo u krásné oblázkové pláže, užijete si vynikající polopenzi ve formě bohatých bufetů a můžete se těšit na zábavný program pro děti a dospělé. To vše na oblíbeném ostrově Krk, který vás uchvátí přírodními i kulturními krásami.

O ubytování

Veya Hotel by Aminess *** sídlí na populárním chorvatském ostrově Krk, v letovisku Njivice. V tomto poklidném rybářském městečku si užijete koupání, zábavu na pláži, krásné výlety i vynikající gastronomii. Ochutnejte třeba regionální speciality, jako jsou místní sýry, prosciutto, těstoviny šurlice a makaruni s omáčkou žgvacet, jehněčí, krevety nebo tradiční pečivo presnac a povitica. Vše můžete zapít specifickým lokálním vínem Žlahtina z města Vrbnik (21 km).

Mezi nejoblíbenější města se řadí Krk (17,8 km), Omišalj (6,5 km) či Dobrinj (12,8 km). Pokud vás lákají historické památky, navštivte římskou osadu Fulfinum Mirine (6,7 km) z 5. století, hrad Frankopan (18 km), jehož historie sahá až do 12. století, nebo opuštěnou vesnici Dolova (11,3 km) s 18. století s pozůstatky kamenných domů a zahrad.

Nakonec se nechte okouzlit i místní přírodou. Vydejte se třeba do krápníkové jeskyně Biserujka (14,7 km), kde je podle legend ukrytý pirátský poklad. Od vstupu do jeskyně vede naučná okružní stezka o délce 1 116 m, na které se díky několika zastavením dozvíte více o místní krajině a vegetaci. Hezkou atrakcí je také sladkovodní jezírko Kimpi (19,2 km) s bohatou faunou a flórou.

Moře a pláže

V blízkosti hotelu najdete hned dvě krásné pláže. Oblázková pláž Veya přímo před hotelem se pyšní mezinárodním oceněním Modrá vlajka za výjimečnou čistotu vody a prostředí a je vybavená sprchami a převlékacími kabinkami. Kromě klasického plavání či vodních sportů si zde můžete dopřát i masáž přímo na čerstvém vzduchu.

Tuto možnost nabízí také pláž Atea (500 m od hotelu) obklopená vzrostlými stromy, jejichž stín vám poslouží jako útočiště před silným sluncem. Obě pláže mají postupný sestup do vody a nechybí zde lehátka a slunečníky k zapůjčení. Na pláži Atea navíc najdete část vyhrazenou pro vstup se psy. Výlet si pak můžete udělat také do zátoky Soline (6,2 km), která je známá svým léčivým bahnem.

Kde budete spát?

Čekají na vás vzdušné, moderně vybavené pokoje laděné do přírodních barev. Každý pokoj má vlastní koupelnu a klimatizaci, ve všech pokojích je dostupné také WiFi připojení.

  • Pokoj Standard s výhledem na moře neumožňuje přistýlku, je proto vhodný hlavně pro páry. Z okna budete mít krásný výhled přímo na mořskou hladinu. K vybavení patří dvoulůžková postel, stůl, televize, chladnička a fén. V koupelně může být sprcha nebo vana.

  • Pokoj Superior s balkónem má koupelnu s vanou a fénem, dvoulůžkovou postel a možnost přistýlky. Nechybí televize, pracovní stůl či chladnička a výhodou je balkón s výhledem na park.

  • Pokoj Superior s výhledem na moře patří k pokojům bez možnosti přistýlky, je tedy vhodný maximálně pro 2 osoby. V pokoji najdete dvoulůžkovou postel, televizi, chladničku a psací stůl. V koupelně je sprcha nebo vana a fén, z balkónu budete mít výhled na moře.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na nabídce lokálních i mezinárodních specialit. K restauraci patří slunná terasa. Určitě vyzkoušejte také vynikající pizzu v Pizzerii Bukaleta nebo středomořskou kuchyni v 7 seas bar & restaurantu. S kávou, sklenkou vína či jiným oblíbeným nápojem si během dne posedíte na terase Veya lobby baru, ve stínu dvě stě let starých cypřišů. Večer si zde některé dny užijete také koncerty živé hudby. Něco dobrého k pití si můžete dát i ve Veya lounge baru s terasou přímo u moře.

Kde budete relaxovat?

Jen pár kroků od hotelu leží 200 metrů dlouhá oblázková pláž Veya s lehátky a slunečníky, převlékacími kabinkami, sprchami, dětským hřištěm a občerstvením ve Veya lounge baru. Po 5 minutách chůze potom dojdete k pláži Atea, která nabízí mimo jiné venkovní relaxační masáže a najdete zde část určenou přímo pro psy.

Cestujete s dětmi?

Na děti v hotelu čeká pestrý animační program, včetně Miramì mini klubu pro děti od 4 do 10 let, kde si vyzkouší různé tvůrčí činnosti, zábavné hry a jiné aktivity. V nedalekém Aminess Atea Camping Resortu se navíc odehrávají dětské diskotéky či kinovečery pro děti a u pláže je připravený mořský aquapark s nafukovacími atrakcemi.

Něco navíc

Nedostatku programu se nemusí bát ani dospělí. Polehávání na pláži si můžete ozvláštnit sportovními aktivitami, jako je jóga, crossfit nebo taneční cvičení, večer se zase zabavíte různými kvízy nebo koncerty.

Veya Hotel by Aminess ***

Veya Hotel by Aminess ***

Primorska cesta 29 , Njivice (Otok Krk), Croatia
Chorvatsko

Provozuje společnost:
HOTELI NJIVICE d.o.o. IČ: 02970635


+385 51 356 572

Ivan.Lukaric@aminess.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Vzdálenost od moře
50 m
Zastávka
5 km