Vyrazte na populární ostrov Krk a užijte si dovolenou zcela bez starostí v Magal Hotelu by Aminess ***! Čekají na vás vzdušné pokoje a apartmány jen 150 m od pláže, snídaně a večeře formou bohatých bufetových stolů a bohatý animační program pro děti i dospělé. Dopřát si můžete i masáž přímo na pláži a pro aktivnější jedince je zde fitness centrum a půjčovna jízdních kol.

O ubytování

Magal Hotel by Aminess *** najdete v letovisku Njivice na ostrově Krk a patří do oblíbené skupiny chorvatských hotelů a resortů Aminess. Njivice jsou poklidné rybářské městečko obklopené křišťálovým mořem a zelenými lesy. Kromě koupání a zábavy na pláži si zde užijete i pěší nebo cyklistické túry a ochutnávky skvělé místní gastronomie.

Samotný ostrov Krk patří k největším a nejpopulárnějším ostrovům Jadranu. Na milovníky historie zde čeká stará římská osada Fulfinum Mirine (5,7 km), hrad Frankopan (18 km) nebo opuštěná vesnice Dolova (11,5 km) v kouzelném lese. Na výlet se můžete vydat na Měsíční náhorní plošinu (35 km) nebo nakouknout do jeskyně Biserujka (9,7 km). Velkým lákadlem jsou samozřejmě i pláže, zajímavá je například pláž Klimno (8,9 km), proslavená léčivým bahnem.

Mezi významná letoviska na Krku patří, kromě stejnojmenného města Krk (13,7 km), také městečka Omišalj (5,5 km), Dobrinj (11,2 km) nebo Vrbnik (19,9 km), odkud také pochází specifické místní víno Vrbnik Žlahtina. Rozhodně nesmíte vynechat ani ochutnávku dalších regionálních specialit, jako je prosciutto a sýr, těstoviny šurlice a makaruni s omáčkou žgvacet, místní jehněčí, krevety, chřest nebo presnac a povitica - tradiční pečivo.

Moře a pláže

V blízkosti hotelu najdete hned dvě krásné pláže. Oblázková pláž Veya (150 m od hotelu) se pyšní mezinárodním oceněním Modrá vlajka za výjimečnou čistotu vody a prostředí a je vybavená sprchami a převlékacími kabinkami. Kromě klasického plavání či vodních sportů si zde můžete dopřát i masáž přímo na čerstvém vzduchu.

Tuto možnost nabízí také pláž Atea (200 m od hotelu) obklopená vzrostlými stromy, jejichž stín vám poslouží jako útočiště před silným sluncem. Obě pláže mají postupný sestup do vody a nechybí zde lehátka a slunečníky k zapůjčení. Na pláži Atea navíc najdete část vyhrazenou pro vstup se psy. Výlet si pak můžete udělat také do zátoky Soline (6,6 km), která je známá svým léčivým bahnem.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze vzdušných, útulně zařízených pokojů či apartmánů. Těšit se můžete na krásný výhled do přírody a ve všech pokojích budete mít k dispozici klimatizaci a WiFi připojení. Každý pokoj má také vlastní koupelnu se sprchou nebo vanou a fénem na vlasy.

  • Pokoje Comfort mohou být ve variantě bez balkónu, která má výhled na park, nebo s balkónem, ten může směřovat k parku nebo k moři. Tyto pokoje jsou dvoulůžkové, ale umožňují také přistýlku. Kromě manželské postele zde najdete televizi a psací stůl.

  • Pokoje Superior disponují vlastním balkónem s posezením a výhledem na park nebo na moře. Uvnitř pokoje najdete manželskou postel, televizi, psací stůl, minibar a malou rozkládací pohovku, na které je možné ustlat přistýlku pro další osobu.

  • Apartmány Junior měří 25 m² a kromě manželské postele v nich najdete rozkládací pohovku, kterou lze využít jako přistýlku. V pokoji nechybí stůl, televize a minibar. Tato varianta je bez balkónu, má ale francouzské okno s výhledem na park.

  • Apartmány Superior Junior jsou o trošku větší (26-30 m²) a mají navíc balkón směřující k parku nebo přímo k moři. Kromě manželské postele je zde rozkládací pohovka, televize, minibar a pracovní stůl.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si užijete široký výběr lokálních i mezinárodních specialit. Jídlo si můžete vychutnat i na terase s krásným výhledem a je zde i dětský koutek. Přímo v hotelu najdete také lobby bar s venkovní terasou a pestrou nabídkou nealkoholických i alkoholických nápojů. Často se zde odehrávají zábavné večery s živou hudbou.

Zajít můžete také do některého z vynikajících podniků vzdálených jen pár kroků od hotelu. Výbornou pizzu vám připraví v Pizzerii Bukaleta a na skvělý koktejl či něco dobrého k snědku si můžete zajít do 7seas bar & restaurant a Cabana bar&more.

Cestujete s dětmi?

Hotely skupiny Aminess jsou známé pro svůj bohatý animační program. Pro děti od 4 do 10 let je zde Miramí Mini Club se zábavnými a tvořivými dílničkami, sportovními i tanečními aktivitami i diskotékou pro nejmenší. Pro starší děti od 15 jsou připravené zejména sportovní a taneční aktivity, například jóga, pilates nebo dance aerobic.

Něco navíc

Nezapomíná se ani na dospělé, ti si mohou vyzkoušet ranní gymnastiku, jógu a jiné sporty, pobavit se při zábavných večerech s živou hudbou a hrami, nebo se vybít při hře volejbalu, ping-pongu a dalších sportů. K dispozici budete mít také plně vybavené fitness centrum s posilovacími i kardio stroji.

Magal Hotel by Aminess ***

Magal Hotel by Aminess ***

Primorska cesta 40 , Njivice (Ostrov Krk)
Chorvatsko

Provozuje společnost:
HOTELI NJIVICE d.o.o. IČ: MB:02970635


+385 52 858 600

Ivan.Lukaric@aminess.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,4 km
Vzdálenost od moře
0,2 km
Zastávka
1 km