Vydejte se do chorvatského města Vodice a užijte si parádní dovolenou v Hotelu Punta ****, který leží jen 30 m od moře. Těšte se na polopenzi nebo plnou penzi, neomezenou konzumaci nápojů (včetně piva a vína), vnitřní i venkovní bazén s lehátky a slunečníky i bohatý animační program pro děti. Pro dospělé jsou tu zase večery s živou hudbou. Dítě do 7 let zdarma.

O ubytování

Hotel Punta **** najdete v chorvatském městečku Vodice, což je známé a velmi oblíbené letovisko regionu Dalmácie. Hotel je situován jen 50 m od pláže a moře. Blízko to budete mít také do centra městečka, barů, restaurací a kaváren.

Pokud se zajímáte o kulturu historii, navštivte obrannou věž Čarićova (550 m) z roku 1646, na jejímž nádvoří se dnes pořádají divadelní představení a promítání letního kina. Za vidění stojí také kostel svatého Kříže (1,3 km) postavený slavným mistrem Ivanem Skokem. Procházkou po promenádě můžete dojít do dalších letovisek, Tribunj (2,5 km) a Srima (3,9 km).

Vyrazit můžete i starobylého Šibeniku (15,3 km). Na kopci nad městem se vyjímají 3 obranné pevnosti (pevnost Barone, pevnost sv. Michala a pevnost sv. Jana) s úchvatným výhledem, v městské zástavbě potom čeká katedrála sv. Jakuba a pevnost sv. Mikuláše, obě památky jsou zapsané na seznamu UNESCO.

Na pěší či cyklo výlet do přírody se pak vydejte ke kouzelnému jezeru Vrana (18,6 km) nebo prozkoumat krásy národního parku Krka. Ten vás okouzlí působivými Skradinskými vodopády (32,3 km), které dosahují šířky až 4 metry, starobylým městečkem Skradin (33 km) nebo ostrůvkem Visovac (40,2 km), na kterém se nachází františkánský klášter z 15. století.

Moře a pláže

Nejblíže k hotelu najdete atypickou pláž Hexagon. Ta je betonová, s uměle vytvořenými ostrůvky ve tvaru šestiúhelníku, které jsou ideální k opalování a pláži dodávají moderní vzhled. Zbytek pláže je kamenitý nebo oblázkový. Na promenádě najdete občerstvení a nechybí sprchy za poplatek.

Na pláž Hexagon přímo navazuje oblázková Modrá pláž (230 m), oceněná Modrou vlajkou za čistotu prostředí. Ta je vybavená veškerým zázemím, k dispozici budete mít půjčovnu slunečníků a lehátek, plážový bar, kavárnu, sprchy, převlékací kabinky, a dokonce i přístup pro invalidy. K populárním plážím v okolí dále patří Hangar (1,9 km) se spoustou atrakci, Male Vrulje (1,5 km) v jižní části města s borovicemi, které propůjčují příjemný stín, klidná pláž Vićevica (550 m) a další.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pokoji Standard, který je elegantní a vybavený LCD televizí, WiFi připojením, klimatizací, telefonem, trezorem, minibarem, balkonem s posezením a vlastní koupelnou se sprchou. Za příplatek si můžete zvolit pokoj s výhledem na moře.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu jsou 2 restaurace a 2 bary. V restauraci Pinia se podávají snídaně formou bufetu, obědy a večeře se servírují v restauraci Ecclesia. Kdykoli během dne si můžete dopřát také svačinu či koktejl v Lobby baru nebo rovnou u bazénu v Baru La Belle Vie.

Kde budete relaxovat?

K relaxaci poslouží venkovní bazén s výhledem na moře, který je obklopen lehátky a slunečníky, které můžete využívat. Vhod přijde také wellness s vnitřním bazénem, relaxační zónou a fitness centrem. Dopřát si můžete také masáž.

Cestujete s dětmi?

Děti jistě nadchne animační program, který se koná každý den během léta.

Hotel Punta ****

Hotel Punta ****

Grgura Ninskog 1 , Vodice
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Hoteli Vodice D.D. IČ: 2077507


+385 22 451 451

reservations@hotelivodice.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Parkování za 12 €/noc - Parkování zdarma (9.5.2024 - 31.5.2024), za 12 €/noc v ostatních termínech.

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Fitness
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
9,7 km
Vzdálenost od moře
50 m
Aquapark
11,2 km