Užijte si skvělou dovolenou pro páry i pro rodiny v chorvatském letovisku Vodice. Čeká na vás nejen moře, ale také vnitřní a venkovní bazény, aktivnější jedinci jistě ocení i fitness centrum. Děti zabaví pestrý animační program, dětský klub a hřiště, dospělé zase zaujmou koncerty živé hudby, kde se seznámí s tradičními dalmatskými písněmi. Užijete si navíc i chutnou polopenzi se snídaněmi i večeřemi formou bufetu.

O ubytování

Hotel Imperial *** najdete v chorvatském letovisku Vodice v Severní Dalmácii, jen pár metrů od pláže. Vodice jsou obklopené zelení, najdete zde údajně nejkrásnější palmy v Dalmácii, pobřeží je lemované borovicemi a kolem hotelu rostou středomořské byliny. Umístění hotelu je skvělé na dovolenou v páru i s rodinou. Kromě vodních radovánek si zde užijete krásnou přírodu i výlety po památkách, stejně jako ochutnávky lokální gastronomie.

Pokud se zajímáte o kulturu historii, navštivte obrannou věž Čarićova (1,8 km) z roku 1646, na jejímž nádvoří se dnes pořádají divadelní představení a promítání letního kina. Za vidění stojí také kostel svatého Kříže (1,6 km) postavený slavným mistrem Ivanem Skokem. Procházkou po promenádě můžete dojít do dalších letovisek, Tribunj (4 km) a Srima (1,7 km).

Tribunj je malá rybářská obec a pokud si potrpíte na ryby a mořské plody, určitě navštivte některou z místních restaurací. Historické centrum z 15. století leží na malém ostrůvku spojeném s pevninou kamenným mostem. V poklidné Srimě potom najdete krásnou oblázkovou pláž oceněnou Modrou vlajkou (ocenění za vysoký standard ochrany přírody a čistotu moře).

Moře a pláže

Ke koupání v této oblasti slouží několik pláží. Hned u ubytování (280 m) budete mít 300 m dlouhou oblázkovou hotelovou pláž s pozvolným sestupem do vody a betonovým molem. Nechybí letní plážový bar, venkovní sprcha, toalety, převlékací kabinky a různé atrakce, hned u pláže je centrum vodních sportů s tobogánem.

Na nedaleké pláži Hangar (700 m) si pak užijete spoustu zábavy v přímořských restauracích a klubech, kam si můžete zajít na drink i celonoční taneční party. Přes den je pláž zase rájem pro děti, které zabaví dětský vláček a různorodé vodní i suchozemské atrakce. Sportovci mohou využít tenisové kurty, hřiště na plážový volejbal, ale třeba i půjčovnu šlapadel a vodních skútrů nebo školu potápění. Převlékací kabinky, sprchy či toalety jsou zde naprostou samozřejmostí, nechybí ani půjčovna lehátek a slunečníků či dozor plavčíka.

Oblíbenosti se těší také oblázková pláž Male Vrulje (950 m) v jižní části města s borovicemi, které propůjčují příjemný stín, a celou řadou zábavných atrakcí. Populární je i oblázková Modrá pláž (2,2 km), oceněná Modrou vlajkou za čistotu moře a prostředí, nebo klidnější pláž Vićevica (2,6 km), která na ni navazuje. Všechny tyto pláže nabídnou potřebné zázemí (převlékací kabinky, sprchy, toalety, občerstvení).

Kde budete spát?

Ubytujete se v útulném moderním pokoji s balkónem (5 m²), kde můžete posedět a kochat se krásným výhledem na moře nebo do zahrady. Všechny pokoje jsou klimatizované, vybavené koupelnou se sprchovým koutem a fénem, televizí, chladničkou, psacím stolem, zatemňovacími závěsy a WiFi připojením.

  • Pokoje Standard jsou menší (20 m²), můžete si zvolit, zda preferujete postele spojené ve dvoulůžko nebo jako dvě samostatná jednolůžka. Do pokoje je možné přidat i přistýlku.

  • Pokoje Superior vám nabídnou o něco více prostoru (24 m²) a propracovanější design interiéru. Také do pokoje Superior je možné přidat přistýlku a můžete si vybrat mezi jednolůžkovými postelemi a dvoulůžkem.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace se zaměřuje na středomořská jídla, speciality z masa a ryb a lokální pokrmy. Jídlo nebo odpolední kávu si můžete vychutnat na slunné terase, popřípadě si objednejte drink nebo něco k zakousnutí z baru u bazénu.

Kde budete relaxovat?

Pokud si kromě moře chcete pohovět i u bazénu, máme pro vás dobrou zprávu - hotel má jak vyhřívaný vnitřní bazén, tak venkovní bazén s podmanivým výhledem na moře. K odpočinku vám navíc poslouží sauna, vybít energii naopak můžete v plně vybaveném fitness centru.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je v hotelu připravený zábavný animační program, na který budou ještě dlouho po dovolené vzpomínat.

Něco navíc

Jednou týdně se v hotelu pořádají koncerty živé hudby, kde si můžete poslechnout tradiční dalmatské písně a ještě více se seznámit s místní kulturou.

Hotel Imperial *** Vodice

Hotel Imperial *** Vodice

Put Vatroslava Lisinskog 2 , Vodice
Chorvatsko

Provozuje společnost:
HOTEL IMPERIAL VODICE d.d. IČ: 06819473304


+38 522 454 488

booking@rivijera.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 20 €/noc - Pouze vycvičení psi do 9 kg
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 6 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Minibar
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od moře
0,3 km
Zastávka
1 km