Biograd na Moru je chorvatské přímořské letovisko, které leží jen 40 minut jízdy od Zadaru. Vydejte se na pobyt do Hotelu Adria *** a užijte si 2 venkovní bazény, lehátky, slunečníky a také polopenzi či all inclusive stravu, a to včetně neomezené konzumace alkoholických i nealkoholických nápojů. Na nejbližší pláž to budete mít jen 800 m.

O ubytování

Hotel Adria *** se nachází v Severní Dalmácii v oblíbeném letovisku Biograd na Moru. Mezi hlavní turistická lákadla patří několik pláží s mezinárodním oceněním Modrou vlajkou, krásné zalesněné okolí a malebné historické centrum umístěné na malém poloostrově. Když k tomu přičtete komfortní ubytování, odpočinek v hotelovém wellness a spoustu lahodného jídla, o dokonalou dovolenou na Jadranu je postaráno.

Budova hotelu je situována v příjemném prostředí borového lesa. K relaxaci i zábavě hostů slouží 2 velké venkovní bazény. Po pobřeží lemovaném oblázkovými plážemi dojdete procházkou až na městskou promenádu (800 m), odkud je pěkný výhled na protilehlý ostrov Pašman. Dále je možné ve městě navštívit vlastivědné muzeum (1,6 km), kde se dozvíte zajímavé informace o zdejším regionu. Z přístavu v Biogradu vyplouvá spousta výletních lodí, které vás doplaví k mnoha atraktivním cílům v okolí. Perfektní den plný zábavy si užijete v zábavním parku Fun Park Biograd na Moru (3,4 km).

Lokalita je ideální také pro pestré možnosti výletů. V blízkosti se nacházejí hned 3 národní parky: Paklenica (60 km), souostroví Kornati (20 km) a Krka (65 km) s nádhernými vodopády, pod kterými je možné se dokonce vykoupat. Kromě toho můžete navštívit také přírodní parky Telaščica (20 km) na ostrově Drugi otok a nedaleké Vranské jezero (11 km), které je rájem rybaření a vede k němu oblíbená cyklotrasa.

Moře a pláže

Nejbližší pláž Biograd Soline, vzdálená jen 800 metrů, je písčito-oblázková a může se pochlubit oceněním Modrá vlajka za čistotu prostředí. Díky pozvolnému sestupu do moře je skvělá i pro rodiny s dětmi, zázemí zajišťují sprchy, převlékací kabinky, kavárny a stánky s občerstvením. Najdete zde také hřiště na plážový volejbal a hřiště pro děti. Pláž je lemovaná borovicovým lesem, který poskytuje příjemný stín.

Vyrazit můžete také na oblíbenou pláž Dražica (1,4 m), kde najdete celou řadu zajímavých atrakcí, včetně bazénu se slanou vodou, tobogánu nebo půjčovny sportovního vybavení. Nedaleké městečko Pakoštane se pak může pochlubit několika upravovanými plážemi (ani zde obvykle nechybí stín borovic), k nejnavštěvovanějším patří oblázkové pláže Janice 1 a 2 (6,5 km) a písečná pláž Bužakovina (4,9 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v prostorném a vzdušném pokoji s klimatizací, WiFi připojením, LCD televizí a telefonem. K dispozici budete mít také vlastní koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou, toaletou, fénem a kosmetikou.

  • Dvoulůžkový pokoj Classic nabídne manželskou postel nebo 2 samostatná jednolůžka a pohovku. K pokoji patří balkon.

  • Třílůžkový pokoj Classic s balkonem je vybavený manželskou postelí a samostatným jednolůžkem nebo 3 jednolůžkovými postelemi. V pokoji najdete také pohovku.

  • Dvoulůžkový pokoj Standard zaujme moderním interiérem s manželskou postelí/2 oddělenými lůžky s pohovkou nebo křesly k posezení. Nechybí balkon.

  • Rodinný pokoj Standard je prostorný a moderně zařízený, nechybí manželská postel/2 jednolůžka, posezení s rozkládací pohovkou nebo křesly a balkon.

  • Dvoulůžkový pokoj Comfort má vzdušný interiér laděný do neutrálních barev, oproti variantě Classic disponuje modernějším vybavením, včetně koupelny s vanou. V pokoji najdete manželskou postel/2 jednolůžka, pohovku a užít si můžete i výhled z balkonu.

  • Rodinný pokoj Comfort nabídne dostatek prostoru pro rodinu, vzdušný interiér a moderní koupelnu s vanou, nemá ovšem balkon. Nechybí manželská postel/2 samostatná lůžka či rozkládací pohovka.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace Adria nabízí bohatý výběr místních i mezinárodních specialit a uspokojí chutě i těch nejnáročnějších hostů. Součástí restaurace je prostorná terasa, kde je možné si vychutnat bufetové snídaně, obědy a večeře. Během hlavních jídel jsou hostům k dispozici nealkoholické nápoje, pivo a víno.

All inclusive zahrnuje kromě hlavních jídel podávaných v restauraci také odpolední svačinu (káva, čaj, sušenky, grissini, zmrzlina) a nápoje po celý den v all inclusive baru a v baru u bazénu.

Kde budete relaxovat?

Hotelové wellness je oázou klidu, kde se vymaníte z každodenního stresu a starostí. Relaxovat zde můžete v solné místnosti, finské a parní sauně či při uvolňující masáži.

Cestujete s dětmi?

O zábavu malých hostů se během letních prázdnin spolehlivě postarají v mini clubu.

Něco navíc

Hotel nabízí skvělé zázemí pro všechny sportovní nadšence. Součástí areálu jsou hřiště na tenis, basketball, volejbal a fotbal. Zahrát si můžete také bowling a stolní tenis. V letní sezóně sezóně probíhají animační programy, během kterých se pobaví celá rodina.

Hotel Adria ***

Hotel Adria ***

Augusta Šenoe 42 , Biograd na Moru
Chorvatsko

Provozuje společnost:
ADRIA KLUB HOTEL d.o.o. IČ: 2132940


+385 (0)23 203 700

info@hoteladria.hr

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 12 €/noc - vedle hotelu

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,4 km
Vzdálenost od moře
0,8 km
Zastávka
64 m
Aquapark
3,6 km