Zažijte letos nezapomenutelnou dovolenou v Chorvatsku a poznejte jeho nejkrásnější ostrovy během plavby výletní lodí Gradina 1. Těšit se můžete na pohodlné ubytování v klimatizovaných kajutách, polopenzi po celou dobu plavby i na výlety do historických přímořských měst. Výjimečným zážitkem bude večeře s kapitánem lodi.

O ubytování

Na výletní lodi Gradina zažijete skutečně nezapomenutelnou dovolenou! Čeká na vás ubytování v komfortní kajutě, lahodná strava i spousta zážitků během plavby po nejkrásnějších ostrovech Chorvatska. Každý den plavby vás čeká jiné úžasné místo, a tak bude každý den dovolené skutečně výjimečný.

Harmonogram plavby:

  • Sobota: dobrodružství začíná v nádherném historickém městě Split, jehož centrum je díky zachovalému středověkému jádru památkou UNESCO. Po nalodění ve Splitu vyplouvá výletní loď Gradina směrem na jih do oblíbeného letoviska Makarska. Kromě krásné dlouhé pláže a turistických atrakcí zde na návštěvníky čeká malební promenáda a spousta turistických atrakcí.

  • Neděle: Po přenocování v Makarske zamíříte na ostrov Korčula, který je známý pro své husté lesy a množství středověkých památek.

  • Pondělí: Po noci strávené u břehů Korčuly je dalším cílem nádherný ostrov Lastovo, který je oázou klidu. Těšte se na nádherný západ slunce, prohlídku památek i nerušený odpočinek. Tento báječný den pobytu zakončíte výjimečným zážitkem – večeří s kapitánem lodi.

  • Úterý: Z Lastova vyplujete na Vis, který je pro svou unikátní faunu a flóru považován za jeden z nejzachovalejších ostrovů ve Středozemním moři. Jedná se o nejvzdálenější obydlený ostrov Chorvatska.

  • Středa: Z Visu je to jen kousek na jednu z turisticky nejoblíbenějších destinací Jadranu. Na ostrově Hvar láká jeho stejnojmenné hlavní město se svými úzkými uličkami, katedrálou a spoustou špičkových barů a restaurací. Hradby pevnosti nad městem nabízejí překrásný panoramatický výhled na přístav a přilehlé ostrůvky.

  • Čtvrtek: Po přenocování na Hvaru zamíří loď Gradina ke břehům ostrova Brač. Zakotvíte na jihu ostrova v nejstarším bračském městečku. Kromě úchvatných historických památek zde uvidíte také nejkrásnější pláž na Jadranu – Zlatni Rat.

  • Pátek: Po noci strávené v přístavu letoviska Bol na Brači vás čeká plavba zpět do Splitu, kde strávíte poslední noc. Pokud jste si historické centrum Splitu nestihli projít před vyplutím, můžete to napravit.

  • Sobota: V dopoledních hodinách po snídani nastane závěr pobytu a check-out z kajut.

Kde budete spát?

Výletní loď Gradina je dlouhá 39 m a zosobňuje dokonalou harmonii moderních a tradičních prvků. Loď byla konstruována na plavby po Atlantickém ocenánu, a tak se vyznačuje dokonalou stabilitou, což zajistí hostům pohodlí za každého počasí. Kromě kajut pro je zde několik palub. Najdete zde velký klimatizovaný salon s barem a také venkovní salonek na horní palubě. Na třetí paluně je umístěna sluneční terasa. Přístup k moři je možný z plošiny na zádi plavidla. Hosté mají po celé lodi přístup k WiFi připojení.

Během plavby budete ubytováni v prostorné dvoulůžkové kajutě. Součástí vybavení je klimatizace, trezor a fén. Samouzřejmostí je vlastní koupelna s toaletou a sprchou.

Na čem si pochutnáte?

Během stolování na lodi s výhledem na průzračné vody Jadranu zažijete skutečně výjimečné okamžiky. Každé ráno se těšte na snídani ve formě bufetu. Součástí balíčku jsou také lahodné tříchodové obědy.

Výletní loď Gradina 1

Výletní loď Gradina 1

Riva Promenade , Split
Chorvatsko

Provozuje společnost:
KANTIR d.o.o. IČ: 59594489593


00 385 99 2101423

gradina1booking@gmail.com

Check In
od 13:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování je možné v parkovacím domě ve Splitu

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Fén