Vydejte se do chorvatského letoviska Crikvenica a ubytujte se v Hotelu Villa Aurora ***, který leží jen 350 m od nejbližší pláže. V docházkové vzdálenosti je pak řada dalších pláží a na dosah budete mít také centrum městečka plné kaváren, barů a restaurací. V ceně balíčku je polopenze a jedno dítě do 10 let zdarma.

O ubytování

Hotel Villa Aurora najdete v oblíbeném chorvatském letovisku Crikvenica, které se nachází v Kvarnerském zálivu a je považováno za vstupní bránu do Středomoří. Díky kombinaci čistého moře, krásné přírody, množství atraktivních výletních cílů a blízkosti od českých hranic je toto místo ideální pro vaši letní dovolenou na Jadranu.

Hlavní pláž Črni molo se žlutým pískem je vzdálena pouze 5 minut chůze od ubytování. Najdete zde také světově známou pláž pro psy Podvorska (1,6 km). Pokud vás láká podmořský svět, zavítejte do Aquarium Crikvenica (800 m). Milovníci historických památek mohou navštívit klášter Paulinů (800 m), kde jsou uloženy cenné historické artefakty Crikvenice, starý mlýn Toš v olivovém háji (2 km), kostel Nanebevzetí Panny Marie (1 km) nebo muzeum města Crikvenica (1,2 km). Za krásnými výhledy se vydejte na nedalekou horu Kotor (2,5 km), kde můžete vidět kamenné pozůstatky osady, která zanikla v 17. století.

Během letní sezóny se v Crikvenici odehrává mnoho akcí, festivalů, koncertů a výstav. Už více než 50 let se zde koná také „Rybářský týden“, během kterého celé město ožije historickou atmosférou a mnoha doprovodnými akcemi.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. K vybavení patří například klimatizace, WiFi připojení a televize.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci s terasou s výhledem na moře se každé ráno posilníte na snídani ve formě bufetu. Během dne je možné objednávat pokrmy z jídelního lístku nebo si dát něco na zub v hotelové kavárně. Večeře pro hotelové hosty jsou servírované s možností výběru z menu.

Hotel Villa Aurora ***

Hotel Villa Aurora ***

Ante Starčevića 32 , Crikvenica
Chorvatsko

Provozuje společnost:
ZUMA CONSULTING d.o.o. IČ: 58076329003


+ 385 99 210 1423

ckaurorabooking@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
0,8 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,8 km