Vydejte se na dovolenou k moři do chorvatského letoviska Baška Voda. Ubytováni budete v pokoji či apartmánu, do kterého se vejdou až 4 osoby. Dokoupit si můžete chutnou polopenzi nebo dopravu autobusem.

O ubytování

Apartmány Baška Voda se nachází na Makarské riviéře v oblíbeném letovisku Baška Voda. Z ubytování je to jen cca 150 metrů k moři v klidné zátoce. Najdete zde spoustu oblázkových pláží s pozvolným vstupem do vody. Z druhé strany se tyčí majestátní pohoří s Přírodním parkem Biokovo, kde můžete zdolat nejvyšší chorvatskou horu Sveti Jure. Podél pobřeží se táhne příjemná promenáda s restauracemi, kavárnami a obchody. Z centra celé riviéry města Makarska (9 km) se můžete lodí vydat na výlet na překrásné ostrovy jako Hvar, Brač či Korčula. Velmi oblíbené je také město Omiš (27 km) s kouzelným ústím řeky Cetiny, hradem a odkazy na pirátskou minulost.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvou až čtyřlůžkovém pokoji, nebo apartmánu. Součástí pokojů je balkon a vlastní koupelna. Jsou vybaveny ledničkou a rychlovarnou konvicí. Apartmány mají navíc vlastní kuchyňku.

Apartmány Baška Voda (CK Vlada Tour)

Apartmány Baška Voda (CK Vlada Tour)

Tina Ujeviča 3 , Baška Voda
Chorvatsko

Provozuje společnost:
Ing. Vlasta Daňková IČ: 46550356


+420 777 971 770

vladatravelagency@centrum.cz

Check In
od 13:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od moře
0,5 km