Za vínem jedině na jižní Moravu! Užijte si pobyt v Hotelu Pizzerie Jasany *** u Znojma se snídaněmi formou rautu. V ceně je i poukaz do restaurace či pizzerie. Těšte se také na vstup do Louckého kláštera nebo láhev vína.

O ubytování

Hotel Pizzerie Jasany *** po celkové rekonstrukci se nachází v okrajové části Znojma. Za návštěvu kromě mnoha místních sklepů a vinic rozhodně stojí také nedaleké kulturní a přírodní památky. Přímo ve Znojmě najdete například Znojemský hrad (5 km), chráněnou kulturní památku, Loucký klášter (2,3 km), který patří k největším v ČR, nebo kostel svatého Mikuláše (3 km). Projít se můžete i znojemským podzemím (3 km).

Za přírodou vyrazte do Národního parku Podyjí (4 km) s nádhernými loukami, skalními útvary či kamennými moři, nebo si udělejte delší výlet do Chráněné krajinné oblasti Pálava (45 km). Zde patří mezi oblíbené výletní cíle zříceniny Sirotčího hrádku a hradu Děvičky, uchvátí vás ale jistě i samotná příroda v této oblasti. Pokud patříte k aktivnějším jedincům, podívejte se také do Aqualandu Moravia (39 km) s minerální vodou, 15 bazény a 20 tobogány. Nakonec si zde i náležitě odpočinete, areál totiž nabízí i 2 wellness centra a 30 saun.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortních dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastní koupelnou. Pokoje jsou zrekonstruované, laděné do hřejivých barev a vybavené masívním dřevěným nábytkem. Koupelna je moderní, se sprchovým koutem.

Na čem si pochutnáte?

Pochutnáte si na bufetových snídaních, které se podávají v partnerském Penzionu U Tří Jasanů. Zde najdete i vinařskou restauraci, která se specializuje na poctivou domácí kuchyni a rustikální pokrmy. K obědu či večeři si můžete objednat také pizzu nebo jiné speciality, které připravují přímo v hotelu.

Kde budete relaxovat?

Přímo v hotelu wellness zónu nenajdete, navštívit ale můžete soukromé wellness centrum v Penzionu U Tří Jasanů, který je hned přes ulici. Zde vám bude k dispozici finská sauna a parní komora.

Hotel Pizzerie Jasany ***

Hotel Pizzerie Jasany ***

Nový Šaldorf 165 , Nový Šaldorf
Česká republika

Provozuje společnost:
Eva Molerová IČ: 62842099


+420 777 808 124

penzionutrijasanu@seznam.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Vzdálenost od rybníka
14,8 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
45,5 km

Tipy na výlet

Znojmo

Znojmo Tip na výlet

Jižní Morava je jednou z nejkrásnějších oblastí u nás, když k tomu navíc přičtete přátelskou atmosféru a četné vinné sklípky, o skvělou dovolenou je postaráno. Znojmo svojí polohou na kraji Národního parku Podyjí i spoustou zajímavých památek splňuje požadavky na oblíbenou turistickou lokalitu. Ochutnejte místní vína, kochejte se malebným okolím a zapojte se do bohatého kulturního dění.

Co nevynechat při návštěvě Znojma:

  • Znojemský hrad s Rotundou sv. Kateřiny
  • Radniční věž
  • Znojemské podzemí
  • Vydejte se i na prohlídkovou trasu po hradebním opevnění nebo do expozice pivovarnictví.

Ve Znojmě zažijete neopakovatelnou atmosféru i během kulturních akcí, které se zde konají v průběhu celého roku. Nejznámější je zářijové Znojemské historické vinobraní, dále pak Májové slavnosti, letní Hudební festival, červnové Pivní slavnosti či srpnové Slavnosti okurek.

Více informací
Kostel sv. Mikuláše
Kostel sv. Mikuláše
Znojemské podzemí
Znojemské podzemí
Aqualand Moravia
Aqualand Moravia