Ať už vyrážíte do Brna na rodinný pobyt, dámskou jízdu nebo romantiku ve dvou, v Hotelu Passage **** strávíte svou dovolenou opravdu stylově. Nádherné prostory, luxusní snídaně a nadstandardní pokoje zaručí maximální komfort. Dle typu pobytu se můžete těšit i na zajímavé slevy či dokonce privátní vířivku. Díky poloze přímo v centru Brna navíc budete od všech památek a různých atrakcí jen pár minut pěšky.

O ubytování

Hotel Passage **** se nachází v nově zrekonstruovaném velkoměstském paláci, postaveném v roce 1928 podle návrhu architekta Bohuslava Fuchse. Tento boutique hotel láká nejen na působivý design, ale i skvělou polohu. Budovu najdete přímo v centru Brna, k historickým památkám a nejlepším gastronomickým podnikům tak pohodlně dojdete i pěšky.

Hned naproti hotelu budete mít Městské divadlo Brno (50 m) s činoherní i muzikálovou scénou. Do 10 minut dojdete do úplného historického centra, kde najdete Národní divadlo Brno (850 m), Starou brněnskou radnici (1,1 km), kostel sv. Jakuba (750 m) s druhou největší kostnicí v Evropě, kapucínskou kryptu (1,3 km) a další památky. V zimě se potom na většině náměstí ve středu města odehrávají nádherné vánoční trhy.

Příjemnou procházkou se dostanete i na hrad Špilberk (800 m), kde si můžete užít nejen prohlídku tohoto historického sídla, ale i bohatý program. Zejména v létě je nádvoří Špilberku dějištěm různých divadelních představení, koncertů a jiných kulturních akcí. O kousek dál čeká kopec Petrov (1,5 km) s krásnými zahradami a katedrálou sv. Petra a Pavla. Ta je pravděpodobně nejstarším kostelem v Brně a její vyobrazení najdete i na některých desetikorunových mincích.

Brno je bohaté nejen na památky, ale i zábavné vyžití. Aktivnější jedinci se mohou vyřádit na trampolínách v JumpParku (3,9 km), milovníky relaxu zase uchvátí wellness komplex Infinit Maximus (9,7 km). S dětmi vyrazte do vědeckého centra Vida! (3,1 km) a zábavního Bruno Family Parku (5,7 km). Mezi brněnské stálice patří krásná zoologická zahrada (7,3 km), zvířátka ale můžete obdivovat i v centru města, v Motýlím domě Papilonia (1 km). Výlet do přírody si potom můžete udělat v oboře Holedná (8,6 km) nebo v okolí Brněnské přehrady (9,4 km).

Kde budete spát?

Čeká na vás jeden ze 103 přepychových, moderně vybavených pokojů. Těšit se můžete na elegantní interiér v kombinaci dřeva, skla a neutrálních tónů, klimatizaci, vlastní koupelnu s podlahovým topením a přírodní kosmetikou Manufaktura i vysokorychlostní WiFi připojení.

Pokoj Standard má rozlohu 20 - 25 m² a dokonale se zde vyspíte na dvoulůžkové posteli (nebo oddělených jednolůžkách) s luxusní matrací. K dispozici budete mít také pracovní stůl, sadu na přípravu kávy a čaje, minibar, trezor, žehlicí set, smart televizi, papuče a župany. Koupelna je vybavená sprchou nebo vanou.

Na čem si pochutnáte?

O vaše chuťové buňky se v Hotelu Passage **** postará hned několik vynikajících restaurací. Základem dne je snídaně v restauraci Bugatti, kde nesmí chybět čerstvé pečivo, selekce sýrů a uzenin, vejce v různých úpravách, ovoce a zelenina, sladké pokrmy a další pochutiny. Po celý den je potom otevřen à la carte Restaurant Passage, kde vám připraví ty nejvybranější lahůdky. Odpolední kávu a vyhlášené luxusními dezerty si vychutnáte z rukou nejšikovnějších cukrářek.

Kde budete relaxovat?

K aktivnímu relaxu vám poslouží hotelové fitness a sály na klasickou i hot jógu, unaveným svalům uleví profesionální masáž a skvěle si vydechnete v útulné odpočinkové zóně.

Hotel Passage ****

Hotel Passage ****

Lidická 702/23 , Brno
Česká republika

Provozuje společnost:
Hotel Passage a.s. IČ: 01750062


+420 530 352 111

rezervace@hotelpassage.eu

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Zastávka
0,1 km