Luxusní wellness hotel Chateau St. Havel **** najdete na okraji Prahy v části zvané Krč. Odpočiňte si stylově a uprostřed přírody, zároveň však s možností dostat se během chvíle do centra. Ubytováni budete v přepychovém pokoji Deluxe, každé ráno si pochutnáte na snídaních formou bohatého bufetu a dle varianty vás čeká také láhev šampaňského či zámeckého vína. Dopřát si můžete i privátní relaxaci ve vířivce nebo sauně.

O ubytování

Zámecký hotel Chateau St. Havel **** najdete v Praze-Krči, cca 5 km od centra hlavního města. S návštěvou Prahy se neodmyslitelně pojí prohlídka nejznámějších památek, vyrazit můžete na Pražský hrad (8,8 km), Karlův most (7,5 km) nebo Staroměstské náměstí s Pražským orlojem (7,3 km).

Pokud už ve městě nejste poprvé, možná vás budou více zajímat některé novější monumenty, udělejte si třeba výšlap na Petřín (8,6 km) (nebo se svezte lanovkou) a navštivte slavnou Petřínskou rozhledu. Odměnou za zdolání 299 schodů vám bude jedinečný výhled na Prahu a její okolí.

Zpestřit pobyt si můžete návštěvou pražské zoologické zahrady (11,8 km) nebo komplexu Aquapalace Praha (12 km) s vodním světem, saunovou zónou a wellness centrem. A pokud vám bude chybět příroda, nezoufejte, Chateau St. Havel **** má v okolí hned několik lesů a parků. Nejblíže najdete Krčský les (2 km) s hájovnou s výběhy pro daňky a srnce, vydat se můžete také do Přírodního parku Botič-Milíčov (8 km), jehož součástí je Zoopark Milíčov s hospodářskými zvířaty, vodním ptactvem a třeba i výběhem nutrií.

Kde budete spát?

Ubytujete se v přepychovém pokoji typu Deluxe, kde se vám bude usínat jako na zámku, díky luxusnímu interiéru a nadstandardní značkové matraci. Pokoje Deluxe se nacházejí ve vyšších patrech a jsou klimatizované, nebude vás tak rušit hluk ani nepříjemná teplota. Součástí vybavení je TV, trezor, minibar, kávovar Nespresso a set na přípravu čaje. Samozřejmostí je vlastní koupelna s vanou či sprchou.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace vám po vedením vyhlášených kuchařů Ondřeje Slaniny a Zdeňka Jánského zaručí opravdový gastronomický zážitek. Ráno zahájíte snídaní ve formě švédského stolu, kde můžete vybírat z pestré nabídky slaného i sladkého pečiva, uzenin, sýrů, marmelád, teplých jídel či sladkých pokrmů.

Na oběd můžete vybírat z denního menu nebo z klasického jídelního lístku a pokud chcete večeři povýšit na novou úroveň, objednejte si vytříbené degustační menu, ke kterému můžete přidat i ochutnávku vín. Restaurace se specializuje na tradiční českou a evropskou gastronomii s využitím modernějších kuchařských postupů a důrazem na využití čerstvých, lokálních a BIO surovin.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness centru můžete očekávat odpočinek na vysoké úrovni, patří totiž do vyhlášené skupiny wellness center Infinit. K dispozici vám budou dvě privátní zóny, v jedné najdete dvě finské sauny pro 2-7 osob, relaxační zónu a ochlazovací bazének či sprchu. Druhá zóna nabídne dvě privátní vířivky s hydromasáží až pro 5 osob. Součástí whirlpool zóny je vždy také sprcha a odpočinkové lůžko.

Relaxaci v sauně či ve vířivce můžete doplnit některou z pestré nabídky masáží, včetně masáže lávovými kameny, medové masáže či speciální masáže pro těhotné. Do wellness je možné objednat také občerstvení ze zámecké kuchyně a nealkoholické či alkoholické nápoje, prostřednictvím vnitřní telefonní linky.

Chateau St. Havel ****

Chateau St. Havel ****

Před nádražím 1/6 , Praha 4 - Krč
Česká republika

Provozuje společnost:
PRAGUE HOTELS, s.r.o. IČ: 25796500


602790639

info@chateauhotel.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 500 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
7 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
14 km

Tipy na výlet

Praha

PrahaTip na výlet

Hlavní město České republiky ležící na řece Vltavě se vyznačuje dlouhou a bohatou historií a je domovem řady důležitých kulturních památek. I proto je jeho historické centrum od roku 1992 zapsáno na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO a obecně je považováno za jedno z nejkrásnějších měst v Evropě. Není divu, že pražské památky přilákají ročně miliony turistů z celého světa.

Ani vy byste si proto neměli nechat ujít:

  • Pražský hrad
  • Karlův most
  • Staroměstské náměstí s Pražským orlojem

Mezi další významné památky, které byste neměli minout, patří také například Josefov, Petřín nebo Vyšehrad. Když vás historie omrzí, můžete vyrazit za kulturou do Národního divadla, a s dětmi za poznáním do Pražské ZOO a Botanické zahrady v Tróji, či vodními aktivitami v Aquapalace Praha. A pokud Prahu navštívíte v zimě, nenechte si ujít vyhlášené vánoční trhy s kouzelnou atmosférou.

A malý tip navíc: jestli toho chcete v Praze vidět co nejvíce, vyhraďte si na prohlídku města alespoň jeden víkend. Je to náročné, ale stojí to za to!

Více informací
Václavské náměstí
Václavské náměstí
Petřín a Petřínská rozhledna
Petřín a Petřínská rozhledna
Zoo Praha
Zoo Praha