Hotel Dvořák **** leží přímo v samotném centru Českých Budějovic. Na dosah tak budete mít všechny památky, restaurace a kavárny. Pokud zatoužíte po výletech, v blízkosti leží třeba Hluboká nad Vltavou či Český Krumlov. V ceně pobytu je kromě ubytování také snídaně formou bufetu, parkování a dítě do 14 let (včetně přistýlky a snídaně).

O ubytování

Hotel Dvořák **** se nachází přímo na hlavním náměstí v Českých Budějovicích. Obklopuje ho historické centrum a spousta kaváren, obchodů či restaurací. Díky perfektní poloze hotelu budete mít o zábavu postaráno. Na náměstí Přemysla Otakara II. si prohlédnete barokní Samsonovu kašnu nebo bludný kámen. Vyšplháte také na Černou věž (375 m), která vám nabídne panoramatický výhled na město. Z dalších historických památek stojí za návštěvu kostel sv. Anny (281 m) nebo katedrála sv. Mikuláše (391 m). Udělejte si také výlet do místního pivovaru Budějovický Budvar s multimediální expozicí. Prohlídku si můžete objednat přímo na recepci hotelu Dvořák. Chcete-li si užít aktivní dovolenou, vyzkoušejte třeba cyklostezku (300 m) vedoucí k zámku Hluboká (12,1 km), naopak pro odpočinek zamiřte na nedaleké veřejné koupaliště (300 m).

Kde budete spát?

Ubytování je zřízeno ve dvoulůžkových, třílůžkových i čtyřlůžkových pokojích nebo prostorných mezonetových apartmánech. Samozřejmostí je soukromá koupelna se sociálním zařízením, kabelová televize a minibar. K dispozici vám bude také vysokorychlostní připojení k internetu ve všech prostorách hotelu.

Na čem si pochutnáte?

V ceně ubytování je bohatá snídaně, která probíhá formou teplého i studeného bufetu. Pochutnat si na ní můžete každý den od 7:00 do 10:00 hodin.

Něco navíc

Součástí ubytování je i konferenční místnost a možnost parkování v hlídané podzemní garáži.

Hotel Dvořák ****

Hotel Dvořák ****

nám. Přemysla Otakara II. 123/36 , České Budějovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Pelikan Hotels & Restaurants s.r.o. IČ: 06413641


+420 607 085 045

info@hoteldvorakcb.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 150 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Konferenční místnost

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Zastávka
0,3 km

Tipy na výlet

České Budějovice

České Budějovice Tip na výlet

Klenotem Českých Budějovic je jednoznačně historické jádro a náměstí Přemysla Otakara II, které je se svým čtvercovým tvarem a rozměry 133 x 133 metrů jedním z největších náměstí ve střední Evropě.

Městská památková rezervace vás tak uchvátí množstvím cenných církevních i světských staveb s renesanční a barokní architekturou, jako jsou katedrála sv. Mikuláše i dominanta města Černá věž.. Prohlédnout si můžete barokní radnici nebo Samsonovu kašnu - největší kašnu svého druhu u nás.

Více informací
Hluboká nad Vltavou
Hluboká nad Vltavou
Zámek Český Krumlov (UNESCO)
Zámek Český Krumlov (UNESCO)
Český Krumlov (UNESCO)
Český Krumlov (UNESCO)