Nechte se okouzlit Mariánskými Lázněmi i vy. Pobyt si užijete o to více s ubytováním v Hotelu Queens **** s krásnými pokoji, chutnou polopenzí a parádním wellness centrem s vířivkou, saunami a relaxační zónou.

O ubytování

Nádherný lázeňský 4* Hotel Queens se nachází v malebných Mariánských Lázních, jen nedaleko historické části města, kolonád a nejdůležitějších památek.

Pokud jste v Mariánských Lázních poprvé, určitě musíte nejdříve obejít hlavní kolonády a ochutnat minerální prameny, které zde vyvěrají. Nejblíže hotelu najdete kolonádu Ferdinandova pramene (550 m), k těm ostatním se dostanete příjemnou procházkou podél Úšovického potoka. Cca po čtvrt hodině chůze dojdete k Ambrožově prameni (1,3 km), kolonádě Karolinina a Rudolfova pramene (1,2 km), kolonádě Maxima Gorkého (1,4 km) a slavné Zpívající fontáně (1,3 km). Po cestě můžete odbočit k vyhlídkám Goethovo odpočívadlo (1,2 km) a Karlův Kříž(1,2 km), nebo si rovnou udělat zacházku do Obůrky Hvozd (2 km) a Miniaturparku Boheminium (2,1 km), který je čtvrtý největší v Evropě.

Jestliže vás lákají i zajímavá místa v okolí, udělejte si výlet do historické obce Kladská (8,9 km) se sruby švýcarsko-tyrolského typu, loveckým zámečkem a rašeliništěm. Vyrazit můžete i na hrad Loket (33,5 km), zámek Kynžvart (10,1 km) nebo navštivte další lázeňská města, třeba Karlovy Vary (40,8 km) a Františkovy Lázně (37,2 km). V létě si zajděte na koupačku na přírodní koupaliště Lido (3,8 km) s písečnou pláží, v zimě si zabruslete na Zimním stadionu (1,2 km) nebo nazujte lyžáky a vyrazte na sjezdovku skiareálu Mariánky (1,6 km), kde najdete 3 lyžařské tratě, dětský park, lyžařskou školu a 5 pravidelně udržovaných běžkařských tratí.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z moderních, elegantně vybavených pokojů a apartmánů. Pro váš naprostý komfort je každý pokoj vybavený klimatizací, WiFi připojením, TV s plochou obrazovkou, telefonem, sadou na žehlení, rychlovarnou konvicí, trezorem, minibarem a vlastní koupelnou s vanou nebo sprchou, župany a přezůvkami. Všechny pokoje mají také balkon či terasu, odkud můžete náležitě obdivovat krásu okolní přírody.

  • Pokoj Superior je velký 21-25 m² a ubytuje maximálně 2 osoby. Najdete zde dvoulůžkovou postel, psací stůl i křeslo.

  • Pokoj Superior de Luxe je oproti předchozí variantě větší, měří 31 m². Je také vhodný pro 2 osoby, které se pohodlně vyspí na velké manželské posteli. Navíc je zde menší pohovka k posezení a nechybí psací stůl.

  • Pokoj Junior Suite nabídne na 29-40 m² prostor pro 2 dospělé s možností 1 přistýlky. Skládá se ze samostatné ložnice a obývacího pokoje. Samozřejmostí je veškerý komfort včetně pracovního stolu a pohovky k posezení.

  • Pokoj Suite o ploše 40 m² zahrnuje samostatnou ložnici a prostorný obývací pokoj. Celkem ubytuje až 4 osoby, o pohodlí se postará mimo jiné posezení s pohovkou, k práci můžete využít psací stůl.

  • Apartmán (45-59 m²) je ideální volbou pro rodiny s dětmi nebo náročné hosty, kteří ocení velký prostor, komfortní obývací pokoj a místo na spaní až pro 5 osob. Nechybí pohovka k posezení či stůl na práci.

  • Pokoj Queen’s Suite je umístěný ve věži hotelu a měří 54 m². Jde o luxusní mezonetový apartmán vhodný až pro 5 osob s prostorným obývacím pokojem s pohovkami a samostatnou ložnicí v patře.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Laver’s, která se zaměřuje především na kvalitní středomořskou kuchyni, si vychutnáte bohaté a rozmanité pokrmy, včetně snídaně ve formě bufetu a vydatné tříchodové večeře. Kromě výborného jídla se zde těšte i na vynikající nabídku vín z celého světa.K posezení můžete využít kromě restaurace a prosluněné terasy také bar nebo lounge s hořícím krbem a TV se 70″ obrazovkou, ideální ke sledování vašich oblíbených pořadů.

Kde budete relaxovat?

Hotelové wellness centrum vám nabízí relaxační bazén, vířivku s protiproudem, relaxační zónu, parní a finskou saunu, zážitkové sprchy a Kneippův chodník. Pokud se chcete opravdu rozmazlit, objednejte si vstup do privátní wellness zóny s vířivkou a finskou saunou pro 6 osob, ochlazovacím bazénkem, sprchou se studeným vědrem a odpočinkovou místností s lehátky. V luxusní SPA zóně se o vaše potřeby postará tým zkušených terapeutů a díky profesionálním masážím a rozličným procedurám se budete cítit jako znovuzrození.

Něco navíc

V blízkosti hotelu najdete rovnou 8 antukových tenisových kurtů, udržuje se zde tak dlouholetá tenisová tradice lázeňského města. Tenisové kurty, zřízené v roce 1935, se zde dokonce nacházely dříve než hotel samotný.

Hotel Queens ****

Hotel Queens ****

Anglická 615 , Mariánské Lázně
Česká republika

Provozuje společnost:
Tennis Agens Mariánské Lázně spol. s r.o. IČ: 24795780


353 221 113

sales@hotelqueens.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 390 Kč/noc - V hotelu je povolen pobyt s menšími psy, psi mohou i do restaurace.
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 200 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,3 km
Zastávka
1,7 km
Sjezdovka
2,1 km
Běžkování
1 km