Jedno z nejpůvabnějších českých měst, Karlovy Vary, je nejlepší si užít z luxusních apartmánů poblíž všech lázeňských památek, kde vám každé ráno přinesou snídani až do postele. Residence Goethe U Tří mouřenínů **** vám tohle všechno poskytne, k tomu však přidá také láhev vína.

O ubytování

Krásná historická budova Residence Goethe U Tří mouřenínů **** se nachází přímo v srdci lázeňského města Karlovy Vary. V minulosti zde pobýval významný německý spisovatel a politik Johann Wolfgang von Goethe a nyní můžete strávit krásné chvíle i vy. Residence se nachází v samém centru Karlových Varů, jen 60 metrů od Vřídelní kolonády, 100 metrů od Tržní kolonády, 200 metrů od Zámecké kolonády a 750 metrů od Dvořákových sadů. Ani v zimě se v lázeňském městě nudit nebudete. Parádní den na lyžích si užijete ve skiareálech na Božím Daru (29 km), na Klínovci (31 km) nebo v Jáchymově (22 km). Milovníci běžkování mohou krásnou přírodu v okolí Karlových Varů objevovat v upravovaných bílých stopách, kterých zde vede nespočet.

Kde budete spát?

Všechny nekuřácké apartmány mají obývací pokoj se satelitní TV, ložnici, plně vybavenou kuchyň (lednice, mikrovlnná trouba, indukční vařič, toustovač, rychlovarná konvice, nádobí, kávovar Dolce Gusto) a vlastní koupelnu s WC, sprchovým koutem a fénem. Některé apartmány navíc mají balkon s výhledem do centra.

Na čem si pochutnáte?

Snídani vám přinesou až do postele a vybavení apartmánů vám umožní si uvařit, co jen budete chtít. Na jakékoliv jiné pokrmy uvařené profesionálními kuchaři ale budete muset do partnerských restaurací či hotelů v okolí.

Residence Goethe U Tří mouřenínů ****

Residence Goethe U Tří mouřenínů ****

Tržiště 377/25 , Karlovy Vary
Česká republika

Provozuje společnost:
SPA Management s.r.o. IČ: 02798191


+420 775 965 080

info@apartgoethe.cz

Check In
14:00 - 20:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 500 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
0,2 km
Aquapark
38 km
Sjezdovka
44 km