Letní all inclusive dovolená v oblíbeném chorvatském regionu Severní Dalmácie je ideální pro celou rodinu. V Hotelu Adria *** vzdáleném jen 400 m od pláže o vás bude výborně postaráno. Zajištěný je i zábavný program pro všechny věkové kategorie.

Dovolená bez starostí díky all inclusive

Dovolenou vám určitě zpříjemní také all inclusive stravování. V restauraci se podávají snídaně, obědy a večeře formou bufetu, ke kterým si vychutnáte nápoje zdarma. Během dne navštivte bar u venkovního bazénu, kde se zdarma podávají nealkoholické a místní alkoholické nápoje. Dostanete tu i odpolední snack - kávu, čaj, sušenky, tyčinky a děti se mohou těšit na zmrzlinu (3x týdně).

Nudy se rozhodně obávat nemusíte

Nádherné pláže, promenáda lemující pobřeží s překrásným výhledem na Pašmanský kanál a stejnojmenný ostrov, hotelové bazény, sauna, fitness, dětské a víceúčelové hřiště, stolní tenis, minigolf či plážový volejbal jsou jen malou ukázkou toho, co všechno tento hotel a lokalita nabízí.

A pokud by vám i přes všechny tyto možnosti zůstal volný čas, můžete zkusit výlet poloponorkou s prohlídkou mořského dna, anebo navštívit krásné město Zadar, které je centrem kultury a historie této oblasti. Kromě toho se v blízkém okolí nachází tři národní parky - Paklenica, Kornati a Krka, dále přírodní parky Telaščica a Vranské jezero.

Hotel Adria *** (CK A.Ša)

Hotel Adria *** (CK A.Ša)

Ul. Augusta Šenoe 42 , Biograd na Moru
Chorvatsko

Provozuje společnost:
CK A.Ša s. r. o. IČ: 01638114


+420 603 864 519

ckasa@ckasa.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná