6 pobytů, které ocení každý muž jako dárek na Valentýna

Darujte svému partnerovi k letošnímu Valentýnovi skvělý zážitek – pobyt, který si oba užijete a budete na něj dlouho rádi vzpomínat. Vybrali jsme pro vás tipy na parádní dovolenou s vínem, pivem, ale i s wellness a procedurami. Stačí jen vybrat!
6 pobytů, které ocení každý muž jako dárek na Valentýna

❤️ Kysucké Beskydy v korunách stromů

Trávíte s partnerem nejraději čas při toulkách malebnou přírodou? Pak jej na Valentýna překvapte unikátním zážitkem: pobytem v Domečku na stromě v Kysuckých Beskydech. Jedinečné prostředí, překrásný výhled z korun stromů a kouzelná atmosféra spoluvytvářejí místo, na kterém si budete plnými doušky užívat jen krásy přírody, klidu a jeden druhého. Tento pobyt je ideální pro všechny, kdo chtějí alespoň na chvilku uniknout z hektického života a žít pouze přítomným okamžikem. Elektrickou zásuvku v domečku sice nehledejte, ale zato zde najdete úžasnou venkovní terasu s posezením. K dispozici navíc budete mít wellness centrum v nedalekém Hotelu Husárik *** s bazénem stylizovaným do podoby jeskyně, saunou a vířivkou. Pokud vyhledáváte netradiční zážitky a nebojíte se vystoupit ze své komfortní zóny, tímto pobytem u svého milého určitě zabodujete.

Tipy na výlety:

  • V zimě budete mít dostatek příležitostí k lyžování, oblíbený areál Snow Paradise Velká Rača Oščadnica najdete jen 16,7 km od ubytování.
  • Pokud vás zajímá historie, rozhodně doporučujeme navštívit nedaleký Kysucké muzeum a Skanzen Vychylovka.

❤️ Poděbrady pro pivaře

Pivní lázně

Asi málokterý muž v Česku neholduje pivu, a tak je valentýnský dárek v podobě pobytu v Hotelu Soudek *** s pivními lázněmi v Poděbradech téměř sázkou na jistotu. Kromě ubytování v útulném pokoji a vynikající polopenze se těšte na vířivou pivní lázeň s chmelem pro dva, během které můžete neomezeně popíjet 11° pivo Poděbradský zdroj. Pokud usoudíte, že by to chtělo ještě trošku relaxace, přijde vám zajisté vhod skvělá sleva na rašelinové zábaly a masáže. Pro každého správné pivaře zkrátka pobyt snů.

Tipy na výlety:

  • V lázeňském městě Poděbrady je toho opravdu hodně k vidění. Projděte se po malebné lázeňské promenádě nebo navštivte místní zámek.
  • Patříte-li mezi filmové nadšence, zajděte do Film Legends Muzea s více než 600 exponáty.

❤️ Karlovy Vary pro milovníky odpočinku

Karlovy Vary

Chcete svému drahému dopřát pořádnou dávku poctivého lázeňského odpočinku? Pak mu věnujte dovolenou v karlovarském Hotelu Spa & Wellness Karlsbad Grande Madonna ****, kde o vás bude postaráno jako v bavlnce. Hotel je situován v samotném srdci nádherného lázeňského města, a tak to budete mít doslova pár kroků na překrásnou Vřídelní kolonádu i další ikonická místa Karlových Varů. Na starosti všedních dnů snadno zapomenete s neomezeným vstupem do saunového světa a hotelového bazénu. Každý den pobytu vám navíc zpříjemní léčebná procedura dle výběru. Výjimečné kulinářské zážitky si užijete dosyta v hotelové restauraci Grande Restaurant, kde se podává bohatá a pestrá polopenze plná zdravých pokrmů

Tipy na výlety:

  • Stačí vyjít z hotelu a ocitnete se na překrásných karlovarských kolonádách. Nejblíže budete mít tu nejslavnější, Vřídelní, na které ochutnáte slavný pramen Vřídlo.
  • Doporučujeme navštívit expozici muzea Jana Bechera, kde se dozvíte zajímavosti o bylinném likéru, kterému se přezdívá třináctý pramen Karlových Varů.

❤️ Romantika v Adršpachu

Adršpach se se svými unikátními skalními městy utvářenými po miliony let řadí k těm vůbec nejromatičtějším lokalitám v Česku. Potěšte svého partnera na svátek všech zamilovaných pobytem v broumovském Hotelu Praha *** a užívejte si společně výlety za ojedinělými skalními útvary, jeskyněmi a soutěskami. Po dni stráveném objevováním přírodních krás si odpočinete ve wellness s bazénem a vířivkou. Dostatek sil na všechny aktivity načerpáte v hotelové restauraci, kde se podává vynikající polopenze. Budova hotelu je kulturní památka a slouží hostům nepřetržitě už přes 400 let. Přesvědčte se o jeho kvalitách sami.

Tipy na výlety:

  • Během výletu do překrásných Adršpašských skal rozhodně nevynechejte skalní útvar Milenci, který je vůbec nejvyšším útvarem tohoto skalního města.
  • Byl váš milý fanouškem stavebnice Merkur? Tak se spolu vydejte Police nad Metují, kde je najdete muzeum zasvěcené této legendární stavebnici.

❤️ Na severní Moravu za gurmánskými zážitky

Sdílíte se svým milovaným vášeň pro jídlo a rádi si užíváte kulinářské zážitky? Pak svou lásku i společnou zálibu v gastronomii vyrazte oslavit do Hotelu Belaria Resort ***, který najdete v Hradci nad Moravicí nedaleko Ostravy. V rámci gurmánského pobytu vás čeká lahodná a vydatná polopenze se snídaní formou bufetu a večerním degustačním menu o třech chodech. Po výborném jídle by měl následovat odpočinek, což můžete s neomezeným vstupem do wellness snadno splnit. Hodování můžete vykompenzovat nejen při plavání v hotelovém bazénu a výletech po okolí, ale také při badmintonu či stolním tenisu.

Tipy na výlety:

  • Příjemnou procházkou dojdete z hotelu během chvilky k překrásnému zámku Hradec nad Moravicí, který leží uprostřed největší zámecké zahrady v Moravskoslezském kraji.
  • Patříte-li mezi vyznavače cyklistiky, můžete si na dvou kolech udělat výlet do nedaleké Opavy. Cyklostezkou podél řeky se dostanete do malebných městských sadů a dále můžete pokračovat až k červenému kostelu.

❤️ Na luxusní wellness na břehu Brněnské přehrady

Brno je město jako stvořené zamilované páry! Potěšte svého nejmilejšího muže k Valentýnovi pobytem v Hotelu Rakovec *** na břehu Brněnské přehrady. Její okolí můžete objevovat při romantických procházkách, nebo během oblíbených okružních plaveb parníkem. V létě si zaplavete ve venkovním bazénu a s pobytem Wellness navíc získáte vstup do hotelového wellness centra s vnitřním bazénem, vířivkou, finskou saunou a parní saunou. Pochutnávat si během vaší dovolené v jihomoravské metropoli budete na výtečné polopenzi.

Tipy na výlety:

  • Mezi zamilovanými dvojicemi jsou v Brně nejoblíbenějšími lokalitami kopec Petrov s překrásným výhledem na město a dále hrad Špilberk s klenutými chodbami opředenými řadou romantických i hrůzostrašných mýtů.
  • Dokonalým zakončením večera bude drink v některém z vyhlášených brněnských barů, jako je například Bar, který neexistuje nebo Super Panda Circus.

Autor článku:

Nikol ChrástováNikol Chrástová
Aktualizováno: 28. 3. 2024

Články, které by vás mohly zajímat

Objevujte Česko s Travelkingem

Vybírejte z jedinečných a ověřených pobytů

Zapomněli jste heslo?

Získejte nové!

Můžete se přihlásit i pomocí sociální sítě:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Chci se registrovat

Nebo se zaregistrujte pomocí sociálních sítí:

Registrací prostřednictvím Facebooku či Google souhlasím s Obchodními podmínkami a potvrzuji, že jsem se seznámil/a se Zásadami ochrany osobních údajů.

Zapomněli jste heslo?

Nevadí! Stačí zadat váš e-mail a my vám pošleme odkaz, kde si vytvoříte nové.

Tento e-mail u nás není zaregistrovánVytvořit účet