Vyrazte na pobyt do Popradu, vstupní brány Vysokých Tater, kde vás přivítá útulná Vila Mery ***. Těšit se můžete na stylové ubytování s moderním wellness centrem, vydatnou polopenzi a bohaté vyžití pro děti i dospělé v okolí. Hodit se jistě budou také slevy na vstup do aquaparku, Tricklandie a na další atrakce.

O ubytování

Vila Mery *** se nachází ve slovenském městě Poprad, vstupní bráně Vysokých Tater. Díky výjimečné poloze budete mít na dosah krásné výletní cíle i celou řadu skvělých atrakcí, včetně aquaparku Aqua City Poprad (1,9 km) a několika ski areálů. Zábava zde na vás čeká zkrátka v každém ročním období.

K procházce po okolí láká Banský naučný chodník (3,7 km), který začíná u zatopeného lomu v Kvetnici. O kus dál najdete Geopark Gánovce (5,7 km), kde uvidíte mimo jiné odlitky nenadrtálských lebek a Gejzír Hozelec (6,5 km) – místo vývěru termálních pramenů. Na delší výlet můžete vyrazit třeba do Belianské jeskyně (25,4 km) nebo Dobšinské ledové jeskyně (30,3 km).

V zimě si náležitě užijete svahy nedalekých lyžařských center. Otestujte třeba Ski Lopušná Dolina (12 km) s 5 sjezdovkami, kluzištěm a udržovanými běžkařskými tratěmi. Na dosah budete mít také ski resort Nová Lesná (9 km), Ski Opalisko (14,3 km), lyžařská centra v Tatranské Lomnici (18,1 km), u Štrbského plesa (29 km) a další.

Kde budete spát?

O vaše dokonalé pohodlí se postará jeden z komfortních pokojů a apartmánů. Některé jsou vybaveny v dobovém stylu, jiné jsou spíše moderní. V každém ale budete mít k dispozici vlastní koupelnu se sprchovým koutem nebo vanou a toaletou, WiFi připojení a televizi s plochou obrazovkou.

  • Dvoulůžkový pokoj Deluxe má plochu 25 m² a najdete v něm manželskou postel a posezení s křesly. V některých pokojích může být i psací stůl či pohovka.

  • Dvoulůžkový pokoj s kuchyňským koutem je stejně velký jako varianta Deluxe a disponuje i totožným vybavením, navíc ale zahrnuje kuchyňský kout s jídelním stolem, mikrovlnnou troubou a rychlovarnou konvicí.

  • Apartmán nabídne plochu 40 m², na které najdete manželskou postel, vybavenou kuchyňku s jídelním stolem a obývací část s posezením.

  • Apartmán Deluxe měří 40 m² a skládá se z ložnice s manželskou postelí, pokoje se 2 jednolůžky a obývacího pokoje s kuchyňským a jídelním koutem a posezením.

Na čem si pochutnáte?

Ve vile není klasická restaurace pro veřejnost, podávají se zde ale bufetové snídaně a servírované večeře výběrem z menu. Od května do září je hostům otevřená také letní terasa k posezení s šálkem kávy, kde se pořádá i grilování.

Kde budete relaxovat?

Dokonalou oázou relaxace vám bude nové, moderní wellness centrum s útulnou dřevěnou finskou saunou, přepychovou bylinkovou parní saunou, solnou infrasaunou, masážní sprchou a odpočinkovou zónou.

Cestujete s dětmi?

Hned vedle letní terasy najdete venkovní dětské hřiště s dřevěnými prolézačkami.

Něco navíc

Přímo v penzionu si můžete zapůjčit elektrokola k výletům po okolí.

Vila Mery ***

Vila Mery ***

Brežný riadok 189/5 , Poprad
Slovenská republika

Provozuje společnost:
MAPOMA s.r.o. IČ: 36664634


0 918 688 444

vilamery@vilamery.sk

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Půjčovna kol
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,5 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
1,8 km
Sjezdovka
9 km
Běžkování
11,3 km

Tipy na výlet

Vysoké Tatry

Vysoké Tatry Tip na výlet

Nejvýznamnější hory na Slovensku každoročně navštíví tisíce turistů. Láká je výstup na nejvyšší horu Slovenska, Gerlachovský štít (2 654,4 m n. m.). Vydat se sem můžete i tehdy, pokud si na adrenalinový výstup zrovna netroufáte - Tatranský národní park můžete projít po stovkách kilometrů turistických stezek a cyklotras.

Co ve Vysokých Tatrách nesmíte vynechat?

  • nejznámější hory Kriváň a Lomnický štít (dostupný i lanovkou)
  • Štrbské pleso či Veľké a Malé Hincovo pleso
  • jízdu pozemní lanovkou ze Starého Smokovce na Hrebienok
  • Tricklandii
  • Bobovou dráhu v Tatranské Lomnici
  • Nedaleké aquaparky Tatralandia a Aquacity Poprad

V zimě vám Vysoké Tatry připraví nezapomenutelný výhled na zasněženou krajinu i bohaté sportovní vyžití. Zalyžujte si například v lyžařském středisku v Tatranské Lomnici, v Ski areálu v Starém Smokovci nebo v Lopušné dolině. Navštívit můžete také expozici zimních sportů v Ski Muzeu.

Více informací
AquaCity Poprad
AquaCity Poprad
Belianská jeskyně
Belianská jeskyně
Gerlachovský štít
Gerlachovský štít