Objevte krásnou přírodu Kysuckých Beskyd a užijte si dovolenou v Hotelu Husárik ****. Čeká vás skvělý zážitek s koupáním v unikátním jeskynním bazénu. Těšte se také na chutné snídaně, večeře s regionálními pokrmy či na ochutnávku domácích piv a sýrů, které si jistě zamilujete. K dispozici vám bude také fitness centrum a skvěle si odpočinete během masáže či kosmetické procedury.

Ověřeno Travelkingem

“Hotel Husárik **** je perfektním místem pro odpočinek uprostřed krásné přírody Kysuckých Beskyd. Je ideální pro turistiku, cyklistiku i zimní sporty. Hotel je vybaven ve stylu tradiční lovecké chaty, ovšem s moderními vymoženostmi. Jeho součástí je moderní wellness s jeskynním bazénem, finskou saunou a venkovní vířivkou. Navíc je zde fitness centrum a zázemí pro různé sporty jako tenis a volejbal. V rámci polopenze jsme si pochutnali na vynikající lokální kuchyni, kterou jsme zapili skvělým domácím pivem. Pobyt v tomto hotelu vám vřele doporučuji.” Přečtěte si celou recenzi

Jozef Benovič - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Květnu 2023

O ubytování

Hotel Husárik *** najdete ve městě Čadca obklopený malebnou krajinou slovenských Kysucí. Těšit se můžete na výlety do přírody, zajímavé historické a kulturní památky i lyžování a zimní sporty.

Jestliže vás zajímá historie regionu, navštivte Kysucké muzeum (5,3 km), nebo se vydejte do Skanzenu Vychylovka (32,4 km), kde se můžete na vlastní oči podívat na historické přístřešky i životní styl. Za vidění stojí i zámek Radoľa, který patří k nejstarším památkám v dané oblasti. Pokud patříte spíše k obdivovatelům modernějšího umění, vydejte se do Staré Bystrice (22,6 km), kde najdete působivý Slovenský orloj, mnohdy označovaný za největší dřevěnou sochu na světě.

Pěší či cyklovýlet si můžete naplánovat třeba k vodní nádrži Nová Bystrica (30,7 km) a udělat si příjemnou procházku po chodníku okolo břehu. Kysucký region je také místem různorodých přírodních divů. Najdete zde povrchově vyvěrající Korňanský ropný pramen (21 km) nebo obří kamenné koule v Megoňkách (12,6 km). Ty jsou považované za dílo mimozemšťanů nebo se jim přisuzují léčebné účinky - mají ženám vracet plodnost.

Ani v zimě se v Kysucích nebudete nudit. Jen 12,5 km od hotelu najdete Sportcentrum Oščadnica, které bude ideální pro rodiny s dětmi, začínající a mírně pokročilé lyžaře. O kousek dál na vás čeká Snow Paradise Velká Rača Oščadnica (16,7 km) se 16 sjezdovkami různých obtížností, kde se vyřádí i zkušení sportovci. Celoročně je zde v provozu také nejdelší bobová dráha na Slovensku.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve dvoulůžkovém pokoji s nábytkem a vybavením v historickém stylu, ve kterém se budete cítit jako na zámku. Můžete si zvolit variantu s oddělenými postelemi nebo s manželskou postelí, pokoje s dvoulůžkovou postelí jsou také ve verzích s balkónem nebo s výhledem na hory (pokoj Panorama).

Všechny pokoje jsou kromě postelí vybavené také posezením, šatními skříněmi či komodami, televizí, rádiem, trezorem a minibarem. Součástí pokoje je vždy vlastní koupelna se sprchovým koutem nebo vanou a fénem na vlasy. Do pokoje je možné přidat dětskou postýlku nebo přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je prostorná restaurace s mysliveckým salónkem a Bavorským pokojem, kterému vévodí rustikální keramická pec. Ráno zde nastartujete den bohatou snídaní ve formě bufetu nebo servírovanou. Přes den si můžete vybírat z klasického menu, které nabízí pokrmy lokální i mezinárodní kuchyně připravované tradičními postupy s důrazem na čerstvost. K večeři vás potom čekají lahodné regionální speciality. A aby toho nebylo málo, zažijete také ochutnávku domácích piv a sýrů.

Kde budete relaxovat?

Dominantou hotelového wellness centra je krásný vnitřní bazén stylizovaný do podoby jeskyně. Relaxovat můžete také v horké vířivce s masážními tryskami nebo ve finské sauně. Celý wellness zážitek ještě pozvedne některá z nabídky masáží nebo zkrášlujících procedur.

Něco navíc

Pokud se ani na dovolené neobejdete bez pravidelného tréningu, máme pro vás dobrou zprávu, k dispozici budete mít plně vybavené fitness centrum. V letních měsících si můžete v areálu hotelu zasportovat i na volejbalovém nebo tenisovém hřišti, k zapůjčení jsou také elektrokola pro pohodlné výlety. V hotelu si také zahrajete biliard nebo si můžete půjčit společenské hry nebo knihy.

Hotel Husárik ****

Hotel Husárik ****

Časť u Husárikov 2259 , Čadca
Slovenská republika

Provozuje společnost:
JAMA - GASTRO, spol. s r.o. IČ: 35819740


+421 414 334 766

recepcia@hotelhusarik.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,5 km
Sjezdovka
18,4 km

Tipy na výlet