Vila Dedo *** stojí v klidné části Tatranské Lomnici přímo u horského potůčku. Své jméno získala díky fantastickému výhledu na panorama Lomnického štítu, který místní odedávna přezdívají jednoduše "Dedo". Kromě výhledu si tu rozhodně užijete i pohodu v komfortních pokojích s kávou i čajem, slevu do obchodu suvenýry a dvě pohlednice jako dárek. Děti do 6 let budou mít pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

Nově postavená Vila Dedo *** se nachází v centrální části oblíbeného letoviska Tatranská Lomnice a svým hostům poskytuje jedinečný výhled na panorama vrcholů Vysokých Tater. Jedná se o ideální místo pro aktivní dovolenou v kterémkoliv ročním období.

Vyrazte na pěší nebo cyklo túru a zdolejte nejvyšší slovenské vrcholy Gerlachovský štít (15 km), Lomnický štít (11 km) či Slavkovský štít (11,1 km). Vyvezte se lanovkou na Hrebienok (7,5 km) a navštivte Rainerovu chatu (6,5 km) nebo se projděte ke krásným vodopádům Studeného potoka. Spoustu možností vyžití pak nabízí město Poprad (15 km), kde najdete mimo jiné vodní park AquaCity Poprad.

Milovníci zimních sportů zajisté ocení, že nejbližší ski areál je přímo v Tatranské Lomnici, vzdálen pouze 1,8 km od ubytování. Čeká zde na vás rovnou nejdelší sjezdovka s nejvyšším převýšením na Slovensku. Ve Starém Smokovci (7,3 km) si zase kromě lyžování užijete také snowtubing, sáňkování a další zábavné aktivity. A nedaleké středisko Štrbské Pleso (23,9 km) láká mimo jiné na 26 km udržovaných tratí pro běžkaře.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlném dvoulůžkovém pokoji s nábytkem na míru. Kvalitní spánek zajistí velká postel s ortopedickou matrací a antialergickými přikrývkami i polštáři. K vybavení pokojů dále patří WiFi připojení, satelitní televize, lednička, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, základní kuchyňské vybavení a trezor. Součástí je také vlastní koupelna se sprchovým koutem a fénem.

  • Dvoulůžkový pokoj na patře měří 15 m² a najdete v něm dvoulůžkovou postel/2 samostatná jednolůžka, malý kuchyňský koutek a pracovní stůl s židlí.

  • Dvoulůžkový pokoj na patře s přistýlkou má plochu 18 m² a zahrnuje spací zónu s dvoulůžkovou postelí a kuchyňský kout s jídelním stolem.

  • Dvoulůžkový pokoj na patře se 2 přistýlkami (18 m²) nabídne dvoulůžkovou postel, stůl s židlemi, kuchyňský koutek a rozkládací pohovku.

Na čem si pochutnáte?

Ve Vile Dedo *** není klasická restaurace, o chutnou stravu ale nepřijdete. Jídlo si můžete k pobytu přiobjednat telefonicky nebo e-mailem na recepci. Popřípadě využijte některou z oblíbených restaurací, které se nacházejí v těsné blízkosti vily.

Něco navíc

Pro aktivní jedince je nachystaná úschovna kol a dalšího sportovního náčiní.

Vila Dedo ***

Vila Dedo ***

Tatranská Lomnica 14736 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Provozuje společnost:
DZ Trading, s.r.o. IČ: 36847828


+421 904 554 340

vilaborievka@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
1 km
Aquapark
11,4 km
Sjezdovka
1,8 km
Běžkování
0,2 km