Hory, lázeňská města, krásné zážitky – to vše na vás čeká při pobytu v polském Pensjonatu Muszyna ***. Kromě krásné lokality se můžete těšit také na vydatné snídaně formou bufetu a každodenní vstup do bazénu v nedalekém Hotelu Klimek ****.

O ubytování

Pensjonat Muszyna *** se nachází v malebném lázeňském městě Muszyna, pouze 11 km od hranic se Slovenskem. Pramení zde blahodárné minerální prameny bohaté na vápník, magnesium, sodík a železo. V malebné okolní krajině plné kopců leží 6 unikátních dřevených kostelů zapsaných na Seznamu dědictví UNESCO. Vydejte se k nim třeba na kole některou z mnoha turistických a cyklistických stezek.

Pouze 2 km od penzionu leží zřícenina hradu Baszta, který dříve sloužil k obraně města. Při archeologických výzkumech se v něm našly mimo jiné pozůstatky keramiky z území Česka a Maďarska. Najdete zde i několik oblíbených lyžařských středisek, například Dwie Doliny Mus (4 km), které je vhodné hlavně pro rodiny, a Jaworzyna Krynicka (7 km) se 7 sjezdovkami různých obtížností a lyžařskou školou.

Kde budete spát?

Ubytujete se v pohodlném dvoulůžkovém pokoji Standard. Ten je vybavený dvěma jednolůžky, které je možné spojit v manželskou postel. V pokoji najdete také pracovní stůl, konferenční stolek, televizi, klimatizaci a trezor. Součástí pokoje je koupelna s toaletními potřebami a některé pokoje mají i balkon.

Na čem si pochutnáte?

Součástí penzionu je restaurace, kde se servírují snídaně či večeře formou bufetu s polskými i mezinárodními pokrmy. Vyzkoušet můžete také restauraci Hotelu Klimek **** zaměřenou na regionální a evropskou kuchyni.

Kde budete relaxovat?

Za relaxem vyrazte do wellness centra v Hotelu Klimek ****. Najdete zde bazén, vířivku i saunu. Dopřát si můžete i řadu relaxačních a kosmetických procedur. Co takhle zpříjemnění dne při aromatické masáži při svíčkách? Děti budou nadšené z nabídky procedur a masáží, které jsou určeny právě pro ně.

Pensjonat Muszyna ***

Pensjonat Muszyna ***

Złockie 103 , Muszyna
Polsko

Provozuje společnost:
Hotel Klimek SPA Spółka Komandytowa IČ: 120555699


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 7 €/noc
Bezbariérovost
Úplná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,4 km
Vzdálenost od lázní
20 m
Zastávka
1,4 km
Aquapark
2,4 km
Sjezdovka
4 km
Běžkování
4 km

Tipy na výlet

Lázně Muszyna

Lázně Muszyna Tip na výlet

Kde je ten nejlepší odpočinek? Přece v klidné lázeňské lokalitě s krásnou přírodou. V lázních Muszyna najdete minerální prameny bohaté na vápník, magnesium, sodík, železo. Tato voda má tak příznivé účinky na léčbu poruch pohybového aparátu, pomáhá i při onemocnění dýchacích cest, trávícího traktu, má uklidňující účinky na nervy, posiluje imunitu.

Krynica-Zdroj
Krynica-Zdroj
Turistická osada Čorštýn
Turistická osada Čorštýn
Kráter ve Vyšných Ružbachoch
Kráter ve Vyšných Ružbachoch