Vyrazte za krásami polských Beskyd do Hotelu Fero Lux, ve kterém vás kromě komfortního ubytování čeká také neomezené wellness s bazénem a finskou saunou. Navíc si pochutnáte na výborné snídani či polopenzi s tradičními beskydskými pochoutkami. Okolí hotelu je rájem pro všechny milovníky aktivní dovolené.

O ubytování

Hotel Fero Lux najdete v polských Beskydech v obci Korbielów, která leží poblíž největších atrakcí regionu. Hluboké lesy, čerstvý horský vzduch a krásné výhledy – na úpatí hory Pilsko (5 km) se vám bude báječně relaxovat.

Pokud patříte mezi fanoušky aktivní dovolené, bude se vám na tomto místě rozhodně líbit. Okolní příroda láká k pěší turistice, jízdě na kole, chůzi s holemi Nordic Walking a v zimě k lyžování a jízdě na snowboardu.

Z okolních lákadel nevynechejte výlet na vyhlídkové místo Hala Miziowa s chatou (4 km), kde se po výšlapu na kopec pořádně posilníte. Dále si vyšlápněte na vrchol Babia Góra (23 km), ze kterého se před vámi otevře překrásný výhled na celé Beskydy.

Výlety do přírody si zpestřete i návštěvou populárního Muzea pivovarnictví v Živci (22 km) nebo se vypravte prozkoumat malebné město Wisla (48 km), kde objevíte i Aquapark Tropikana.

V zimě si spoustu zábavy užijete v jednom z okolních skiareálů, jako je lyžařský vlek Baba (200 m), Cypisek (1,2 km) nebo Pilsko-Korbielów Jontek (2 km). Ze vzdálenějších cílů zkuste třeba Ski areál Szczyrk (41 km) s více než 36 km sjezdovek nebo Ski areál Zwardon (36 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se ve stylově zařízeném dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou. V pokoji najdete 2 oddělená lůžka, která lze spojit v jednu postel. K dispozici vám bude psací stůl, šatní skříň a rozkládací pohovka, jíž lze využít jako přistýlku. Chybět vám nebude satelitní televize, bezplatné připojení k WiFi a telefon.

Na čem si pochutnáte?

Ani vaše žaludky nebudou při pobytu v Hotelu Fero Lux *** strádat. Stačí navštívit hotelovou restauraci se stylovým interiérem, ve které si pochutnáte na pokrmech tradiční polské kuchyně a beskydských specialitách. Ochutnejte třeba pravý vývar s knedlíčky, vepřové řízky, dušenou roládu se sušenými rajčaty nebo si oslaďte pobyt zmrzlinou s horkými malinami. V resturaci vám po předchozí domluvě připraví i vegetariánská jídla.

Pokud je součástí vašeho balíčku polopenze, zavítáte do prostor restaurace na snídani formou bufetu a servírovanou večeři.

Dobrou kávu s koláčem z čerstvého ovoce si dopřejete v hotelové kavárně s krbem a útulným interiérem.

Kde budete relaxovat?

Hotel má vlastní wellness centrum, ve kterém se dobijete energií na další výlety. Těšit se můžete na relax ve vnitřním bazénu s masážními tryskami a výhledem do zahrady. Až si zaplavete, vydejte se do finské sauny, kde se vypaří všechen stres a starosti.

Hotel Fero Lux **

Hotel Fero Lux **

Szczyrbork 62 , Korbielów
Polsko

Provozuje společnost:
Hotel Fero LUX Sp.z o.o. IČ: 242886080


+48 33 863 60 23

recepcja@ferosystem.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 50 Zł/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Dětské hřiště
Lyžárna
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,5 km
Sjezdovka
0,8 km
Běžkování
0,7 km

Tipy na výlet

Polské Beskydy

Polské Beskydy Tip na výlet

Beskydy zasahují hned do tří států. Vyrazte po Česku a Slovensku také do Polska pokořit zdejší vrcholy a sjet parádní sjezdovky. Polské Beskydy jsou nádherné pohoří, kde se na mnoha místech žijí beskydští horalové dnes již ojedinělým tradičním způsobem. Hlavním lákadlem je asi 12 km dlouhý česko-polský pohraniční hřeben spojující hory Velký Stožek a Velká Čantoryje, na které leží oblíbená rozhledna.

Co navštívit v polských Beskydech?

  • Vodopády Rodla
  • Beraní horu
  • Lesopark Niespodzianek

Kolem měst Visla a Ustron se rozprostírají Slezské Beskydy, kde si můžete užít v Beskid Sport Areně.

Více informací
Hora Pilsko
Hora Pilsko
Babia hora
Babia hora
Muzeum pivovarnictví v Živci
Muzeum pivovarnictví v Živci