Vydejte se do polských Beskyd, konkrétně do města Visla, které leží jen 7 km od hranic s Českem a zároveň 20 km od Slovenska. Hotel Pod Jedlami *** leží nedaleko centra, jen 1,5 km od sjezdovky, a nabízí komfortní ubytování v pokojích Economy či Standard. K tomu je v ceně balíčku polopenze a také neomezený vstup do finské sauny s relaxační zónou či fitness centra. Děti i dospělé nadchne zábavní zóna s kulečníkem, fotbálkem a deskovými hrami.

O ubytování

Hotel Pod Jedlami *** se nachází v klidné části malebného polského městečka Wisła, které je označováno za „perlu Beskyd“. Díky poloze na okraji zalesněného úpatí hory Jarzębata je v hotelu a jeho okolí příjemný klid, a tak je ideální pro všechny, kdo si touží po odpočinku daleko od ruchu města. Zároveň zde láká k návštěvě mnoho atraktivních výletních cílů, a tak si zde užijete i parádní aktivní dovolenou.

Přímo u hotelu vede oblíbená turistická stezka na vrchol Trzy Kopce Wiślańskie (3,6 km), odkud je možné po značkách pokračovat na další kopce, jako je Smrekowiec (5,7 km), Orłowa (8,2 km) nebo Stary Groń (8,2 km). Za krásnými výhledy se vydejte na Beraní horu (17,5 km), která je nejvyšším vrcholem v této oblasti a najdete na ní populární rozhlednu. Za vidění stojí také Czerniańskie jezero (7,4 km), zámek Górny (9,2 km) nebo jeskyně Malinowska (10,7 km).

Malebná promenáda Wisły s mnoha restauracemi, kavárnami a obchůdky je od hotelu vzdálena jen 15 minut chůze. Navštívit zde můžete například Muzeum farmacie (2,7 km), muzeum magického realismu Ochorowiczówka (1,7 km), Beskydské muzeum (1,4 km) nebo Ekologické vzdělávací centrum ve Wisłe (2,9 km).

Wisła je perfektní destinací také pro zimní dovolenou. V okolí města je totiž více než 20 ski areálů všech obtížností a navíc je v této oblasti mnoho skokanských můstků. Nejbližší sjezdovky jsou vzdáleny jen 1,5 km od hotelu. Velké oblibě se těší moderní lyžařská střediska ve Szczyrku (22 km), Brenně (26 km) a Ustroni (10 km). Milovníci běžkování se zde mohou projet v nejlepších bílých stopách v Polsku a pro vodní živly je zde zase Aquapark Tropicana (2,7 km) s celoročním provozem.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v útulném dvoulůžkovém pokoji typu Economy s vlastní koupelnou (17 m²). Jeho součástí jsou dvě pohodlné postele, které lze na přání spojit v manželské lůžko. Dále je pokoj vybaven LCD televizí, WiFi připojením, telefonem a sadou na přípravu čaje a kávy. Fén je možné zdarma zapůjčit na recepci.

Za příplatek je možné ubytování ve dvoulůžkovém pokoji typu Standard s vlastní koupelnou. Kromě větší rozlohy (22 m²) jsou tyto pokoje vybaveny navíc minibarem, fénem, konferenčním stolkem, stolem se židlemi a pohovkou, kterou lze využít jako přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci Jedli w Wiśle si pochutnáte na tradičních regionálních pokrmech v moderním pojetí. Prostor tvoří útulná café zóna a zimní zahrada plná přirozeného světla a rostlin.

Většina surovin pochází od místních dodavatelů, a tak se vaše chuťové pohárky mají opravdu na co těšit. Hotelová restaurace je navíc certifikovaným členem programu „Gluten Free Menu“. Pokud tedy preferujete bezlepková jídla, stačí dát vědět personálu a ochotně vám vyjdou vstříc.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness centru Natura během relaxace rychle zapomenete na všechny starosti. Součástí je finská sauna, infra sauna a odpočinková zóna s lehátky. Wellness je hostům k dispozici 24 hodin denně, a tak zde můžete relaxovat, kdy se vám jen zachce. Dokonalé uvolnění těla i duše si můžete dopřát během masáží nebo při léčebné koupeli. Aktivní hosté si mohou dát do těla v hotelové posilovně.

Cestujete s dětmi?

O zábavu malých hostů bude postaráno za jakéhokoliv počasí. Součástí hotelu je totiž dětský koutek a velké venkovní hřiště s mnoha atrakcemi.

Něco navíc

Nuda během pobytu určitě nehrozí. Hotel nabízí zázemí pro ping pong, kulečník a stolní fotbálek.

Hotel Pod Jedlami ***

Hotel Pod Jedlami ***

Beskidzka 17 , Wisła
Polsko

Provozuje společnost:
Pod Jedlami Sp. z o.o. IČ: 240538587


+48 607 737 827

rezerwacja@podjedlami.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
100 Zł/pobyt
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Lyžárna
Fitness
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,6 km
Aquapark
1,6 km
Sjezdovka
0,4 km
Běžkování
0,4 km