Užijte si pobyt v polských Krkonoších v malebném městečku Szklarska Poreba, které je jen kousek k nádherným vodopádům, hradům a dalším památkám. Ubytováni budete v Hotelu Biathlon Jakuszyce *** s polopenzí, wellness, posilovnou a také welcome drinkem a zákuskem. Dítě do 6 let zdarma.

O ubytování

Jizerské hory a Krkonoše z polské strany mají rozhodně co nabídnout. Ubytujte se v Hotelu Biathlon Sport & Spa *** v obci Jakuszyce jen 1,5 kilometru od hraničního přechodu mezi Polskem a Českou republikou a polské části Krkonošského národního parku a užijte si všechny krásy této oblasti.

Cílů k příjemným procházkám zde najdete celou řadu, například městský park 260 metrů od hotelu či Skály pod Babincem (2,7 km). Vyrazit můžete i do nedaleké Sklářské Poruby (7 km), kde se vyřádíte v lanovém parku Trollandia, zábavním parku Esplanada a na dalších atrakcích. Pokud milujete cyklistiku, nezapomeňte si vzít své kolo – cyklistických tras tudy vede nespočet.

V zimě oceníte 1,4 km vzdálený komplex běžeckých tras pro běžkaře Polana Jakuszyce, za sjezdovým lyžováním se vydejte do Ski Areny Szrenica (10 km) ve Sklářské Porubě. A pokud by se vám zachtělo do Česka, jen 5 km od hotelu najdete Ski areál Hilbert a v okruhu cca 20 km budete mít celou řadu dalších lyžařských středisek.

Kde budete spát?

Hotel nabízí celkem 120 pokojů v rustikálním horském stylu. Ubytujete se v útulném pokoji Comfort s manželskou postelí nebo oddělenými lůžky, WiFi připojením, televizí a vlastní koupelnou se sprchou a kosmetikou. Za příplatek můžete zvolit i prostornější a pohodlnější pokoj Deluxe.

Na čem si pochutnáte?

Útulná restaurace s krbem vám nabídne jak typické polské, tak mezinárodní pokrmy. Všechna jídla jsou připravovaná z čerstvých, lokálních surovin té nejvyšší kvality.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness posílíte harmonii těla a ducha relaxem ve finské či parní sauně, dopřát si můžete také skvělou masáž, po které se budete cítit jako znovuzrození.

Cestujete s dětmi?

Dětem se jistě zalíbí v dětském koutku přímo v hotelu, nudit se tak nebudou ani při nepřízni počasí.

Něco navíc

K dispozici budete mít také úschovnu lyží a dalšího sportovního vybavení.

Hotel Biathlon Sport & Spa ***

Hotel Biathlon Sport & Spa ***

Jakuszyce 7 , Szklarska Poręba
Polsko

+48 757 173 612

kontakt@jakuszyce-biathlon.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 11 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 6 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
6,4 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
12,8 km
Sjezdovka
4,4 km
Běžkování
1,4 km