Ubytujte se v historickém jádru německého města Ravensburg jen pár kilometrů od slavného Bodamského jezera. Designový Hotel Kaiserhof Ravensburg vás okouzlí nejen stylovými interiéry, ale i prvotřídní restaurací. Ráno si dopřejete bohatou snídani formou bufetu a poté můžete vyrazit objevovat krásy okolí.

O ubytování

Hotel Kaiserhof Ravensburg najdete v kouzelném městě Ravensburg v jižním Německu. Ubytujete se přímo v centru města, a tak nebudete mít daleko k památkám ani skvělým restauracím, barům a kavárnám. V okolí na vás navíc čeká celá řada lákadel, především slavné Bodamské jezero.

Mezi nejvýznamnější památky v Ravensburgu patří Mehlsack (200 m), impozantní věž, která je jedním z hlavních symbolů města. Dalšími místy, které stojí za návštěvu, je Muzeum Ravensburger (750 m) věnované historii města nebo historická vinice Weingartner Hof (600 m), kde lze ochutnat místní vína.

Jen krátkou jízdou autem nebo veřejnou dopravou od Ravensburgu se nachází překrásné Bodamské jezero (25 km), které je třetím největším jezerem ve střední Evropě. Zabavíte se tu nejrůznějšími aktivitami – koupáním, plavbou lodí i vodními sporty. Kolem vodní plochy vede množství cyklostezek a pěších tras, na kterých se pokocháte nádhernými výhledy na vodní plochu a okolní alpské vrcholy.

V okolí Ravensburgu se nachází mnoho dalších zajímavých výletních cílů. Například malebné městečko Meersburg (30 km) s věhlasným hradem a vinicemi, nebo ostrov Mainau (40 km), který proslul svými nádhernými zahradami a květinovými výstavami.

Pro rodiny s dětmi je ideální návštěva parku Ravensburger Spieleland (11 km), kde si malí i velcí užijí celodenní zábavu na kolotočích a dalších atrakcích. Ze vzdálenějších cílů navštivte třeba stezku korunami stromů Wald Abenteuerwelt (53 km). V zimě okolí přeje i lyžařům. Nejbližší sjezdovku Skilift Karsee najdete jen 18 minut jízdy od hotelu.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom ze dvoulůžkových pokojů s manželskou postelí a možností přistýlky. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu s podlahovým vytápěním, kde je sprcha, toaleta a fén. K vybavení pokojů dále náleží psací stůl, minibar, televizi a trezor. Samozřejmostí je bezplatné připojení k WiFi.

Na výběr máte ze dvou možností:

  • Dvoulůžkový pokoj Klasik měří 18 až 23 m² a poskytne tak dostatek prostoru pro 2 až 3 hosty. Interiér pokoje je laděný do tmavých barev a působí velmi útulně. Má balkon, nebo okno s výhledem na město.

  • Dvoulůžkový pokoj Deluxe je prostornější (21 až 28 m²) a v interiéru kombinuje přírodní odstíny, které skvěle ladí s parketovou podlahou. Některé pokoje mají balkon s výhledem na město nebo na věž.

Na čem si pochutnáte?

Pobyt v Hotelu Kaiserhof Ravensburg bude zážitkem i pro vaše chuťové buňky. V elegantní Restauraci Kaisersaal si okusíte špičkové speciality připravované kulinářskými mistry z čerstvých a sezónních surovin.

Prvotřídní pokrmy si spolu se znamenitým vínem vychutnáte v designovém prostředí, kterému vévodí umělecká díla v čele se skleněnou krychlí, jež ukrývá kuchyni.

V hotelu objevíte i Hermanns Restaurant Café Bar, kam kdykoliv během odpoledne a večera zavítáte na kávu, sklenku vína, koktejl, ale i gurmánské menu. Restaurace má vnitřní i venkovní prostory, a tak si v hezkém počasí užijete i posezení na čerstvém vzduchu.

Pokud je součástí vašeho balíčku snídaně, můžete se každé ráno těšit na bohatý bufet s vejci, čerstvým pečivem, ovocem a zeleninou a spoustou dalších dobrot.

Kde budete relaxovat?

V hotelu si za poplatek můžete dopřát relax v prostorné finské sauně, kde prohřejete celé tělo a uvolníte mysl. Po saunové seanci pokračujte do relaxační zóny s lehátky, která je propojená s dřevěnou terasou, z níž budete mít krásný výhled na Ravensburg.

Hotel Kaiserhof Ravensburg

Hotel Kaiserhof Ravensburg

Mauerstraße 17 , Ravensburg
Německo

Provozuje společnost:
Travelcircus GmbH IČ: HRB155182B


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 28 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Fitness
Konferenční místnost
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Vzdálenost od jezera
19,5 km
Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Ravensburg

Ravensburg Tip na výlet

Město, které z výšky vypadá jako z perníku. To je Ravensburg. Malebná perla jihozápadní části Německa, která leží v blízkosti Bodamského jezera a švýcarských hranic.

Toto historické město je známé svou středověkou architekturou a bohatou historií s počátky v 11. století. Prohlédnete si tu mnoho věží, staré městské hradby a útulné uličky. Při procházce centrem narazíte na gotickou katedrálu, renesanční radnici a tradiční hrázděné domy, které dotvářejí jedinečný historický ráz města.

Rodiny s dětmi si užijí návštěvu známého zábavního parku Ravensburger Spieleland plného atrakcí, kolotočů a her. Navštívit lze také několik muzeí, včetně Muzea Ravensburger, které dokumentuje historii jedné z nejznámějších světových značek her a puzzle.

Největší atrakce města Ravensburg:

  • Blaserturm a radnice
  • Malovaná věž
  • Horní brána
  • Věž Mehlsack
  • Zábavní park Ravensburger Spieleland
  • Muzeum Ravensburger
  • Městské hradby a věže
  • Bodamské jezero
Více informací
Bodamské jezero
Bodamské jezero
Zábavní park Ravensburger Spieleland
Zábavní park Ravensburger Spieleland
Hrad Waldburg
Hrad Waldburg