Poznejte všechny krásy a památky Berlína. Skvělým výchozím bodem vám bude ubytování v A&O Berlin Hauptbahnhof, který leží jen 10 minut od hlavní nádraží. V ceně máte skvělou snídani i kulečník, stolní tenis a fotbálek, pro děti zase dětský koutek.

O ubytování

Díky svému centrálnímu umístění je Hotel A&O Berlin Hauptbahnhof ** ideálním výchozím bodem pro poznávání Berlína. Stojí jen 10 minut chůze od berlínského hlavního nádraží a blízko to z něj budete mít také k slavné Braniborské bráně (2,4 km). Okolí hotelu je navíc poseto množstvím muzeí. Navštivte například muzeum současného umění Hamburger Bahnhof - Museum für Gegenwart (1 km), Přírodovědecké muzeum (1,5 km) nebo výstavy o světové kultuře v Haus der Kulturen der Welt (1, 8 km) - a to z památek v Berlíně není ani zdaleka všechno!

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z pokojů s moderním vybavením, kde na vás čekají pohodlná lůžka, WiFi připojení a také vlastní koupelna se sprchou a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno se posilníte snídaní formou bufetu. Na vyžádání vám zde rádi také připraví také chutné večeře.

Něco navíc

K dispozici je nonstop otevřená recepce, lobby bar s WiFi a satelitní televizí, místnost s kulečníkem, stolním fotbalem a knihovnou dále obchod se suvenýry, půjčovna kol i úschovna zavazadel.

A&O Berlin Hauptbahnhof **

A&O Berlin Hauptbahnhof **

Lehrter Straße 12 , Berlin
Německo

Provozuje společnost:
Allegro Vouchers s.r.o IČ: 24655236


+420 558 000 298

info@travelking.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 17 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Dětský koutek
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,7 km
Zastávka
0,3 km