Relax a naprostý komfort, tak by se dal shrnout pobyt v moderním apartmánu Maya Apartman *** v klidné části lázeňského města Sárvár. K místním vyhlášeným termálním lázním to budete mít jen 500 m a díky celodenní vstupence si užijete ničím nerušený odpočinek. Těšit se můžete také na pohodlné ubytování s vlastní kuchyní a snídaně formou bufetu. Využít můžete i dopravu z vlakového nebo autobusového nádraží.

O ubytování

Nově postavený apartmánový dům Maya Apartman *** se nachází v Sárváru, jen 500 m od oblíbených termálních lázní a pár kroků od krásných památek a atrakcí lázeňského města. Navštívit můžete například hrad Nádasdy (1 km), jehož historie je propojená i se slavnou hraběnkou Báthoryovou, arboretum (1,1 km), neoklasicistní luteránský kostel (1,2 km) nebo krásný katolický kostel sv. Ladislava (1,3 km). Necelý kilometr od penzionu se nachází i jezero Csónakázó, jehož okolí přímo zve k nádherným procházkám. S dětmi můžete vyrazit do lanového parku Sárvár Adventure Park (700 m), kde se vyřádí na 120 lanových překážkách, lezecké stěně či při lukostřelbě.

Oblíbeným výletním cílem jsou nedaleká lázeňská města Celldömölk (18,3 km) či Szombathely (26,7 km). Celldömölk se nachází přímo pod sopečným vrchem Ság-hegy a největším místním lákadlem jsou vulkanické lázně s 8 krytými i venkovními bazény, saunovým světem, solnou jeskyní, masážemi a procedurami. Za vyzkoušení navíc stojí i místní víno, kterému dodává sopečná půda jedinečný charakter. Szombathely zase budou naprostým rájem pro milovníky historických památek, údajně jde totiž o nejstarší město v Maďarsku, založeny byly již v roce 45. Uvidíte zde krásné antické, ale i barokní a další památky, například studnu bohyně Tyché nebo katedrálu Navštívení Panny Marie.

Kde budete spát?

Ubytujete se ve stylovém, moderně vybaveném apartmánu. Pro váš maximální komfort budete mít k dispozici vlastní koupelnu se sprchovým koutem, ložnici s manželskou postelí, LCD TV a psacím stolem a obývací pokoj s plně vybavenou kuchyní (varná deska, chladnička, mikrovlnná trouba, topinkovač, moka konvička, nádobí...), LCD TV a rozkládací pohovkou.

Na čem si pochutnáte?

Snídaně formou bufetu se pro hosty servírují v nedalekém Éva Panzió. V okolí ubytování najdete také celou řadu oblíbených restaurací, kde ochutnáte maďarskou i mezinárodní kuchyni.

Kde budete relaxovat?

Zlatým hřebem vaší dovolené bude relaxace v areálu krásných termálních lázní Sárvár o celkové ploše 55 000 m² a vodní ploše 3 600 m². Lázeňský komplex zahrnuje rodinné lázně, léčebné lázně, letní koupaliště a saunový svět. V léčebných lázních si naplno užijete ozdravné účinky termální vody ve 3 vnitřních (zážitkový, termální zážitkový a termální léčebný) a 2 venkovních (zážitkový a relaxační) bazénech. S léčebnou sekcí jsou chodbou propojené rodinné lázně, kde najdete bazén s vlnobitím, dětský bazén se skluzavkou a batolecí brouzdaliště, 3 tobogány, dětský koutek, vířivku a plavecký bazén.

V létě se vyřádíte na venkovním koupališti s plážovým bazénem, bazénem s vlnobitím, dětským dobrodružným bazénem s pirátskou lodí, dětským zážitkovým bazénem, bazénem pro miminka, 7 tobogány, skluzavkou a skákací zátokou. Zároveň zde najdete vše, co k letnímu koupališti patří, tedy různorodá sportovní hřiště, restaurace i bufety. (Nejen) v zimních měsících naopak zase oceníte saunový svět s horkými finskými a parními saunami, aroma kabinami, vířivkou, zážitkovými sprchami a Kneippovým chodníkem.

Maya Apartman ***

Maya Apartman ***

Zrínyi Miklós utca 9. , Sárvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
Darázs Lajosné IČ: 4439285


+ 36 30 939 8812

info@evapanzio.hu

Check In
15:00 - 18:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Baby friendly
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,1 km
Vzdálenost od lázní
0,5 km
Zastávka
2,1 km

Tipy na výlet

Lázně Sárvár

Lázně Sárvár Tip na výlet

Maďarské lázeňské město Sárvár je další krásné městečko s lázněmi opravdu na úrovni. Sjíždějí se sem lidé z celé Evropy, a to zejména za dvěma druhy zdejší léčivé vody. V okolí Sárváru totiž vyvěrají dva prameny léčivé vody: první z hloubky 1200 metrů o teplotě 43 °C a druhý z hloubky 2000 metrů o teplotě 83 °C s vysokým obsahem soli. V lázních Sárvár si užijí všechny věkové skupiny. Budova o rozloze 5000 m² se středomořskou atmosférou nabízí mnoho vyžití jak pro seniory, kteří využijí zejména léčebné části lázní, tak i pro páry či rodiny s dětmi, kterým se zase dostane relaxu i zábavy v zážitkové části.

Bazény v léčebné části lázní:

  • venkovní zážitkový bazén (32–⁠33 °C)
  • vnitřní zážitkový bazén (32–⁠34 °C)
  • vnitřní zážitkový bazén s léčivou vodou (34–⁠36 °C)
  • vnitřní léčebný bazén (36–⁠38 °C)
  • venkovní léčebný bazén (36 °C)

Bazény a další prostory v zážitkové části:

  • bazén s umělými vlnami (dětský zážitkový bazén se skluzavkami a hračkami pro nejmenší)
  • velká jacuzzi
  • dětský bazén se skluzavkami, vodním dělem a stříkací bránou
  • široká rodinná skluzavka pro společné zážitky
  • zelená trubková skluzavka
  • 3 obří skluzavky uvnitř i mimo budovy
  • dětský koutek s vychovatelkou, kde je k dispozici hlídání dětí zdarma
  • svět batolat: kuchyňka, přebalovací místnost, tepidárium, dětský koutek, odpočívárna
  • 25 m dlouhý plavecký bazén
  • rozsáhlé odpočinkové prostory
  • obrovská terasa na slunění

Zajít si můžete i do saunového světa, kde na vás čeká finská sauna, parní lázeň, aromakabina a další atrakce zajišťující odpočinkový zážitek.

Místní termální voda je velmi vhodná k léčbě onemocnění pohybového ústrojí, rehabilitaci po onemocněních a sportovních zraněních, v případě neurologických potíží a ke koupelím na uvolnění svalstva.

Více informací
Město Sárvár
Město Sárvár
Hrad Nádasdy
Hrad Nádasdy
Arboretum Sárvár
Arboretum Sárvár