Navštivte malebné lázeňské městečko Kehidakustány, ubytujte se v Penzionu Demizson a užijte si dovolenou plnou relaxace. Od skvělých termálních lázní Kehida Termál budete jen 10 minut chůze a v okolí na vás čekají krásná města Hévíz a Keszthely, stejně jako oblíbené jezero Balaton. Těšit se navíc můžete i na chutnou polopenzi a zábavu přímo v penzionu – co si třeba zahrát bowling?

O ubytování

Penzion Demizson se nachází ve městě Kehidakustány, v malebném údolí Zala nedaleko Balatonu. Jen cca 10 minut chůze od penzionu najdete hlavní lákadlo této oblasti – lázně Kehida Termál s vodní plochou 2 400 m², 13 bazény, 94 metrů dlouhým tobogánem, venkovními skluzavkami kamikadze, venkovními termálními (34-36 °C), vířivkami a dalšími atrakcemi. Na milovníky památek zase v okolí čekají skanzeny Tájház a Mariska Udvar (2,1 km), zámek Kehida s muzeem (950 m) a zřícenina kostela Egyházaskustány (2,3 km).

Vynechat samozřejmě nesmíte ani výlet k legendárnímu jezeru Balaton (19 km). Po cestě můžete navštívit populární města Hévíz (11,8 km) a Keszthely (18,5 km). Hévízu dominují nádherné lázně, postavené přímo na unikátním termálním jezeře, pravděpodobně největším svého druhu na světě. V Keszthely se kromě termálních lázní můžete těšit také na krásný palác Festetics a celou řadu zajímavých muzeí, včetně muzea panenek či marcipánu.

Kde budete spát?

Pokoje v penzionu jsou útulné, komfortně zařízené a každý má vlastní venkovní balkon s pěkným výhledem do okolí. K dispozici budete mít také vlastní koupelnu a WiFi připojení.

  • Dvoulůžkový pokoj s terasou má plochu 20 m² a kromě manželské postele v něm najdete i malou chladničku, televizi, vysoušeč vlasů, úložný nábytek a stolek s posezením.

  • Třílůžkový pokoj s terasou má plochu 20 m² a je vybavený manželskou postelí a samostatným jednolůžkem. V pokoji je dále televize, fén na vlasy, chladnička, úložné skříně a posezení.

  • Čtyřlůžkový pokoj s terasou (38 m²) ubytuje hosty na 2 manželských postelích. V pokoji nechybí televize, chladnička, fén na vlasy, úložné prostory či posezení.

  • Pětilůžkový pokoj s terasou má plochu cca 68 m². V pokoji je kromě komfortních postelí také televize, posezení, úložný nábytek a vysoušeč vlasů.

  • Šestilůžkový pokoj s terasou (70 m²) je vybavený 3 dvoulůžkovými postelemi a zahrnuje také televizi, úložný nábytek či fén na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

Penzion nemá klasickou denní restauraci, přímo v penzionu se podávají pouze snídaně formou bohatého bufetu. Večeře v rámci polopenze se servírují v restauraci Kehida Gate (400 m od penzionu) – rodinného podniku, ve kterém ochutnáte nejen maďarské speciality, ale třeba i domácí pizzu. Navíc se zde pravidelně konají hudební večery a grilování.

Něco navíc

Těšit se můžete i na bohaté vyžití, zahrajte si třeba bowling, šipky, stolní fotbal, kulečník aj. nebo si zasportujte na venkovním hřišti.

Demizson Panzió

Demizson Panzió

Petőfi u 10. , Kehidakustány
Maďarsko

Provozuje společnost:
Európa Holiday Kft. IČ: 0109941635


+36 70 424 62 00

demizsonpanzio@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Fitness
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,9 km
Vzdálenost od lázní
1,3 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1,3 km

Tipy na výlet

Léčivé a zážitkové lázně Kehida Termál

Léčivé a zážitkové lázně Kehida Termál Tip na výlet

Pokud se rozhodnete vydat do léčivých a zážitkových lázní Kehida Termál, tak nejenže uděláte něco pro své zdraví, ale zároveň se výborně pobavíte! Kromě sauny a bazénů s termální a léčivou vodou o teplotě 34 - 36 °C se můžete těšit na 94 metrů dlouhý tobogán, 13 bazénů, divokou řeku nebo ostrůvek s vířivkou. V případě, že dostane chuť na pivo nebo něco ostřejšího, potěší vás bar, který je zapuštěný rovnou do bazénu. Vnitřní areál je otevřený celoročně od 9:00, vnější pouze v létě.

Více informací
Město Hévíz
Město Hévíz
Keszthely
Keszthely
Balaton
Balaton